Dieta cu ceai rusesc?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Irina, eu am luat un otet bio, de la un "plafar" nemtesc.Nu e chiar asa acru.Zice ca-i doar 5% Säure (nu stiu sa traduc, da ai inteles tu,nu? )

quote:
Originally posted by Veve

Raluca,ceaiul rusesc e...ceai rusesc!(ma pricep,nu? )Probabil se gaseste la plafar;eu il am ambalat in plic rosu (50g),scrie ca-i produs in Germania si distribuit de "Magic King International"-Oradea.Costa 16.000 pachetelul.

Cami..apa minerala...buna idee!Ai mentionat ceva despre otet de buna calitate...Adica?La ce sa ma uit?La firma?La concentratie????

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

'Tzeles!...cum sa nu?!?!?!..."saure"???O fi ca "sour" din engleza??Oricum o sa caut si eu un otet organic(asa se zice aici la produsele "biologice"de la voi).Multzam,Camelia!Pupicei tie si Tedorei!(pe cand o pozica noua?)

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Säure = acid

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Schimbarea metabolismului reduce din kilograme

Majoritatea fetelor de astazi (si cred ca dintotdeauna) sunt prea ocupate de silueta, de felul cum arata in general. Nici eu nu fac exceptie de la aceasta regula (sunt studenta la Universitatea din Cluj). Pentru ca aveam cateva kilograme in plus fata de greutatea ideala, am incercat mai multe diete de slabit, dar ce dadeam jos in timpul dietei puneam la loc in saptamanile urmatoare. Afland de la colegele mele despre o noua dieta de slabit si vazand ca cele care o tineau aveau rezultate, m-am gandit sa o incerc si eu. Dieta e foarte simpla si nu impune un regim alimentar special. Ea se bazeaza pe schimbarea metabolismului. Mentionez ca pentru pregatirea produsului pe care se bazeaza, nu trebuie folosite tacamuri din metal.
Reteta: Se iau 8 catei de usturoi, se curata, se zdrobesc in piulita de lemn sau pe un tocator de lemn (cu ciocanul de snitele tot din lemn), apoi se amesteca cu 250 mg miere de albine si 500 ml otet de mere si se baga intr-un borcan de 800 g, inchis cu capac. Compozitia se lasa trei zile la rece, in camara, amestecandu-se de doua-trei ori pe zi, cu o lingura de lemn. Dupa cele trei zile, se ia cate o lingura dimineata si alta seara. Un borcan va ajunge o luna. Cand se termina, preparati o cantitate noua si continuati dieta. Veti avea doua scaune pe zi. Efectul usturoiului nu dauneaza stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar dupa o luna de dieta. Succes!

CRISAN ADINA loc. Spini, nr. 17, jud. Hunedora, cod 2608

Preluat din Formula-as si cu rezultate pe propia-mi persoana.Si un ten stralucitor:)

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendi spune:

Ce fel de miere se foloseste,Salcim e bun??
VReau sa o incerc rau nu poate sa faca:)
Apropo ,regimul meu cu regenon a esuat...asa ca nu vi-l mai recomand..dar la prima incercare acum 3 ani mi-a folosit,probabil acum sa obisnuit organismul cu el...si nu mi-a mai taiat apetitul,
va urez succese nebanuite in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VASIA spune:

Buna dragelor,
interesanta reteta cu usturoi.Mi-a mai spus-o cineva ,dar am o intrebare:oare daca alaptez pot sa o fac?
Va sarut
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendi spune:

am icercat reteta cu ceai ,deja e a doua zi inca nimic,a folosit la cineva apropo??
o voi incerca si pe cea cu miere ,dar sincer incep sa devin sceptica caci nimic nu pare a ma ajuta ,...
va pup pe toate si succese mai departe,,,

FELNECAN MELINDA,ARAD,ASISTENTA MEDICALA/0745-998971

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Ma bag si eu singura in seama. Am avut o colega care a incercat cu ceaiu rusesc si prima zi a fost ok, doar ca a doua zi ii era groznic de rau si s-a dus la un medic si i-a spus ce a facut si ala a certat-o ca cica combinatzia asta scade rau glicemia. Eu v-am povestit ce mi-a zis ea, daca ea o fi avut o alta problema, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana26 spune:

Va salut, sunt o noua membra, dar va citesc mesajele de ceva timp. Am si eu o intrebare. Exista cineva care a tinut dieta de 13 zile pentru schimbarea metabolismului ? Sunt tentata sa o tin si eu, dar ma intreb daca intr-adevar da rezultate. Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta.Adriana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

dati-va si voi cu parerea, nu asa ca 250mg miere in reteta cu usturoi inseamna de fapt 250 g?

Mergi la inceput