Simptome!!! - 9
Raspunsuri - Pagina 15

Avalon spune:
Bubulinooo, vroiam sa pun niste informatii depe niste site-uri pe prima pagina, sa arate si subiectul asta asa cum trebuie, ce zici?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
Avaloaneeeee am deosebita placere sa'ti las tie aceasta onoare...io am imbatranit tot deschizand subecte...
hai te rog...stiu io ca'ti place...io
"Nimic nu-i imposibil!"

bubulina1 spune:
Io deja il deschisei, dar daca-mi dai niste linkuri, le pun... Acu, nu ma certa Uite, l-am sters ca am vazut ca ai deschis si tu unu. Gata, pace!
Speranta moare ultima!

Liana30 spune:
bubulinoooooo...bubulinooooo da grabita esti muica
Avaloaneeeeee vazusi ce'i merg mainile bubulinei...na ca ne lasa masca pe amandoua
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
OK, fetelor, sa-mi spuneti daca va place: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71951
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

andrea32 spune:
Buna,
Tocmai ce mi-a venit CM.Nu imi vine sa cred.A fost pe 10 feb si acum pe 23 martie.Foarte mult timp a trecut si chiar am crezut ca sunt insarcinata mai ales ca am sani mai mari, am burta chiar si acum dupa ce mi-a venit, am senzatii de voma mereu.Nu stiu ce sa mai cred.Am fost la ginecolog si tb sa ma duc dupa ce imi trece sa vada ce este acolo.Culmea culmilor este ca de 2 ani ma chinui sa raman insarcinata dar in 2 ani nimeni nu mi-a facut analizele necesare pt asta.Am facut teste de ovulatie acasa in loc sa fac o dozare hormonala si mai am luat si clomifen.Poate de la clomifen ma simt atat de rau, dar au trecut totusi 3 luni.
O sa va mai tin la curent.
Dar voi ati trecut vreodata prin astea?Ce credeti ca este?