Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
J G spune:
Pai nu am fost inca la controlul de 6 sapt. Si oricum nu sunt sigura daca ma lasa asa sau ma repara.. ca nu prea e ca inainte.
In fine, aseara am primit ceva bun bun bun ... ghici ce?
J si Carla (05.02.2006)
monica70 spune:
IRINA fiti-ar sexosul de ras! Uite cu ce se ocupa ea!
JANINAAA
O soacra noua?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
He...si eu prin preajma ca nu am mai vazut sexosul de cind am nascut si pentru ca acum m-ati atitat ca e ultimul episod, ma uit si io!Bai eu nici nu stiam ca a murit femeia lui? Cum s-a intimplat? Oricum din ce intrezaresc eu sfarsitul mi se pare de kk!
NASPA: manie trebuie sa ma duc iar la Baby expo sa caut un tumburus la pompa de la Avent, ca ala vad ca e crapat si de aia trebuie sa montez si demontez pompa ca mereu sare de la locul lui...daca nu gasesc numai tumburus (ceea ce am deja indoilei) trebuie sa-mi cumpar POMPA NOUA! Nasol de tot!A-ti vazut standul cu Pampers care a-ti fost la Baby expo???Giova de luni ii dau sucul de morcov, pentru ca acum i-am dat calciu sirop, pentru prima data 2 zile sa vedem cum ii merge si de maine trec la 5 ml calciu/zi timp de 10 zile si am asteptat si rezultatul la coprocultura..acum ca totul e ok, luni, dau morocovul prin razatoare si picaturica care se stringe
i-o pun in lingurita si i-o dau luni, marti ii dau 2 picaturi, miercuri 3, joi jumate de lingurita, vineri 1 lingurita, dupa care 1 jumate, 2..pina ajung la 30 ml/zi..
Mai stau nitel si ma culc..
Tot tusesc rau de tot...mi-e tare rau din cauza tusei!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
J G spune:
E nici chiar masina...
hihihi!!!
Incepe cu... de fapt e din doua cuvinte. Hai gagici ca nu e greu. Cum sa ma exprim?? am fost regalata cu ceva....
J si Carla (05.02.2006)

?
? 

?
?
?
?