Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si soacrelor , m-am uitat la poze si sunt toti bebelinii frumosi .
Giova, faini maimutoi ai
denisasi pozele voastre le-am vazut, sushi arat abine, eu n-am probat niciodata.
Am vazut si pozela lui Mario. Apropo , ca ziceai Irina ca are o pozitie de manelist , apai si Clara are de vreo 2 zile tot as apozitii, ce rad cand strange din degete , si tot asa de ieri si ea isi urmareste mana

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Iar merge DC-ul ca naiba! Mi-a sters mesajul!
Ana si tu iei numai fier atunci sau multivitamine?
Eu cred c-o sa-mi iau in loc de Elevit, laptisor de matca - ieftin si natural Si pe Ghita l-a ajutat la proiectarea Dianei (pe langa Vit E si Tinctura de branca ursului)

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Haideti ca am intrat sa scriu si eu in sfarsit Astazi am gatit, si am stat mai mult sa-i dau de cap unui program pt. mobil,si-a cumparat Robert un mobil nou si am vrut sa vad cum descarc poze in pc.Agelos este bine, are apa adunata deci nu este hernie...trebuie sa se resoarba intr-un an de zile...i-a facut control cu o lampa puternica la coite si se vedea ca nu este nimic in plus inauntru Am vazut si toate pozele noi ale bebeilor, deci cand sa mai si scriu???Mi-au placut absolut toti bebelusii, sant super frumosi si au crescuit cu totii foarte bineNicole arati super misto nu stiu dar mi te inchipuiam altfel....mai sobra si naspa dar arati marfa De lapte stiu ca se tine in congelator timp de 6 luni! Bebu meu a inceput sa doarma foarte bine, ieri a mancat la 19.00 si a dormit de la 20.00 la 1.30 dupa care a papat si iar somn de la 2.00 la 7.00Acum a mancat la 20.00 si doarme...sa vedem cand se scoala....Am mai pus si eu o serie de poze, nu sant toate de azi( doar vreo 4 bucati ) Alina ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti despre voiSpunei Janinei sa mai vina pe la voi ca sa doarma Ayan
Cuscra cred ca ai primit mesajul meu de felicitareMi-am adus aminte ca si Emma a facut vaccinul: il facem si noi pe 4 aprilie!
Irina trecê pls si la Agelos, la 2 luni jumate : 5600 gr. si 58 cm Chiar, ma asteptam sa fie mai inalt avand in vedere ca hainutele 62 sant fixe....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

A! Pai vad ca voi chiar ma provocati sa ma fac si eu roscata! Roscata cu pielea alba si cu ochi verzi O sa ziceti ca-s naturala dupa aia!

Mergi la inceput

MARAKI bine ca sunteti ok,merg si eu sa vad pozele,gata cu conta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CUSCRA- Multam de mesaj si de urari dar cel mai mult ma BUCUR PT GINERICA CA E OK Si e la fel de grasan ca Dulcineea, cred ca se potrivesc de minune
MONI- lasa fata sa aiba personalitate si lasa vopsitul nu am trada sorela, ai uitat ca noi suntem surori, in schimb vreau sa te apuci sa dormi si sa iei vitamine si sa lasi statul pe forum, daSi eu am 59,5 kg dar eu am prnt de la 53 in sarcina-maine si duminica bag gym , ca azi am tras chiulul si pt ca am fost al restaurant italienesc si am mincat seafood, acuam am de terminat curatenia,a dica sa aspir parterul si e 10.30 pm, asa c aav pup si pe miine!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,fete frumoase...
Raportam si noi:noapte cu trezire de 3 ori,papat,schimbat si nani...
Scurte scincete..nebagate in seama de mami....asa ca..somn...
Maraki...SOBRA SI NASPA????Da de ce mai ma aveai asa in minte????
Sa stii ca m-ai suparat....
Oare postarile mele asta denota????
La cit de depresata sunt..e posibil sa ma retrag o vreme...
Nicole si Daria Sofia

PS:Aprops,in ciuda impresiei..sunt chiar haioasa si plina de viata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..azi ajung si eu la Baby expo, cred ca pe la 16 sunt acolo cu dan...nu vin cu mindra ca o las la mama, mi-e frica sa nu raceasca mai rau si nici nu am salopetuta sa o pot baga in marsupiu...la prinz ma duc la pedichiura ca mi-au crescut niste gheare de zici ca sunt alta oratanie..a ieri am tusit de am crezut ca ma sinucind nu alta, nu mai puteam..intr-una am tusit,uff ca nu-mi mai trece o data!Vad ca nici aspirina saracului nu a avut efect!
Monica las ca si eu string la late dupa baie si pieptanat, abia se duc cind trag apa la wc...sper sa nu ramin cheala de tot, dar de tuns, tot nu ma tund!
Daniela zici sa-i inramez citeva poze? Sa stii ca asa am de gind!
Giova si Ingrid si eu am avut momente cind nu ma stiam de nervi ca plingea Bia, dar nu am zgiltait-o, desi mi-a venit la un moment dar impulsul si mi-am zis in secundele urmatoare ca mai bine ma zgiltai pe mine decit pe ea, saracuta!

Hai mai Irina ca nu sunt strampi de poponar!Se vede ca nu prea i-a placut meciul!
Nico tu esti in poza?Esti sexoasa rau mai fata!Abia astept sa ne vedem toate 4!Pupicei si Dariei!
Monica Diana este grasunica mai..ca doar nu sunt colaceii tai?Vad ca te bagi la multe nuduri cu ea! A..Bia azi noapte dupa masa de la 4 nu mai vroia sa doarma..se uita la ursuletii de la pat si vorbea cu ei si ridea..abia cind i-am stins lumina si i-am luat ursii s-a culcat
Alina sper sa ne treaca raceala si sa ne vedem sapt. viitoare!
Maraki m-am lamurit cum e cu hainutele..pai eu in pozele care le-am facut Bia avea o rochie pentru 6 luni!Ce fata serioasa are Angelos in ultima poza!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

S-au modificat treburile..in jur de 15:30 sunt la Baby expo cu Dan, mindra si nasii ei sa-i cautam scaun de masina..acum sa vad in ce o imbrac ca sa o pun in marsupiu!Fetelor care veniti sper sa ne recunoastem!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ALINA,ne era dor de tine.imi pare rau ca ayan nu-i prea cumintzel,ai incercat cu bonnisan si suzeta?sa mai pui poze...
NICOLE,doar nu te-ai suparat ca a scris maraki asta,eu cred ca a fost in gluma.si eu mi te inchipuiam mai mare de varsta un pic si chiar ma miram ce postari haioase ai.pana sa vad pozele unde mi-a picat fatza ce bine arati si tinerica.chiar te intrebam ieri cati ani ai.si sa nu cumva sa nu mai intri ca ne,pai aici e remediu anti depresiw.la placintica

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput