Simptome!!! - 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: il bat in cap pana nu mai poate, ca doar n-o fi de otel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melutzica: ai dreptate! chiar acum ma uitam la un test ozone facut acum 2 zile cu a doua liniuta atat de vizibila si atat de roz!!! oare cum a fost posibil??!!! am avut mai multe teste ozone pozitive dar l-am pastrat pe cel mai evident... insa am avut si teste negative: Barza, diaspot, romance, dr. sigur... si clear blue ...azi!

am hotarat: nu mai fac niciodata teste inainte sa-mi intarzie si nu mai fac niciodata teste ozone!!! Am zis, am zis!

dezamagita sunt ... nu am cum sa nu fiu insa privesc inainte si stiu ca la un momentat dat voi reusi!!!

iti tin pumnii!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Avalonutza: s-a luat de la tine la mine!!!
mi-a aparut si mie o pata maro nici eu n-am avut niciodata pete maro inainte de venirea rushilor, numai la sfarsitul "vizitei"...

fetelor, e foarte clar ca e ceva cu primavara asta!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Tabi: conteaza foarte mult pentru mine suportul tau si al DC girls!
ai dreptate cu asteptarea ... bine ca ai scapat de ea... acum te astept io pe tine cu simptome si rezultate foarte bune!!!

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana: poate ca luna viitoare va fi una mai normala, care nu ne va induce in eroare asa cum s-a intamplat in martie. Oi fi tu dezamagita, dar esti "tare".

Mergi la inceput

bubuleana: dat fiind ca sunt abia z15 si nici o sansa de bebe luna asta ca nu am facut IAD, cu siguranta vei avea tu vesti inaintea mea. Asa ca EU te astept pe tine cu simptome si tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,sanse sunt mereu,iar puterea lui Dumnezeu e mare.Chiar daca nu ai facut IAD!!Pe sotior presupun ca l-ai iubit nu??.Asa ca sanse exista!!

Mergi la inceput

melutzica: l-am iubit spiritual . Oricum, nu am avut foliculi, nu am avut glera, TB abia azi a crescut un pic etc etc, nu am prestat, asa ca sanse ioc. Dar ma revansez luna vitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Tabi,no bine, am inteles,atunci ,te-ai odihnit pt luna viitoare;pai nici asta nu e asa de rau nu?

Mergi la inceput

Da, m-am odihnit bine. Plus ca am avut dureri de la chist. Marti seara am zis ca ma duc la spital. Dar cred ca atunci s-a spart, ca miercuri aveam lichid in sacul Douglas. Asa ca : tot inainte, vrednice simptomatice!

Mergi la inceput