Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, cik mai stau eu pe aici! Dar nu stiu pt cat timp, ca poate cere bebelusha de mancare si trebuie sa fug.
Giova, l-ai zgaltait? Citeam pe net ca nu ai voie sa scuturi copilul sau sa-l agiti cand plange, cik e nasol pt ei. Mie imi venea sa-i pun perna peste gura azi, dar m-am abtinut...cu greu.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA si ANDA pai si eu tot rac si ea - figuranta capricoarna si pe deasupra sotul tot capricoooorn

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

INGRID si eu am citit dar crezi ca eu n-am mai zgaltzait-o de cateva ori ?
Si am uitat sa va zic aseara m-am spalat pe cap si mi-am cules juma de par din chiuveta M-a pus naiba sa ma zgarcesc la ELEVIT.Maine imi iau iar!

Mergi la inceput

Ana, doar cu sucul de morcov si peste o sapt cel de mere. De portocala, abia pe la 2 luni si jumatate, e acid pt stomacul si intestinele lor. Si voi de incepe de luni sa-i dau, poate va manca mai mult, ca acuma e cam "rarefiata" cu masa!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Si tot aseara la baie ma gandeam ce chef am de-o balaceala in bazin,piscina sau la mare si cum o fi cu alaptatul - se poate? Ca vara trecut m-a sechestrat mami in casa,balaceala ioc toata vara,ca am tras una la 5 saptamani si a doua zi aveam dezlipire de placenta,asa ca ... m-a pazit cu 9 luni!
Si nu intru bine in vana cu ... dansele pleostite ca in mai putin de trei secunde erau beton si cu laptele plutind Si cica o sa merg la balacealaaaa ... pai numai daca gat cu lapticul pooot!

Mergi la inceput

Moni, la mine daca pica 2 fire si alea cu zgarcenie. Chiar m-am spalat pe cap si parca e o casca, ba chiar vad ca imi cresc fire noi la linia fruntii. Dar nu ma bucur inca, am auzit ca pe la 2 luni se intampla dezastrul! Eu mai am Elevit, dar vreau sa slabesc, mai am de dat 5 kg jos...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Asa a fost si la mine pana acu..dar stresul,oboseala,alaptatul si am intrerupt si vitaminele ... si asta-i rezultatul!
Eu am reglat azi cantarul ,vad ca de fapt am doar 59 kg imbracata in trening,inseamna ca o iau la valeeeee iar! Si asa a zis Ghita ca nu prea mai am iar bulane (=pulpe ) Si iau si anticonceptionale si manaca ati vazut ... si cioco Numai la 52 de kg sa n-ajung iar!

Mergi la inceput

Plange copilul, ma duc sa-i dau sa pape si la somnic cu mine!
Noapte buna fetelor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Noapte buna INGRID!
EU imi iau recipientul de muls si mai dau niste listari pe aici...Poate mai apare careva intre timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Apropo, tot voiam sa va zic de cateva zile dar tot uitam : si eu
, si eu la clubul roscatelor. Cat timp am fost gravi nu m-am vopsit , dar acum de botez m-am facut. Asa ca Moni sau cine e cu contorizarea .
Si mie imi cade parul la greu cu toate ca m-am tuns.
Si moua moasa ne zicea la curs ca sa luam fierul cel putin 4 luni dupa ce nastem, da eu destepat ade o sapt am zis ca renunt la el, ei bine vreau sa va zic ca sunt zombi , toata ziua azi am fost ametita , asa ca de maine il iau din nou.
Maraki, cum se simte Angelos ?

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput