Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
T_Ioana spune:
Catalino m-ai ucis cu picatura ta de suc de morcov...
! Ce picatura soro? Ii dai o jumate de lingurita in prima zi, a doua zi 1 lingurita, si cresti progresiv, cu cate o lingurita pe zi, pana la 30-40 de ml. Nu faceti ca mine, ca eu am pus 100 ml in biberon(atat mi-a iesit din 2 morcovi)si a baut fi-miu 70 de ml ca nu am putut sa-i mai iau biberonul, se punea pe urlat. Si dupa aia 70 ml de suc de morcov a bagat si ca disperatul tzitzi si cand l-am pus sa regurgiteze a vomitat de 3 ori mai mult decat a mancat
Asa ca m-am invatat minte, ii dau maxim 40 ml, chiar daca nu-i convine si trage din biberon dupa ce il goleste de zici ca e scapat din foamete. Nici nu mi-am imaginat vreodata ca o sa-i placa asa de mult sucul de morcov. Asa ca nu va complicati existenta cu o picatura, si 2 picaturi, si 3 picaturi. Vorba lui Moni, noi cum bagam biscuiti cu mar?!!
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Feteleor care aveti probleme cu kk bebeilor, adica nu afac kk decat cu supozitor si f rar, cred ca am descoperit metoda: Am papat ieri si azi supica de varza si a facut fi-miu la kk de i-a iesit pana pe ceafa, si a necesitat spalat si schimbat in regim de urgenta. Acuma nu garantez ca supa de varza e morivul dar va anunt daca se schimba ceva cand nu o sa mai halesc acest fel de mancare atat de hranitor si apetisant![]()
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
A, si sa nu uit: e valabila faza cu supa de varza doar la bebeii alaptati la san ca la cei care papa formula exclusiv nu vad ce varianta aveti....doar daca nu-i puneti in bibe si cate 2-3 linguri de supa de varza, sau mai bine de moare 
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
T_Ioana spune:
Vad ca am ramas singura pe aici! unde-i schimbul 2? Sau in WE va fugariti
si nu aveti vreme de DC?
Ma duc sa fac nani ca daca mai stau cine stie pe unde mai intru, mai devreme am citit jurnalul lui Felis si iar am plans pentru Mihaita pana m-a luat durerea de cap..ooooffff!
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
maraki spune:
Sant si eu libera acum, dupa ce a plecat socrosenia a papat Angelo, i-am dat siropul, vigatolul, picaturile de nas,l-am leganat pe picioare si a doua oara am reusit sa il pun in patut fara sa se scoale
Socrosenia m-a enervat la culme si sant proasta ca nu m-am luat de ea
Lipeste fatza bebului de gura ei si-i vorbeste, il pupa...
Nu imi place deloc sa-i faca asa
Angelo am observat ca nu mananca daca este lume straina in aceeasi camera, trebuie sa ma duc in dormitor cu el ca sa fie linistit, eu oricum am niste metode de sta matza in coada
La inceput este bine, mananca linistit, pe la mijloc incepe sa se foiasca si il legan, spre sfarsit incep sa-i ssshhssshhhsshhhh-esc pana scoate singur cu limba tetina din gura
..altfel ar manca mai putin ....
Janine eu tot nu am inteles ce ai primit
S.O.S. cu ce anume? E prea tarziu ca o intrebam pe Irina![]()
![]()
Nico hai ca am intrat la tine in album sa vad daca ai pus poza inapoi....nu iti e mila de fetele care mor de curiozitate?

Giova pai Marcolino a crescut foarte, foarte bine
imi dau seama din poza unde il tii in brate si in ultima cel putin, zici ca este de 6 luni
Unde este la Clau in brate,zici ca e parul lui Marcolino in partea dreapta a pozei![]()
Ioana super bine ca-i place lui Razvanel sucul de morcov
Angelo s-a strambat si a scos si afara, nu-i place....sucul de mar l-a acceptat mai bine!Acum chiar e ciudat,i-am dat morcov cu mar ( cereale ) in lapte si a mancat cu placere,azi a ras 180 ml !!!Fetelor poate vi se pare un amestec ciudat dar am gustat si este super bun
asa se prepara, scrie pe cutie ca se pune in lapte.
