Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Ingrid S spune:
Moni, cik mai stau eu pe aici! Dar nu stiu pt cat timp, ca poate cere bebelusha de mancare si trebuie sa fug.
Giova, l-ai zgaltait? Citeam pe net ca nu ai voie sa scuturi copilul sau sa-l agiti cand plange, cik e nasol pt ei. Mie imi venea sa-i pun perna peste gura azi, dar m-am abtinut...cu greu.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
ANA si ANDA pai si eu tot rac si ea - figuranta capricoarna si pe deasupra sotul tot capricoooorn 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
INGRID si eu am citit dar 

crezi ca eu n-am mai zgaltzait-o de cateva ori ?
Si am uitat sa va zic aseara m-am spalat pe cap si mi-am cules juma de par din chiuveta
M-a pus naiba sa ma zgarcesc la ELEVIT.Maine imi iau iar!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Ana, doar cu sucul de morcov si peste o sapt cel de mere. De portocala, abia pe la 2 luni si jumatate, e acid pt stomacul si intestinele lor. Si voi de incepe de luni sa-i dau, poate va manca mai mult, ca acuma e cam "rarefiata" cu masa!
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Si tot aseara la baie ma gandeam ce chef am de-o balaceala in bazin,piscina sau la mare si cum o fi cu alaptatul - se poate? Ca vara trecut m-a sechestrat mami in casa,balaceala ioc 

toata vara,ca am tras una la 5 saptamani si a doua zi aveam dezlipire de placenta,asa ca ... m-a pazit cu
9 luni!
Si nu intru bine in
vana cu ... dansele pleostite ca in mai putin de trei secunde erau beton si cu laptele plutind
Si cica o sa merg la balacealaaaa ... pai numai daca gat cu lapticul pooot!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Moni, la mine daca pica 2 fire si alea cu zgarcenie. Chiar m-am spalat pe cap si parca e o casca, ba chiar vad ca imi cresc fire noi la linia fruntii. Dar nu ma bucur inca, am auzit ca pe la 2 luni se intampla dezastrul! Eu mai am Elevit, dar vreau sa slabesc, mai am de dat 5 kg jos...
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Asa a fost si la mine pana acu..dar stresul,oboseala,alaptatul si am intrerupt si vitaminele ... si asta-i rezultatul!
Eu am reglat azi cantarul ,vad ca de fapt am doar 59 kg imbracata in trening,inseamna ca o iau la valeeeee iar! Si asa a zis Ghita ca nu prea mai am iar bulane (=pulpe
) Si iau si anticonceptionale si manaca ati vazut ... si cioco
Numai la 52 de kg sa n-ajung iar! 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Plange copilul, ma duc sa-i dau sa pape si la somnic cu mine!
Noapte buna fetelor!
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Noapte buna INGRID!
EU imi iau recipientul de muls
si mai dau niste listari pe aici...Poate mai apare careva intre timp!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Apropo, tot voiam sa va zic de cateva zile dar tot uitam : si eu
, si eu la clubul roscatelor. Cat timp am fost gravi nu m-am vopsit , dar acum de botez m-am facut. Asa ca Moni sau cine e cu contorizarea
.
Si mie imi cade parul la greu cu toate ca m-am tuns.
Si moua moasa ne zicea la curs ca sa luam fierul cel putin 4 luni dupa ce nastem, da eu destepat ade o sapt am zis ca renunt la el, ei bine vreau sa va zic ca sunt zombi
, toata ziua azi am fost ametita , asa ca de maine il iau din nou.
Maraki, cum se simte Angelos ?
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos