Bebelusi martie-aprilie 2005 ((88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumim pt aprecieri!!

Ii raspund repede lui Zuzu, si revin.
Zuzule, si Irina, cand a facut viroza aia nesuferita, acum o luna, n-a avut de la inceput diaree, ca atare, fiindca n-a stat sa o verifice in gat, dr a presupus ca e vorba de o infectie urinara. Apoi, asta a iesit negativa, si dupa o zi incepusera si scaunele moi.
Nu vroia sa manance, nu vroia sa bea, si eram disperata ca ne-a zis sa bea neaparat multe lichide.
Ca regim alimentar: orez, mar copt, fara fructe si legume crude etc. (nu mai tin exact minte :( ).
Lapte nu ii mai dadeam din cel obisnuit, ci din cel fara lactoza, Milupa Hn25, parca.
Mancarea a cam refuzat-o 2 zile, dar laptic bea fara probleme.
I-a trecut in cam 5 zile.

Nu stiu cat te ajuta, ca nu prea se potrivesc simptomele (Irina n-a vomat, in schimb avea temperatura mare, si n-a dormit 3 nopti), dar iti tin pumnii sa treaca repede.
Pupam cei trei muschetari si sanatate multa!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Cum ziceam, Mamacita, Nino, Adseana, Ligia, Daria -

Mamacita - la cel roz si cel portocaliu am luat modelele dintr-o revista care acum apare, se numeste "Lucru de mana". Si am avut un asa avant la inceput, ca fara net, fara chef de invatat, am terminat cate un pulover la 3 zile. Ma relaxeaza, si le fac cu drag, gandindu-ma ca sunt pt Irina.
Ai zis exact ce gandeam si eu referitor la mama. Mi-am promis sa nu fac aceleasi greseli fata de Irina, sa fiu intelegatoare, sa o ajut sa se descurce singura, sa-i dau incredere in ea, sa-i fiu alaturi tot timpul, respectandu-i si independenta.
Piticul e grasun, ii merge bine, si macar aici sunt linistita (cat pot fi, ca nimeni nu o creste cum vreau eu )
Intoarcem pupicii pentru o mamica viteaza, si pentru samuraiul cu ochisori expresivi!

Ligia - asa e, cel alb e cu croseta, la fel si cel bleu.
Ii mai fac acum 2, unul cu andrele si unul cu croseta, o sa vi le arat.
Dupa astea cred ca ma opresc, sau ma apuc sa-i fac pentru iarna 2007-2008.
Nu-mi dau seama daca i s-a inchis tenul, dar Ionut intr-adevar il are mai inchis ca mine, si cum Irina e leita el, se prea poate...

Daria -
Asa e, tati e innebunit dupa Irina, si cand o vede cum se bucura cand se duce la ea, topaie si striga, se topeste tot.
Poze cu mine si burtica nu prea am, ca daca stau toata ziua in casa, n-am si eu unele mai prezentabile. Ionut vine aproape in fiecare seara pe la 8-9 si numai chef sa-mi faca mie poze nu are.
Dar daca iesim duminica asta il pun sa-mi faca si va arat.

Danuta_t - felicitari pentru plimbare si pt cate a invatat! Imi imaginez ca sunteti tare mandri...
pt pitic!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

salveeeeeeeee......sunt ako/ probabil, pt. faptul ca am lipsit atata timp de pe forum, ex-nick'ul si parola nu au mai fost recunoscute...nu prea imi dau seama ce s'a intamplat. dar, sper ca macar VOI sa va mai aduceti aminte de mine...:)

va pup minunile si pe voi, cu urarile de sanatate si noroc pentru lunile implinite/anul atins. de asemenea, multzam din suflet pentru cele frumoase pe care le'ati tastat pt. anul implinit de pamatufii mei.

timp liber ioc, dar nu e o drama. sa fim sanatosi, asta conteaza. sunt dupa o noapte alba, rares nitzel racit si'a facut numarul nocturn. hmmm...doar cand l'am scapat la lins peretii era in elementul lui.

daca aveti nitel timp si kef...:) am mai postat 2 albume - D&R la 11 luni si...deja 1 an.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/clero_ro/my_photos

ako/dako/ + pamatufii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dako spune:

incep sa citesc postarile in ordine cronologica descrescatoare...

andira - pe langa faptul ca sunt superbe, te admir pentru rabdarea de a le face. io - nici un nasture nu sunt in stare sa'l cos cum trebuie, dar sa impletesc/crosetez. ferice de irinuca....:))

ako/dako & trupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Zuzu imi pare rau ca ati ajuns la urgenta cu Bubu! Sper sa ii treaca cat mai repede!Multa sanatate!