Mamici va spun noapte buna, bebeii sa fie linistiti, sa doarma bine
pt. bebelini si mamicutze!
p.s. fetele de peste ocean, ne-ati uitat?
Tatiana
gemeneilor si Clarei
Ana ai lipsit in seara asta
Mirela
pt. Dani, sper ca se simte mai bine si s-a mai intarit la stomacel
ma duc sa vad stirile ca le-am pierdut cu socrosenia aici.....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
MONI, IRINA, ANDA,INGRID,GIOVA, NICO(pune te rog poza sa o vad si eu)-pupicei voua si la bebei.
Rosalinda, BomBo,Diana, Astery-unde suntetzi?
MONI- cate pahare de lapte de calitate superioare ai la congelator
? Eu am produs in 4 zile 710 ml deocamdata, sa vedem dc reusesc sa pun 2l pina pleaca mami![]()
KIKIRIKI-LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Pe mine m-a apucat la 10.30 seara sa imi fac pedichiura, ca nu apuc in timpul zilei- azi a trebuit sa ma vopsesc, sa curatz baile9 3 la numar), sa merg la gym, si am avut ture de musafiri si ma oftic ca nu am pozat tortul sa vedetzi ce fain e si se face in 10 min (si e usor cu fructe si nu are calorii, caci nu contine decat o crema usoaa, biscuitzi si fructe, si nu se coace si nu are oua
)A mai facut mama si o placinta cu mere si portocale in aspic, super racoritoare si bune. Eu am gustat dar o placinta si o felie mica de tort ca sunt la regim, sunt happy ca am ajuns la 58 kg
-deci mai am 5kg de dat jos, deci le dau clar in 2 luni pina ajung in Ro
( ma bucur ca eforturile de la gym au dat rezultate si ca pot si eu sa port ce vreau pt vremea aceasta la botez
)
Maine ne aduce tati pastrav deci vom servi la cina peste si o sa ne faca mama ciorbitze usoare. Tot ea mi-a facut sarmalutze in foi de vitza si cu varza si le-a pus la congelator, deci eu le scot le fierb 1h si gata masa pt3 zile, mai trantesti o mamaligutza si inca o mincare usoara pt sotz si uite cum ai o saptamina papa![]()
Iar in weekend e tati de servici la bucatarie ca ii face placere!
Catalino m-ai terminat cu picatura ta de suc de morcov.Si auzi continui cu cate 2, 3 si o juma de linguritza -pai e absurd mai daca vitamina D ii dai cate juma de linguritza de cand se naste, cum sa nu ii dai la 3 luni cate o linguritza de suc de morcov sau de cereale pe zi?Ma rog, fiecare face cum crede, dar mi se pare super exagerat -mama ta asa a facut cu tine cu 29 de ani in urma,ti-a dat cu picatura?
Cuscra- cum mai te-am uitat, ca si eu sunt peste ocean
Uite pupiei d ela mien siEmma pt tine si Angelo si vreau sa te intreb de ce il legeni pe piciaore atat, nu il invata mamos pe ginerica
Tu cate cereale pui in biberon la 180 ml de lapte? Si nu zici ca e mai bine sa ii dai cu linguritza cerealele sub forma de pasta?si de cate ori pe zi ii dai cereale in biberon si la ce ora?
Eu o sa incep la 3luni cu cereale de orez la ora 11.30 dimineatza si dupa vreo 2-3 sapt o sa ii bag un pic de suc de morcov si de la 4 luni o sa mixez cate un sfert de legume-morcov cu un pic de cartof si pastarnac de exemplu.
DANIELA- gata preagtirile pt botez? Tu cu ce te imbraci?
