Temperatura bazala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

bubulina, e absolut normal ce s-a intamplat in cazul tau. TB nu creste imediat ci la 2-3 zile dupa ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Salut tuturor!
Eu stiu ca ovulatia se petrece atunci cand creste temperatura cu cateva grade. De ex. eu am in prima perioada pana pe 15-16 36,8 -36,9 apoi creste la 37,3 si ramane asa pana la urmatorul cm. Am citit pe www.fertilityfriend.com ca perioada fertila cuprinde ultimele doua zile cu temp. mai joasa si primele 3 zile cu temp mai ridicata. Deci trebuie sa fie doua platforme pe diagrama de TB, una mai joasa la inceput, si una mai inalta in a doua parte.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Jaana: la mine ovulatia are loc in ultima zi cu TB f. joasa. Eu zic ca e bine sa prestezi in ziua cu TB joasa. Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

La mine asta e prima luna cand folosesc teste de ovulatie.In paralel imi iau si TB.Va rog sa-mi spuneti daca am procedat bine:la mine CM este cam de 30 zile(de cele mai multe ori,exceptand luna trecuta cand a fost de 34).Alaltaieri(ziua 13) temperatura a fost 36,8 iar testul negativ(totusi am prestat,asa ,sa fie).Ieri a crescut la 36,9 si testul tot negativ.Azi(ziua 15,deci mijlocul CM) a scazut la 36,8 iar testul(facut pe la ora 16)...pozitiv.Asa ca am prestat imediat.Ce ziceti,oare am avut azi ovulatia?daca ar fi asa,ar insemna ca de maine dimineata temperatura va creste binisor,nu?Acum ,cand ziceti sa mai prestez:maine dimineata(dar nu se produc suficienti asa repede),maine seara sau poimaine(pe principiul o zi da,o zi nu)?Sotul are oligospermie severa.
Va pe toate si astept parerile voastre.

nusy

Mergi la inceput

Daca testul ti-a aratat azi pozitiv iar in zilele anterioare negativ, atunci ovulatia vine peste 24-36 ore, deci probabil maine-poimaine. E ok daca ai prestat acum, oricum stau in asteptarea ovulului inauntru... Daca mai poti presta si maine si mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheorlan spune:

Jaana ai dreptate trebuie sa fac o monitorizare, problema e ca la Buzau nu prea am la cine asa ca trebuie sa merg la Bucuresti.Mi-am facut o programare la dr. Marinescu de la Giulesti dar asta tocmai in mai .Pana atunci cu Domnul.Eu stiam ca ovulatia se produce atunci cand creste temperatura dar dupa cum am citit la Bubulina1 s-ar putea sa aveti dreptate fetelor .Temperatura creste dupa ovulatie. Nu stiu ce sa mai zic.Cu toata temperatura si cu totnici un rezultatSper sa vina soarele si pe strada noastra!!!Va pup fetelor si SUCCES la[/red].Osa va mai scriu ca acum fac un experiment sa ma coving de temperatura asta a mea.Va povestesc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheorlan spune:

NUSY ce teste de ovulatie ai folosit? Eu am folosit teste DR. SIGUR si nu au iesit pozitive.In ceea ce te priveste, pentru ca ti-a iesit pozitiv, ar trebui sa in ziua urmatoare ,pt ca ,dupa cate am citit eu, ovulatia va avea loc in 24-48 de ore de cand a iesit testul pozitv. BAFTA MULTA!!
Va pup pe toate !!.
SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Jaana,Gheorlan: si mersi pt.sfaturi.Am folosit un set de teste "Baby", luat de la Plafar, vad ca e produs in China si importat de o firma (Vision Medical) din Suceava(85.000 lei/set).Eu cred ca sunt bune, caci se cam potrivesc si cu celelalte elemente de urmarire a ovulatiei(ziua CM, consistenta mucusului si sper ca si cu TB-o sa ma conving maine dimineata cand o voi masura).Si acum sa va mai zic ceva...ori e pe fond psihic,ori chiar asa e...dar parca ma inteapa si ovarul stang(chestia cu intepaturile nu am urmarit-o niciodata,asa ca nu prea ma pricep sa o sesizez).

nusy

Mergi la inceput

Nu stiu daca e locul aici... dar nici n-as deschide alt subiect. Vrea cineva sa discutam despre urmarirea mucusului? Eu una nu prea stiu sa-l urmaresc, daca aveti idei, sfaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Jaana, mai multe informatii despre TB si mucusul cervical gasesti la adresa: http://www.fertilityuk.org/nfps25.html

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput