Dieta cu ceai rusesc?

Dieta cu ceai rusesc? | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor dragelor,stie cineva,din intamplare,cum e dieta asta?Adica in mare stiu:pui de seara la macerat ceai rusesc in lapte si-l bei a doua zi dimineata pe stomacul gol...Dar nu-mi mai amintesc cantitatile.Am dat de 100 de ori peste dieta asta si acum cand mi-am facut si eu rost de ceai n-o mai gasesc nicaieri.Cica e o reteta de pe vremea bunicii si slabesti fara efort.....
tra-la-la...Incercarea moarte n-are!Io tin "Montignac",dar nu mi-ar strica putin ajutor...Cred ca reteta asta o gasisem intr-o revistuta "practic in bucatarie" trimisa de mama,dar tare ma tem ca-ntre timp a smotocit-o veve...
Stie cineva????

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Irina, reteta asta cu ceai a fost postata de Livia la pagina 6 din prima parte a subiectului "Cum slabim".
Sincera sa fiu, am vrut si eu sa o incerc da nu reuseam sa pricep pe ce principiu functioneaza. Pana m-a lamurit sotul meu, care zice ca daca bei porcaria aia, fugi la baie si , plus ca nu-ti mai arde de mancare pe ziua respectiva. . Eu am citit despre experienta celor care au tinut aceasta dieta pe forumul culinar.ro, si nu multe erau cele care laudau aceasta dieta!
Daca te hotarasti sa o tii, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hihihi!Ce logica si la sotul tau!Nu ma bazez io pe ceai rusesc,da pe langa disociat si vitamina C(mai ei?) ar mai incapea ceva...daca si ajuta ar fi super!Daca nu...
Mersi Camelia!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Irina, nu mai iau vitamina C si nu mai tin nici o dieta! Am observat ca atunci cand tin diete, chiar daca slabesc, corpul meu nu arata asa cum mi-as dori.Si sotul meu (tot el, dupa cum vezi e priceput la toate ) m-a asigurat ca am nevoie sa fac putin sport, nu sa tin diete obositoare.Nu stiu cum se face, dar are dreptate.Desi acul cantarului se incapataneaza sa nu mai coboare sub 55 kg, pantalonii imi sunt largi de-a binelea si am reusit sa incap in majoritatea rochiilor (chiar si alea stramte ) de dinainte de sarcina.Deci eu zic ca sportul da rezultate.Mai beau si otet de mere (cand imi amintesc ).
Bafta la diete! Hi, hi, nu-s usor de tinut!

quote:
Originally posted by Veve

Hihihi!Ce logica si la sotul tau!Nu ma bazez io pe ceai rusesc,da pe langa disociat si vitamina C(mai ei?) ar mai incapea ceva...daca si ajuta ar fi super!Daca nu...
Mersi Camelia!

Mergi la inceput

Mai,priceput sotul asta al tau!!
In locul tau nici eu nu m-as chinui cu diete;insa in cazul meu problema e de ..."continut" nu de forma.Avand in vedere ca cele 15 kile extra greutatii mele normale,imi creeaza pobleme fizice (oboseala,dureri de colona...)si psihice,putin imi pasa de latura estetica acum.Oricum cu regimul asta am slabit cate putin,nu e foarte solicitant (gatit separat de exemplu)pt.ca-l tinem impreuna (Flavius a dat jos 12 kile in 10 saptamani) si mergem si la sala de cel putin 3 ori pe saptamana.Deci nu sunt adepta curelor "lenevesti si slabesti".Totusi pe langa toate astea parca ar mai merge cate ceva..

Mergi la inceput

Da, otet de mere .

quote:

Totusi pe langa toate astea parca ar mai merge cate ceva..

Mergi la inceput

Cami,cum faci tu cu otetul?Eu am avut o retetuta cu lamai macerate in otet de mere,strecurat si baut o lingura inainte de masa;vreau sa zic ca mi-a facut stomacul varza!Mai citisem ca se bea in apa calduta?...Chiar da vreun rezultat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mai Veve pun si eu o intrebare tampita: cum e ceaiul rusesc? Si alta: unde se gaseste(pe la farmacii)?Daca ti se pare prea stupida intrebarea fa-te ca nu o vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Aha! Iar ma bag in seama! Am vazut ca va intrece-ti care mai de care in retzete ,,masochiste`` (cum le zice taica-meu). Daca vreti va dau si eu una. In 2 kg de lapte fiert se storc 4-5 lamai. Se amesteca pana se obtine un fel de lapte batut. Aceasta dieta se tine 3 zile. Eu dupa o zi m-am lasat(imi era ingrozitor de greata de la miros si sincera sa fiu nici gustul nu imi prea placea)Dar cineva care a reusit sa o tina pana la capat sustine ca in cele 3 zile a slabit 3kg. Bafta in continuare si la o silueta cat mai faina

Mergi la inceput

Deci eu beau un otet de mere, de buna calitate, pun doua lingurite intr-un pahar de apa minerala.Se bea inainte de masa.Pun in apa minerala ca e mai "gustos".Seamana cu o sampanie mai acra si chiar imi place .Se poate pune si o lingurita de miere, dar eu nu pun. Pe scurt si foarte "stiintific" explicat , cica otetul asta arde grasimile.Nu stiu daca slabesc cu el, dar in mod sigur nu ma ingras desi mananc ca un , in special prajituri, ciocolata si biscuiti .
Insa nu o sa-l pot bea la nesfarsit si vad eu ce oi face cand nu oi mai putea bea...Nu mai mananc prajituri?Sau mai bine mananc si dupa aia beau suc de ananas , ca cica ala-i bun dupa mancare , tot pt. arderea grasimilor.
In orice caz, la nemti e recomandat in fiecare dimineata sa se bea doua lingurite de otet de mere intr-un pahar cu apa si putina miere.Cica e un tonic excelent!Totusi, cred ca trebuie sa ai un stomac sanatos ca sa poti sa bei asta.Eu beau de mai bine de luna si ma simt excelent!

quote:

Cami,cum faci tu cu otetul?Eu am avut o retetuta cu lamai macerate in otet de mere,strecurat si baut o lingura inainte de masa;vreau sa zic ca mi-a facut stomacul varza!Mai citisem ca se bea in apa calduta?...Chiar da vreun rezultat?

Mergi la inceput

Raluca,ceaiul rusesc e...ceai rusesc!(ma pricep,nu? )Probabil se gaseste la plafar;eu il am ambalat in plic rosu (50g),scrie ca-i produs in Germania si distribuit de "Magic King International"-Oradea.Costa 16.000 pachetelul.

Cami..apa minerala...buna idee!Ai mentionat ceva despre otet de buna calitate...Adica?La ce sa ma uit?La firma?La concentratie????

Mergi la inceput