Care este secretul unui cuplu reusit
Dupa ce ma-am casatorit credeam ca totul va fi o.k,dar se pare ca nu este chiar asa.Credeam cu nonsalanta ca ,sexul nu e ceva care are o importanta deosebita intr-o relatie dar se pare ca tocmai sexul este acesta.Ce poti face atunci cand partenerulk,de viata nu te mai atrage din p.d.v sexual? ,desi in celelalte probleme pot spune ca totul e ok?
Raspunsuri
Cary spune:
Cel mai bine este sa discutati fata in fata ca doi oameni maturi ce sunteti, sa va spuneti unul altuia ce asteptati de la cealalta persoana, unde nu va sincronizati.
Sa vorbiti despre fanteziile voastre care ati dori sa le petreceti cu persoana iubita si poate in cel mai scurt timp sa puteti sa puneti in aplicare unele din ele,doar discutand intre voi veti gasi calea spre fericire.
Multa bafta si rabdare unul cu altul.
Sabina spune:
De multe ori lipsa de atractie sexuala e cauzata de multe alte probleme, poate de alimentatie sau de o viata prea monotona in care miscarea si natura au cam lipsit.Faptul ca doi oameni se simt bine si fara sex constituie o premiza f. buna, gandeste-te ce-ar fi cu sex si fara intelegere!
Sabina & Sofia Galagia
Claudya spune:
Intai trebiue sa fii sincer cu tine si sa te gandesti de ce nu te mai atrage?Din cauza ca te atrag altele sau din cauza ca ea nu mai arata ca inainte?Nu pot sa pricep cum odata te-a atras si acum ,hodoronc -tronc nu te mai atrage!!!
Daca problema e la ea,atunci cel mai bine e sa discuti cu ea si sa o sustii,sa o incurajezi in a face ceva sa redevina cum a fost,iar daca problema este la tine...nu stiu,zau!Poate ne spui si de cat timp esti insurat.
joanna spune:
Eu nu stiu foarte multe dar eu stiu ca e tare bine ca doi soti sa plece capul si sa tine post cind e post.
Si alimentar si sufletesc dar mai ales trupesc.Incercati si nu o sa regretati ci dimpotriva multe lucruri se vor schimba in bine.
Iertati-ma pentru sfat.
Doamne ajuta!
Joanna
bebi spune:
Incearca sa-i faci o surpriza sotiei tale: propune-i sa iesiti in oras. Du-o la un restaurant ( undeva nu prea scump, dar curat-nu-ti trebuie mai mult de 300.000)! La intoarcere, lasa la indemana o sticla din vinul care va place.Muzica in surdina, vorbe duioase si mangaieri - in mod sigur veti reusi!!!!
Hai ca nu e asa de complicat! Daca dragoste e, atunci ceea ce ti se PARE imposibil se poate realiza....
Pupici
catalina si o mamica fericita
"Don't look back in anger!"
cris762002 spune:
Cum adica nu te mai atrage dpdv sexual? Ai pe altcineva? sau e pur si simplu?
Multa dragoste si forta!
Arhistefy spune:
Nu te mai atrage din punct de vedere sexual? Sau nu o mai atragi din punct de vedere sexual si normal ca nu-ti mai da atentie?
Mihaela
Anina_n spune:
De ce nu te mai atrage ? S-a schimbat atat de mult ? Sau, tu esti acela care s-a schimbat ? Poate ca, te-ai grabit, cand i-ai propus sa va casatoriti, crezand ca ea este "aleasa".
Nina
Coryydo spune:
Incercati si voi sa mai schimbati atmosfera, locul si felul!
sa auzim numai de bine!
Cori