Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Bee spune:
Irina, ash tine si io regim, dar ma lasa sufletelul s-o flamanzesc pe asta mica? Si asa m-am chinuit eu cu lapticul, asa ca ......Si in plus la noi regula e "nici o zi fara cioco". SUntem ambele dependente la greu de cioco. SI eu sigur trebuie sa adopt un regim cu dulciuri cand m-oi apuca. Altfel nu tzine figura. Toata viatza mea am mancat putin, dar cu ciocolata. Dupa ce nu mai alaptez cred ca voi manca "nimic cu ciocolata". MOmentan fac muulta miscare, orice mai putin abdomene. Am fost si eu la sala, mai pe muteste si vad ca si operatia mea "romaneasca" e ok. SI eu la fel, asa ca vom vedea rezultatele. Momentan am 7 kg in plus fata de nastere, cand eram cu vreo 5 overweight. DEci nu mai spun nimic.
.
Irina, sa ne zici si noua ce regim tzii si cu ce rezultate.
alina80 spune:
GIOVA, da, eu sunt in pozele alea. Nu mi-a iesit culoarea deloc cum am vrut eu, a iesit mai spre saten, trebuie sa mai astept vreo doua luni si sa ma mai decolorez. Cu prazul o sa mananc o portie mica pentru ca mi-e foarte pofta. Pe urma cred ca o sa manance numai Gabi, dar trebuie sa gust. Ce ziceati voi, ca deja le dati bebelinilor suc de portocale?
IRINA, MONICA, merci, nu stiu daca imi sta foarte bine asa la par, dar oricum vroiam o schimbare ca sunt bruneta de mult timp.
M-as baga si eu la o cura de slabire daca nu as alapta. Nu mai stiu cine zicea de burta, dar si eu am si mi se pare ca arat foarte nasol din cauza asta ca eu nu am avut burta niciodata pana acum. Exceptand perioada cand eram gravida si atunci nu ma deranja deloc.
Ma bucur mult ca v-a placut Ayan! O sa ma uit si eu pe poze, sa vad ce ati mai pus, ca de cand nu am intrat eu sigur s-au facut bebelinii mari!
BEE, si eu sunt super obosita! Merci de aprecieri!
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Bee nu eu fac lista cu roscatele dar o sa ma bag in ea , adica in lista
. Interesanta intamplarea. Hai da amanunte ce fatza a facut aia? Ea nu are copii? Uau ce fain. Telenoveleeeeeeeeeee....mai baga.
irinadum spune:
Pai mai fetelor lamuriti-ma si pe mine. Dc alaptezi am inteles ca nu trebuie sa papi orice dar asta si mai incolo cand are bebe 5 sau 6 luni? Ca eu habar nu am.
Eu nu tin regim singura ca nu ma tin de el . Dc mai se incumeta cineva ok dc nu...cartofi prajiti.
Alina cand ai timp baga si tu reteta cu praz ca imi ploua in gura. Pe email nu aici ca apoi cine stie cine mai vrea si alapteaza si nu au voie
.
Giova spune:
Rusine sa-mi fie: Kikiriki
si multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!!!
Bee nu trebuie sa fii invidioasa, ca n-ai de ce. voi avea mai mult praf si mai putin loc decat voi in camera.atata tot. nu se va juca cu ele sunt convinsa. eu nici nu i-am luat, sunt super dar degeaba.Daca nu le primea nici nu avea.
Intalnire cu fost sotie??? si ????vrem detalii!!!
Eu te-am vazut roscata si chiar mi-a placut.
cat priveste blondul meu sa stii ca ai dreptate. uite ce tinere de minte ai. chiar m-am uitat peste poze sapt. trecuta si am vazut ca eram blonduta, dar tot asa din vopsea, nu e natural.
Irina si eu stiu ca atata timp cat alaptezi nu poti tine regim. asa ca... sorry. si mie imi prindea bine pt. nunta. dar totusi mai am sperante ca vioi da jos pana in aug. cele 4 kg, care-mi stau in cap.
Janina ai vazut pozele??? imediat mai pun.
Alina ti-a iesit bine culoarea, nu avea cum sa iasa blond deschis din prima, mai ales ca ai avut culoare inchisa la par.
Hai ma Nico, pune poza, ca vreau sa te vad si eu.... sunt foarte curioasa si pot murii din cauza asta
. Pleaseeeeeeeeeeee
merg sa mai pun niste poze.
am fost in oras, ne-am uitat de gresie si faianta si am fost la casa Italia sa ne faca preventivul pt. mobila si desenele.luam toate magazinele de mobila din oras sa vedem care ne face oferta mai buna. azi am stat 90 min. acolo, si m-am cam plictisit.noroc ca bebe a dormit.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
Gata fetelor am fost la Baby expo..nebunie nu alta..Dan a ramas afara cu caruciorul si cu Bia si eu m-am invirtit pe acolo...nasii au luat scaunul de masina de la Chicco pentru 12 + pentru ca sa am vrut noi..e super fain..eu am cumparat invelitoare pentru masuta de infasat, un sirag de ursuleti pentru carucior (eu am crezut ca e pentru pat) si o banda adeziva pentru perete la patutul Biei cu desene cu ursi..in rest m-am agitat degeaba incercind sa gasesc standul cu Pampers, dar nu l-am gasit..sa-mi zica cineva daca era sau nu, ca eu nu am aflat pina la urma..o sa iau maine de la Univers All ca parca si acolo erau niste oferte..
Nico te rog eu din sufletel
sa pui poza la loc..sunci am si eu, pe bune...ti le arat eu cind ne vedem!
Alina l-am vazut pe grasanul de Ayan..si eu cred ca are 63 cm..apropo, desi nu esti chiar f. blonda esti un coniac de nota 10!
Sper sa ne treaca raceala sa ne vedem sapt. viitoare!
Irina La multi ani pentru Mario..multe luni inainte...inainte!
Monica, nu esti singura nevopsita...mai sunt si eu, dar nu-mi schimb eu culoarea naturala prea curind!
Am facut-o acum citiva ani cind m-am vopsit rosu foc si blonda si nu mi-a stat bine deloc!
Fetelor astept cu nerabdare ziua de luni cind trecem la sucul de morcovi...URA!!!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Giova spune:
Cata sa va fie de bine cumparaturile. eu la astfel de targuri il pun pe Clau sa-l duca pe Marco in marsupiu, ca sa ne putem misca. Si ne asteapta 2 targuri de nunti si cu probari de rochii, alegere de invitatii, pahare, etc. va fi jale, ce mai!!!
De ce luni? cum ii dai? Cat ii dai??????
Am pus poze!!!

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Ingrid S spune:
Mirela, doar de luni incep cu sucul de morcovi, sunt curioasa cum va reactiona!
Giova, am citit pe net de scuturat copilul, habar nu aveam, sper ca nu te-ai suparat. Uite un
mare pt tine! Vad ca si Cata a facut la fel..![]()
Irina, maine o cantaresc iar si o masor, iti spun atunci datele fetitzei, poate-poate arata cantarul mai mult!

Nico, ce s-a intamplat? N-am apucat sa vad poza aia de care vb fetele, nu trebuia sa te superi, eu am inca 5 kg de dat jos, iar la burtica ar mai fi destui cm. Nu se poate sa ne refacem la o luna dupa nastere...desi ar fi interesant...
Eu o sa incerc sa pun niste poze cu mine inainte de sarcina, ca vad ca toate aveti, daca reusesc sunt tot la Diana S in album.
Va
pe toate!
Ingrid S si
Diana
marchplayer spune:
Irina, cum vrei ma sa tin cura de slabire daca alaptez? Slabesc natural
. Monica, parca tu ziceai ca nu avem voie sa innotam daca alaptam, sau delirez, pai la vara ce fac??

Nu stiu ce sa ma mai fac ma cu copilul asta, plange de colici, imi face acum crizele seara ca am rugat-o eu sa schimbe orarul ca ma ucidea ala de la 12 la 3 noaptea. Nu reusesc sa-i bag in gura nimic altceva decat tzitzi, daca incerc sa-i dau ceai sau lapte cu biberonul zici ca-i dau kk si acu mai nou cand incerc sa-i bag tzatza in gura o pipaie cu limba sa vada ce-i dau? Am luat suzete de toate formele si din toate materialele, degeaba, suzi sunt tot eu!
Alina nu-ti sta rau blonda dar dupa parerea mea iti sta mult mai bine bruneta! Nu te superi pe mine
pentru Ayan ca tare-i frumusel, am vazut si eu pozele voastre.
Bee vad ca te chinui si tu cu Ana
! zici ca te-ai intalnit cu ex? Si? Si? buuuna ciocolata, imi place toblerone..yamy
Giova nu mai fi asa curioasa! Esti cea mai tare, auzi sa ia barba-su copilu la servici cu el!!! Da ce i-ai promis?
Nico, vrei sa omori fetele pe aici? Vrem pozele inapoi
!
Janina ce mai face mandra ta?
Denisa nu ne mai eclipsa ma cu harnicia ta!
emmei
Maraki tu pe unde esti?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
GIOVA
e super Marcolino in geaca d blugi 
BEE in sfarsit una care baga la greu cioco,deci am ortac,nu degeaba avem radacini bihorene amandoua.Si pispirice cu mofturi la tzatza...
Eu am zis c-o las sa crape de foame! Cand nu mai poate, ia ea si tzatza ! Crapat de foame a tras azidimineata.A mancat bine la 4,30,a lins un pic la 7,30 si n-a mai mancat pana la 13 dupa juma de ora de urlat,dar de la tzatza pana la urma! De la amandoua!!!!

Si dupa juma de ora m-am indurat de i-am dat cu biberonul inca 70 ml ca sa nu-l arunc,nu l-am mai pus la congelator ca era de ieri. Azi a fost iar miorlaita,dar poate din cauza ca i-am dat doar 20 ml ceai (aseara deloc) si a facut kk doar odata azi en gros-dar asta-i eveniment.Abia acum de juma de ora a mai tras,inca n-am schimbat-o ca imediat trecem la baie si poate mai face.Dupa miros si dupa kg de zambete pe care le trage acum, sigur a facut kk. A mai dormit azi o ora pe burta
si dupa aia a mai tras un supt si iar nani o ora si cand s-a trezit iar i-am bagat tzatza ![]()
![]()
![]()
Pai doar nu incep sa ma mulg sa-i dau cu bibe! Dar chestia e ca nu tot timpul face fitze,altadata se arunca si prinde din prima tzatza si da-i frate!!! N-o inteleg deloc 

Hai ca ne pregatim de baie!
MONI si
DIANA (01.01.2006)