Va doresc o duminica placuta si sa va odihnitzi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor..azi mai dau o tura la Baby expo..Anda se merita cred, daca ai rabdare..eu stau prost la capitolul asta, dar e musai sa vad ce fac cu pompa mea stricata!Nu am avut rabdare sa ma uit la jucarii! Azi vreau sa mai caut o data standul cu Pampers, poate e sau poate nu...musai sa aflu....In rest, cumparaturi si acasica..Ma duc sa fac cipa cip ca si asa imi ia o vesnicie pina ma usuc pe cap..
Ma bucur ca v-a dat batai de cap picatura mea de morcov
, dar eu sunt f. rabdatoare cu Bia si o iau treptat...a..si eu cind eram mica vroiam numai suc de morcovi, lapte nici nu-mi trebuia
....bebelus fiind eram rosie de la par, pina la unghii de cit morcovi bagam in mine si lapte ioc asa incit la gradinita mi s-a zic Caprioara, de slabuta ce eram!De, daca laptele nu-mi convenea!
Sper sa-i placa si Biei morcovelul! Pupici!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
irinadum spune:
Bai ce aveti mai cu finalul filmului? Era logic ca devine iar paduchios, iar mosul pleaca dupa caracatitza lui. Urat e cand te gandesti ca sexosul a ramas cu dementa aia, dar pe de alta parte e bine... cam ai vezi si un barbat frumos cu o ... beleuza de aia.
Anda deci ai fost la congres din cate am inteles. Auzi indienti turbatzi. Sa vezi pe ai nostri mai tarziu ce turbaciuni contagioase devin.
Iar cu picatura de morcov mie mi-a scapat . Am inteles doar ca ii da morcov. Da nu am inteles ca ii da cu pipeta. Da eu te inteleg ca dc si fiita face ca fiimiu... e jale. Eu i-am dat ieri prima oara si amvrut sa incep cu doua linguritze. Prima i-am dat-o ca era cu gura deschisa si nu a avut timp sa isi dea seama ce e iar l a a doua l-a bufnit rasul si a scuipat-o afara de zici ca eram dalmatieni asa ne-a stropit. Deci...vedem azi ca ii dau 4 si mai sunt si singura.
Ioana da ce morcovi ai tu frate sunt cat castravetii aia lungi? Ca eu din unul destul de mare hai mediocru am scos trei linguritze. Tu din 2 100 ml? Pai iar nu fac ce trebuie . Sa vezi ce il storc azi ...si dc nu iese il bag la presa sau la menghina
Bee cam smechera exa . Lasa mai bine ca a venit ca probabil acum isi roade unghiile de ciuda cand a vazut bebelina.
Giova sa stii ca mi-a trecut prin cap ca de asta a disparut Rosalinda noastra ca a plecat cu Nicolas la filmari . Nu o mai fi rezistat si s-a dus personal sa il vada pe sexos si asa a pus-o si de o filmare cu Nicolas.
Maraki iti explic pe mess dc vrei sa stii ce inseamna ...dar sigur stii.
Denisa ce sa iti mai zic ca ai destule activitati. Ma doare capul cand citesc cate faci.
Hai ca mai revin ca azi sunt singura ca al meu sot e plecat la meci si asa ca noi... pe aici.
irinadum spune:
Etetete ce am gasit pe net dc nu am ce face.
Ia bagati un ochi.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70677
pisoi3 spune:
Neata fetele,
Iete si io pe net, bebe motaie in leagan, s-a trezit la 10, de, era rupt dupa vizita de ieri.
Gio, naspa 3 zile la neamuri, io dupa o zi si eram demolata.
Cata, exista standul Pampers, ca asa zicea Nicole, l-am gasit si eu pe net cand m-am uitat sa vad ce expozanti sunt: http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=fisa_expozant&id_expozant=379
Pai cred ca trag si eu o tura la Baby Expo, sa vedem daca jumatatea mea are chef, daca nu, ma duc singura si il las baby sitter.
Ma fetelor, ce e ma cu sexosu' ala? Despre ce film vorbiti voi? Ce paduchios? Ca ma pierdurati!
Irina, trasei cu ochiu' la linku' dat de tine, ce poveste frumoasa a scris Ioana!
Fug sa imi fac dus.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos