Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 2

melutzica spune:
Stiu Anutza de toate problemele tale,si de aceea spuneam ca imi faceam griji pt tine.Uf,sper din suflet sa fie maine totul bine si sa revii vu vesti bune,insa imi mentin ideea ca,ar trebui sa te odinhesti putin

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Va salut si eu la inceput de capitol,va doresc la toate bebei sanatosi si cat mai multe teste II,dar cu rezultatul corect!!Sper sa ma alatur si eu voua in curand,va tin pumnii!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

bubuleana spune:
melutzica:
Anutza: io ti-am zis ca e posibil sa fi avut ovulatie tarzie si totusi sa fie sarcina insa se poate si sa nu fie... om vedea noi maine seara... iti tinem pumnii stransi tare, tare!!!
PS dar ce anume a vazut dr la sanii tai de zice ca e posibil sa fii gravii??? zi-mi si mie sa ma imbat si eu cu apa rece pana trec astea 2 zile de asteptare ...
bubuleana

Anutza_26 spune:
bubuleana cred ca din cauza ca mi s-au marit aureolele si sfarcurile erau foarte moi. si umflate asa.. a zis: "asta este san cu aspect de sarcina". adevarul e ca sunt altfel si ii simt mai tari si putin durerosi.. dar nu stiu daca sa sper numai dupa ce am auzit asta din gura ei..

Anutza_26 spune:
fetelor dati pe discovery la 10. are o emisiune misto rau de tot:
Un corp spectaculos
De la conceptie la nastere

bubuleana spune:
Anutza: mersi de info
m-am uitat impreuna cu sotu
si noua ne-au dat lacrimile
foarte frumos... chiar un miracol!
dar as vrea sa vad si "In pantec" de pe National Geografic
cine stie cand se mai da??? eu inca n-am vazut-o
bubuleana

Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
Sunt IOANA TUGS, am 32 de ani si imi doresc si eu un bebe al meu.
Sunt din categoria incepatoarelor dar sa stiti ca citesc de mult ceea ce scrieti voi. De curand am inceput sa trimit si eu mesaje. Am vazut un subiect interesant si cum eu am facut de curand o inseminare si sunt in asteptare de SEMNE pt. doua saptamani, m-am gandit sa postez si eu. Sper sa vin cu vesti bune!
ANUTZA 26 bafta multa maine si sa dea Domnul sa fie bebe! Eu cred ca este dupa cate simptome ai tu. Sa fii
Am vazut si eu emisiunea de pe Discovery - impresionanta pina la lacrimi. Lasa ca o sa vedem si noi incurand cum e sa fii mama!
Va pupic si doresc la toate fetele de aici sa vina cat mai curand cu cate o veste buna! ( cel putin una)
Cu drag Ioana Tugs