Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 9

bubuleana spune:
Avalonas scumpo si drag:
nici io nu mai stiu ce sa zic, maine ar trebui sa-mi vina rushii (Z29) si cred ca vor veni ...
sanii mi s-au inmuiat (desi sunt mariti), am o secretie albicioasa in cantitate neobisnuit de mare, suunt balonata ... dar in rest n-am nici un fel de simptome nici de CM dar nici de BB... nu stiu ce sa zic...
om vedea maine dimineata daca-i alba sau rosie
iubita, tu ce test ai mai facut azi? tot din ala "insensibil"?
ti pupic dulce, dulce
bubuleana

Avalon spune:
Scumpa, tot din ala insensibil am facut, insensibil la dorinta mea arzatoare, of course! Dimineata am stricat Diaspot-ul, era negativ, am plecat la serviciu si cand m-am intors am gasit pe el o urma vaga... normal ca e linia de evaporare... Nu stiu ce sa zic... oricum, ne vom lamuri curand. Dar la tine sa stii ca e de bine cu scurgerea albicioasa, cand esti insarcinata sporeste secretia de progesteron care da o secretie mai abundenta... Iti tin pumnii!
Si pe mine ma mai dor sanii. Tu ti-ai luat temperatura, asa de control?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

bubuleana spune:
nu mi-am luat temperatura pt ca mi s-a stricat termometrul trebuie sa cumpar altul
tu ti-ai luat-o?
Ar fi foarte bine sa fie de bine cu albiciunea asta care-a aparut la mine dar chiar nu stiu ce sa zic pt ca greturi nu am, sani durerosi nu am, insa teste Barza, Diaspot, Dr Sigur, Romance - negative, AM!
A! am uitat sa-ti spun: stii ca ieri mi-a iesit testul ozone cu a doua liniuta roz foarte repede si foarte vizibila (prin jumatate ca intensitate ca prima) iar azi, tot test Ozone, a iesit mult mai slaba a 2-a liniuta si mult mai tarziu
oricum pt maine dimineatza am un test Clear Blue ... in cazul in care prin cine stie ce minune nu apar rushii!
imi pare rau de Diaspotul negativ dar daca zici ca de-abia duminica trebuie sa-ti vina n-are cum sa iasa pozitiv asa repede oricum... oricum eu sper din sufletul sa fie pozitiv la tine!!! maine mai faci vreun test? apropos, ce-i aia linia de evaporare?? eu n-am mai auzit de ea pana acum...
bubuleana

Avalon spune:
Bubu, linia de evaporare este acea linie care apare (la testele mai 'slabute' calitativ) in locul unde este banda reactivului, adica pe locul unde ar trebui sa apara linia de test dupa ce a trecut timpul scris pe prospect (3-5 minute), are culoarea cenusie ca o umbra vaga, nu roz... apare dupa ce testul se usuca...
Eu imi iau temperatura si vad ca este peste 37, la mine de obicei inainte de rusi scade sub 37...
Of, of, asta e partea cea mai neplacuta din luna... asteptarea asta...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

KITTA spune:
Fetelorva intreb si pe voi pe aici: azi Z26 (am CM 26 - 28 zile) in ultimele luni de stimulari. Azi a fost si Z14 de la ISA si CM nu da semne. Am sanii umflati si durerosi, in rest nu tu pete nimic altceva. Ce ziceti sa risc un test? zilele astea 2 -3 sunt insuportabile de asteptat. Cred ca mai bine as suporta orice durere acuma....

Avalon spune:
Da, KITTA, e momentul sa faci un test. Bafta multa!

bubuleana spune:
Avalonel scumpicel: mersi mult de info; cu ajutorul explicatiilor tale despre linia de evaporare au inceput sa se evapore si sperantele mele pt ca probabil ce-am vazut eu pe testul de la ozone era de fapt linia de evaporare
dar la tine, daca zici ca temperatura se mentine atunci tin pumnii stransi, strasi, stransi
si sa fim sincere: cea mai urata perioada este Z1 sau Z2 cand deja ti-au venit rushii si ti s-au naruit toate sperantele asa ca acum desi e grea asteptarea totusi e frumoasa pt ca (inca) mai avem sperante pe luna asta
Kitta: eu te-as sfatui sa faci ceea ce eu nu sunt in stare sa fac: sa astepti sa-ti intarzie rushii si de-abia atunci in prima zi de intarziere sa faci dimineata un test Clear Blue care nu da gres
bubuleana

Avalon spune:
Bubu, nu vreau sa te dezamagesti! Hai sa speram ca suntem in categoria celor la care a 2-a liniuta a aparut mai tarziu, te rog!

Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
MADANA multumesc frumos pentru primire si ca-mi tii pumnii pt ISA.
Da intr-adevar LIANA 30 - "E O VESTE BUNA EA INSASI" - nu ma indoiesc de asta. Incercam si eu doar s-o tachinez insa nu am apucat aseara pt. a plecat la pizza cu sotul si nu am mai prins-o pe forum. O sa ascult si eu sfatul ei- o sa dansez!
RAPORTEZ: simptome nu am! (nici nu as avea cum sunt de-abia a doua zi de la ISA!)
Cu drag Ioana Tugs

bubuleana spune:
Avalon, ma tot gandeam la petele tale maronii care pot semnifica nidatia, nu crezi?? daca tu spui ca n-ai mai avut... ai luat ceva tratament deosebit luna asta??
bubuleana