Ako am vazut pozele cu cele doua minuni din viata ta!Sunt doi baietei frumosi si mari deja.Sa iti traiasca!Si ce triciclete frumoase aveti voi!Si tricourile cu pozele lor sunt foarte faine!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI GEORGE!

Sa cresti mare, frumos, sanatos, sa fii norocos, iar parintilor tai sa le dea Dumnezeu multa, multa sanatate sa te poat creste!Coral

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Hihi, dako, bine ai venit, ako - ne-a fost dor de tine, chiar ma gandeam la tine si la pamatufi zilele trecute...

Am vazut pozele, mi-a placut cea cu ratusca rontaita la baita
Si torturile aratau super, si pamatufii tare fericiti!
Sa-ti traiasca si multa sanatate lui Rares!

Multam de aprecieri, ce nu face omul la plictiseala...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Eu asta noapte am dormit mai bine ca a fost tura lui taica'su asa ca nu mai am nici un motiv sa frec menta pe la serviciu, e musai sa lucru ceva sa recupreze si de ieri.

Daria, departe de mine orice ironie. Va felicit din suflet si citesc cu bucurie cand ne mai povestesti despre nastrusnicul Brien. Doar ca primul mesaj l-am scris glumind, apoi am inceput sa ma gandesc ca poate m-am intrecut cu gluma si de asta am venit cu precizarea de a nu fi inteleasa gresit. Imi cer scuze daca am gresit cu ceva, intentia a fost mie la suta buna...

Ana, pe mine varicela m-a tinut cam 5 zile, adica 5 zile m-am simtit tare rau. Eruptia cred ca a durat 3 zile cu tot cu aciclovir. La copii e mai usor. La Rares cred ca eruptia a durat 2 spre 3 zile. Poate ca si lui Victor nu-i vor mai aparea, de acum trebuie sa se vindece bubitele me care le are. Citisem pe undeva ca comprese cu gheata ajuta contra mancarimilor dar eu n-am indraznit la Rares. Ai dreptate cu aciclovirul, nu-i da decat intr-o forma grava; dar cred ca ati scapat de acum. Sanatate va dorim.

Zuzu, sanatate Bubului.

An-k, m-ai pus in garda...

Ligia , sanatate tie si Raducului.

Rox, m-am mai luminat nitel...

Inca nu am apucat sa ma uit la poze, dar sper sa gasesc o clipa astazi si sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

LA MULTI ANI GEORGE!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

danuta felicitari pentru primii pasi . Si sa stapaniti cu folos dintrisorii!
A ! Apropos de dintisori. Am vorbit astazi cu Amalia-alessia(va transmite salutari si ca ii e dor de voi;spera sa poate reveni in curand.Are calculatorul defect.) Imi spunea ca nazdravanul de Benny, deja si-a pierdut un dintisor
ako bine ca te-ai descurcat si ai revenit! Mi s-a intamplat si mie sa nu imi recunoasca parola si contul,,am insistat si ssi-a revenit. Ai doi copilasi superbi. Sa va bucurati mereu de ei. Frumosi si voi . Mi-a placut de 3/4 de nas, Astept istorisiri picante despre pamatufi.
oanamaria aveam impresia ca nu ma prea crezi, sincer.Pentru ca eu nu sesizasem vreo urma de gluma mai rautacioasa.
Da' acu' dupa ce ti-am trimis filmuletele(doveditoare ).... toate suspiciunile(si ale tale si ale mele-cum ca nu ma crezi) s-au evaporat
ligia sanatate!
rrox cum v-ati petrecut ieri??? Ai pupacit micuta frumoasa?!?1
mamacita cum merge intarcatul progresiv? va pupam

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput