Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova nu te mai mira. Ieri vb cu matusa mea care zicea ca ea l a4 luni ii dadea lui ala mic ciorba de a lor ca aera de fasole, ca era cu bors, cu orice... ii dadea pasat. Si eu nu mai incepeau cu suc de port( ca nici nu gaseau) ci cu mar ras cu biscuite si asta de pe la la 2 luni ... si ete ca nu am patit nimic. E adevarat ca acum...s-a schimbat moda...tocmai de asta ii inteleg si pe parinti care ne-ar pocni cand aud ce facem noi cu ai nostri copii.

Mergi la inceput

Alina imi place cum iti sta blonda. Sa iti fie de bine.Giugiuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai Nico dar tu crezi ca mai e una care sa mai arate la fel ca inainte? Si care sa nu aiba sunci si piei in plus pe burta? Si pe mine ma apuca depresia ca eu una nu ma mai simt "gagica" - stiu ca maternitatea e ceva feminim bla bla bla dar eu vreau mai mult, vreau sa fiu si atragatoare alea 5 min cat pot sa ies din casa.
Tu stii ca noi te iubim mult de tot, haide mai ne-am tinut de mana in fata greutatilor si acuma sa ne suparam pt o vorba (mai mult eu cred ca Maraki a gandit-o ca pe un compliment) Hai ca si eu vreau sa vad poza aia ca nu am apucat.
DENISA LA MULTI ANI CU INTARZIERE! ITI DORESC SA FII SUPER FERICITA CU DULCINEEA SI CU SOTUL TAU!
Hai Giova ca daca ma ameninti ma uit la poze si e un chin, ca merge netul greeeeeu de tot mai ales pe extern. Ai un baiat asa de mare si de haios!! Si ce jucarii!
Am vazut toate pozele, fetelor ce copii reusiti aveam! Care mai de care mai frumos si mai bucalat! Abia astept sa inceapa sa gangureasca cred ca ce ne-am prostit acum de dragul lor atunci o sa fim terminate.
Irina fiu-tau deja o taie la discoteca, vad. De acum inainte lasa ceva bani pe langa el ca nu se stie.

Carla mea e crizata rau azi, mai atipeste, se mia scoala in urlete... azi noapte a tras niste ragete vorba Irinei de a sculat tot blocul (trebuie sa remarc ca face urat cand incearca tac'su sa revina in patul conjugal, ca momentan e exilat in living pe canapea, ei cum vrea omul sa vina in pat, cum face asta un show mama-mama!! E cava de groaza.)
Monica te inteleg, e nasol cand iti vin diversi pe cap, se strica si imprimanta mai ales cu ce diva de copil defilezi si tu. Mai scapa si tu de vizitatori, pe bune.
Ursoaica vad ca de cand esti mamica ai inceput sa te inmoi, te impaci cu socrella etc. Si cand mi-aduc aminte ce Mortal Kombat erai cand te-am cunoscut... pacat! HIHIHIHIHI !!!!
Hai ca nu mai stiu cui trebuia sa raspund.

In fine, daca se continua cu atmosfera asta nasoala nu va povestesc de ce m-am culcat tarziu azi-noapte. Ai auzit, Nico?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa e irina, pai tocmai de-aia ma tot cert eu cu mama, cand vede cum chinui bietul copil. ce bine ca suntem singuri in Tm ca as innebuni cu toate rubedeniile pe cap.
Alina iti sta super asa. Imi place.

fug ca au parcat masina baietii mei. si papa nu e gata si in casa e un dezastru. asta e.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

OLE!OLE!Bine ca s-a luat curentul si dupa aia n-a mers DC-ul ca am reusit si eu sa mai lucrez cu ocazia asta!
JANINA deci inca esti cu urlete...
Si ca sa va incurajez am vorbit azi cu o tipa care are un flacau si zicea ca de 9 luni cata are beebn-a mai dormit o noapte Deci eu pot fi fericita ca azinoapte a dormit de la 21,30 la 4,30 Si mai am o prietena la care in primele doua luni, fetita nu dormea mai mult de o ora incontinuu noaptea
Iar cu diversificarea nu va agitati,mami a zis ca noua de pe la trei luni ne dadea mere si biscuiti razalite etc. Si uitati ce DC-iste obsedate am devenit Si de la 6 luni se dadea carne si de toate intr-o veselie! Sau la tzara ... lapte de vaca+apa inca din luna a doua,la care n-aveau lapte...de unde atatea "formule"???

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

SAlutare,
MARIO SI VLAD-HAPPY BIRTHDAY si LA MAI MULTE LUNI FERICITE!
IRINA- mersi c ane treci in tabel!
MONI- am inteels cu programul tau dar totusi papa si baga vitaminele, oi vedea si eu cu forumul intr-o saptamina ce se happen.
Jeanina- multumesc de urari pt ziua mea, maien iarasi mai am o seri de musafiri, dar e ok, a facut mami tort de ananas si palcinat cu mere, e ok!
Ursulina- super faza cu socrosenia!
Cuscra- am bucur pt vesti, si Emma a dormit 6h legate, a papat 100ml si s-a culcat la loc inca vreo 2h si jumatate pin a pe la 8.45.
Eu is pe fuga, ca dupa ce am aspirat aseara, azi treb sa facbaile curat sa ma vopsesc si acum ain 10 min bag un gym la sala.
Trebuei sa scot si pe dulcineea afara si mi-am facut programare la coafor pt simbata urmatoare.
Celor e s-au vopsit s ava fie d ebien, revin mai incolo- a se citi peste vreo 2h!Nicole, Anda, ANA, Alina,Daniela si restul mamicilor pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

ALINA am uitat ti-am vazut pozele si pe AYAN care iti seamana leit,mai lipseste sa fie blond

Mergi la inceput

DENISA pai si tu te vopsestiii....?
Mai e vreuna nevopsita pe forumul asta? In afara de mine...ca eu pana la 35 de ani, m-am facut doar de trei ori cu sampon din ala care ieae treptat ...odata culoarea mea naturala si de doua ori roscata Am si eu cateva fire albe prin zona daca te uiti cu atentie,dar nu le bag in seama,cica sunt suvitze

Mergi la inceput

Denisa nu te vezi pe tabel?
Monica ti s-a taiat curentul???????????,,
Ba da ce va inghesuiti la regim. Cred ca sunteti toate niste suple si eu singura batoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Eu fara net o zi, iar apoi fara timp. PArca nu ma mai adun de pe drumuri. SI in plus, ziua nici o sansa sa ma scape bebi din ochi. Ma stoarce de energie ziua, iar seara cad lata de oboseala, imediat dupa ce ma mulg (cu un ochi pe DC, evident daca merge).
M-am tot uitat si eu pe poze, cat mi-a mers net-ul si am ratat poza cu Nicole!!
IN rest Alina, marfa blonul care ti-a iesit! Si lungutzul de Ayan e un dulce care seamana leit cu tine.
Giova, sa stii ca eu una chiar sunt invidioasa pe plisurile gigantice ale lui Marco! I le-am aratat si lui Radu si i-am zis si eu ca vreau! DAr pot sigur sa-mi pun pofta in cui. El imi zice ca la spatiul din casa fix alea ne mai lipsesc. Bafta la obtinerea blondului pe care il doresti! Tu nu esti mai blondutza natural, ca eu parca am vazut in una din primele poze de gravidutza.
Moni, cand am citit postarea ta cu isterizarea la san a Dianei, ma vedeam pe mine cu Ana. Mama ce aventura a devenit alaptatul.. Are zile cand urla de numa' cand vede tzatza. Si cum nu ma rabd sa o las flamanda, pac biberonul.
Pe mine nu m-a vazut nimeni roscata> Ca si eu fac parte din secta! Doar ca eu sunt cu suvitze! Si fii-mea va fi roshcata veritabila.
In alta ordine de idei, voi va vizitati cu soacrele (Ursulina, Maraki), dar eu am fost in vizita cu RAdu la finii lui si a aparut si fosta lui sotzie!. INtalnire de gradul 3. Abia s-a uitat la bebitza. Cred ca murea de invidie. Soarta.
Despre noi? Mai nou mananca si fata mea "ca omul", adica portii ceva mai mari. Ptiu sa n-o deochi.. Azi a bagat 190, de unde pana de curand la 120 era bine. Noaptea doarme cel putin de la 9 la 3, daca nu cumva face ca azi dimineata cand a dormit de la 9 la 4.30 si apoi din nou pana la 8.. CE sa mai, un mare progres. ABia cand vad cum e acum imi dau seama cat ne-a chiaunit de cap.
MArio si Vlad, La MUlti ani pt 2 si respectiv o luna!
Janina, Denisa si Kikiriki La MULTI ANI!
la toate.

Mergi la inceput