Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
T_Ioana spune:
Irinooooo
!
Asteptam sa vedem si povestea ta!
Si despre morcovi, sa nu crezi ca sunt din aia gigant, ca ridichea din poveste, dar au cam 20 cm, ca iau morcovi mai mari sa nu am de curatat din aia marunti, ca mi-e uraaaat....Iar cantitatea crescuta de suc
este datorata faptului ca ii dau prin storcatorul de fructe nu prin robotul de bucatarie............
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
Buna dimineata!
IRINA m-am mai distrat odata cu povestea IOANEI
,mersi!
Diana ne-a enervat azinoapte,dupa ce s-a culcat la 21 s-a trezit la...12,la 3,la 5,la 7 la ....

Se scremea de numa-numa (daca nu i-am mai dat ceai de chimen+anason
) A! Si de fiecare data a supt...
Acum la 11 am cedat nervos si am adus-o in carucior - am mai stat cu ea in pat doar doar mai dormim un pic...dar vezi sa nu : zambete,scremut,scancete,aerobic,zambete plus un jet urias de lapte de a patat tot primprejur,inclusiv pe freza ei a ajuns
s-a speriat Ghita ...Pai nu mai era loc in stomacel...
DENISA sa stii ca de doua zile n-am mai pus nimic la congelator,cum a dormit vreo trei nopti 6-7 ore intruna noaptea,parca mi-a scazut productia ...Aseara n-am avut chef de muls,nici nu erau exagerat de plini. Si nici nu m-am mai grabit sa ma mulg,ca nu-mi place deloooc! Am doar 13 pahare de 100 ml rezerve strategice.
Mi-a dat mami o idee,s-ar putea sa-mi iau concediu medical in continuare,macar pana la sfarsitul lui aprilie (doctorita mea imi da 100% ea si cand eram gravida s-a tot oferit).Problema e ca mi-a jena de colega-mea,desi ea a zis sa-mi iau...stiu ca e KO si ea si acum mai e si cu controlul TVA pe cap. Ma mai gandesc eu! In aprilie e Pastele,ai mei sunt f.f.f. ocupati cu comertul,ar fi ideal sa mai raman pana la sfarsitul lunii si pentru ca s-au anuntat vizite en gros de la Tzaranoaia cum zice Ghita.
BEE ai dreptate cu scosul afara
eu sunt mai greu de urnit,plus ca mami e panicoasa, cum e vant,innorat,frig ... nu scoatem fata ca raceste 
Si apropo, trebuia filmata mutra aleia 
La capitolul cure de slabire eu nu ma bag,ar fi culmea
deja am 59 si pana la 52 nu mai e mult
voi nu vedeti ca cea mai buna metoda e sedentarismul,anticonceptionalele si ciocolata
La conta nu va bag,desi daca va trimit la fiecare o bucatica,poate slabiti si voi si mai raman si eu cu ceva!
Merg sa vad ca miroase fripturica poate o fac frpturoi 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Ioana vrajitoareoooooooooo. Morcov de 20 cm????????????? Pai da...repede....sa razi de robotul meu...lasa ca il "ucid" eu curand. Si deci doi morcovi 100ml. Maine ma duc sa caut morcovi de 25 cm
.
Monica pai trimite si mie o bucatica de conta poate mai slabes cun pic si poate pricep si eu ce face tembela mea de contabila dela care nu am nici o hatrie niciodata...a ba da...doar ordine de plata ...impozite si naiba ce mai e.
monica70 spune:
IRINA mai bine morcov de 20 cm decat conta
Aia-s cu chimicale mai,asa de uriasi! Luati prichindei mai bine ![]()
IOAAIII ce eeeee eeeee trage lady Di pe aici.De la aerobic atseptam rezultatul kk,de abia a tras un prrrrr pana acum ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Monica acum citind mesajul tau ma gandeam ca aici tot e "chimical" si ma gandeam ca mai bine ii dau direct din borcanse ca nu e mare diferenta plus ca nu mai sunt nevoita sa storc de imi ies ochii. Pai care sa fie diferenta?
monica70 spune:
Corect!
Eu macar mai am in frigider de toamna trecuta,din gradina lui socru-meu si is mari si fara chimicale,dar tot mami ii curatza
Si inca nu-i dau eu suplimente Dianei,oricum!
MONI si
DIANA (01.01.2006)