Ce e mai grav?

Ce e mai grav? | Autor: bambolina

Link direct la acest mesaj

Dupa parerea voastra ce e mai grav: cand unul din soti pleaca in vederea unei separari temporare sau cand celalalt partener intenteaza divort.
Eu am parerea mea dar vreau sa stiu si parerile voastre.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cred ca divortul.
separarea poate fi si temporara.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

cred ca si una si alta. Daca pleaca, oricum ar pleca, inseamna ca acolo ceva e putred.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ambele sint la fel de grave… divortul e un proces lung si complicat si stiu destule cazuri in care oameni care au intentat actiune de divort au renuntat si s-au impacat. Stiu si cazuri in care oameni care s-au separat nu s-au mai impacat niciodata. legea aici, in statul in care locuiesc, declara un cuplu divortat daca au locuit separat mai mult de doi ani deci e firesc ca din punctul meu de vedere cele doua sa fie aproape echivalente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Chestia cu intentatului divort zic eu ca i mai nasoala!
Eu am niste prieteni casatoriti care o vreme s au separat, probleme, si apoi viata lor si a reluat cursul normal. E mai rara situatia asta dar exista totusi.Si acum dupa cativa ani totul e ok intre ei!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ambele situatii sunt de cacao. Chiar daca despartirea temporara mai lasa o usa deschisa, pare mai mult o usa scoasa din balamale si lasata acolo sa o repare altul.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

ca semnificatie cred ca amandoua sunt unul si acelasi lucru. personal nu prea inteleg rostul separarii temporare...

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

amindoua sint un semn de exclamatie. Poti divirta si sa te recasatoresti orice se poate repara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Amindoua sint grave.
Ca nu poti spune odata :"haide pleaca" si apoi "vino ca te iubesc".
Se produce o ruptura in incredere, o posibilitate ca se va mai repeta, incertitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Amandoua.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Mie mi se par amandoua la fel de grave....

Mergi la inceput