Care este secretul unui cuplu reusit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Eu cred ca ati intrat intr-o rutina si cred ca ar trebui sa schimbati un pic ceva in viata voastra. Eu cred ca inca te atrage(daca o iubesti), dar cred ca tu nu realizezi asta!

Multa sanatate! Si Bafta!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Doar a aruncat intrebarea si nu a dat amanunte. Lumea raspunde dar el....
Caz teoretic ?

Petruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citez din memorie dintr-o carte de Rodica Ojog Brasoveanu: "Pe cit de greu e sa gasesti doi oameni care se inteleg perfect, tot atit de greu e sa gasesti doi oameni care nu se potrivesc deloc." Concluzie: totul e munca
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Casatoria dureaza cativa ani.Casnicia dureaza o viata.Tocmai de aceea se numeste asa,pentru ca trebuie cazneala ca sa o faci sa dureze cat mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

Casatoria dureaza cativa ani.Casnicia dureaza o viata.Tocmai de aceea se numeste asa,pentru ca trebuie cazneala ca sa o faci sa dureze cat mai mult.

"Cazneala", Mariuca? Ce-i asta, folclor banatzean? Adeca "privit in tavan"? Vezi ca tot la sex se ajunge ;-)?

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Pfuiiiii,ca se prinse unu' de ce am povestit si eu acilea
Bravo babe...ai ghicit,e folclor banatean !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai, zau ca are marco asta un stil de zici ca-i nano.. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Nu imi place urmatorul lucru :

Cine a lansat subiectul nu mai are nici o parere si nici un raspuns.
De ce ?

Dragilor, noi suntem de ceva ani buni impreuna si inainte de casatorie si dupa, slava Domnului, si sa va spun un mic secret si daca nu am mai fi impreuna macar pentru o partida mica chiar as ceda...

Ce nu te mai atrage... Cauta, si la sotia ta dar mai ales la tine... Incearca ceva nou, poate ati obosit de atata rutina. Nu cred ca nu mai puteti raspunde la mangaieri.
Luait-o cu inceputul, adu-ti aminte cum va mangaiati la inceput, fara sa duceti lucrurile pana la capat si va fi incitant va asigur... ve-ti dori mai mult...

Va pupa DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia spune:

Eu sunt casatorita de doi ani si deja ne-am confruntat cu probleme sexuale. Am reusit sa le depasim gratie rabdarii si intelegerii lui. Cand am ramas gravida totul a reinceput,doar ca acum era el cel care nu ma mai dorea... A fost foarte greu, dar i-am spus tot ce aveam pe suflet. Acum sunt complexata de faptul ca am ramas cu cateva kg in plus si asta ma inhiba...Stiti care a fost ideea lui pt a rezolva problemele. M-a invitat la Baile Felix intr-un week-end doar noi doi.A fost minunat, ne-am regasit...cina romantica, plimbari sub clar de luna,nopti pasionale...
Acum stiu ca noi doi ne iubim si ne dorim la fel ca la inceput cand faceam dragoste unde apucamdoar ca a fost o perioada de criza in care amandoi trebuia sa ne acomodam cu noi situatii.
pupici
julia si bb alex-raoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anida67ro spune:

Am citit intamplator problema ta.Cred ca aceasta lipsa de atractie din punct de vedere sexula e din vina amandurora. Ideal este sa discutati deschis problema si sa va spuneti pe fata unul altuia ce asteptari aveti fiecare de la celalalt si sa incercati a le implini.Si chiar daca e greu de acceptat, dragostea nu dureaza o viata. Mereu unul iubeste mai mult altul mai putin si mereu unul trebuie sa faca sacrificii ca relatia sa mearga. daca ai observat tu primul acest lucru, nu iti fie rusine sa te sacrifici putin mai ales ca in rest e OK dupa cum spui. orice femeie isi doreste putin romantism, putina atentie din partea sotului. Daca ii duci o floare atunci dcand nu se asteapta si o scoti intr-un loc nu simandicos dar dragut unde sa se simta bine si ca din intamplare o saruti , numai daca nu te mai iubeste sau are pe altcineva, numai asa nu reactioneaza pozitiv. ce zici? merita sa incerci? Eu cred ca o relatie frumoasa face toate eforturile ca sa mearga bine si sexual.
iti doresc bafta.

Anida

Mergi la inceput