Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
IOANA poza cu NICO e ... la NICO,nu cred c-a pus-o la loc in album inca,iar Pozele ALINEI erau sub postarile ei!
Vad ca nu-mi raspunde nimeni 
,deci trec la conta...nici nu mai vin azi la voi 

Ce credeti ca eu nu stiu sa ma supar? 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

nicoleta raducu spune:
Fetelor...hai ca azi m-ati facut vedeta.....

Incerc acum sa pun poze...dar se incarca greu...

Bai...vreau sa stiti ca mai am si eu toane ciudate...m-am simtit lovita in punctul
slab...Stiti cum mi-a picat????
Eu,obsedata lu' peste ca nu mai sunt la fel de "buna" ca inainte....ca sunt plina de
sunci,burti...etc...

Mi-am zis..uite nene...nici nu m-a vazut Moni...
si par o nasolala..deci m-am schimbat si psihic...
Si am bagat plinsulete la greu....de zici ca cine stie ce patisem...
Chiar nu fac pe vedeta.....
Cata...nu te oftica ..ca la standul Pampers mie nu mi s-au parut super oferte...
Am luat din Carrefour la pret mai bun ca acolo...
La Happy..erau super preturile...
Am ajuns si noi la Babyexpo...Dupa ce am servit prinzul cu nasii Dariei..am fost la ei...
tati a ramas acasa ci odorul...iar eu am tras o tura cu nasii...
M-am felicitat ca nu am luat-o pe fiicamea...era nebuneala....
Asa ca fetelor..care mai mergeti,fara bebei...parerea mea....
Asa...i-am luat un bouncer..fain tare,de la Chicco...Niste toale dragute...
Samponel,sapun,creme..de la Sanosan....Un bibe de la Avent....
Am spart scurt vreo 4 milioane....

Fetelor,nu ma mai faceti vedeta....Lasati-ma si voi ca pe mine...
ca mai imi sare si mie tandara...
Ce m-as face eu fara secta mea????????????
Dau cite un
la fiecare..si cite unul pt bebiti...
Noptik buna....
Nicole si Daria
Ps:Pun pozele...dar sa nu va faceti iluzii...ca nu sunt asa minunata....
pe toate
Ingrid S spune:
Mersi fetelor de aprecieri, dar zau ca nu le merit. Pozele erau facute anul trecut, vreau doar sa am aceleasi kg...
Giova, nu e secret, sotzul e inginer si nu lucreaza in Timisoara.
Si mie imi place livingul, dar e cu totul meritul arhitectului, eu sunt mai aeriana cu decoratiile interioare.
Ioana, ce figura esti, as vrea eu sa cante intr-o formatie
, pe bune, dar nu e cazul
.
Moni, daca si tie ti se pare cunoscut, chiar ca m-ai pus pe ganduri, oare cu cine seamana? Poate ies ceva avantaje de aici
Si apoi, daca m-ai vedea acuma cu burticutza, n-ai mai zice ca-s sexoasa...
Ingrid S si
Diana
miraklucker spune:
Hi, hi, eu am vazut poza lui Nico!! Ce vrei Nici, arari tare bine, eu te-am admitat la fel ca si celelate fete cred.
Ce sa mai zic eu ca mai am 10 kg de dat jos, dar cum sa le dau daca numai asta seara am bagat la pizza in mine plus vreo 3 bucati de strudel cu mere, cioco de dupamasa.... Astept sa plece mama poate atunci ,nu voi mai avea atata timp de leneveala si s-or mai duce si din kile.... si astept aprilie sa incep din nou sa merg la sala. Si bineteles daca as putea sa nu mai manac atatea de de toate
.
Selin a mea e o fetita tare cuminte, ieri i-am dar pe la 12 sa manace apoi la 1 baita, dupa baita mai vroiam sa-i dau putin trebuia sa plec cu astialalti doi la o prietena, la ziua copiilor ei, si ca sa fie asigurata. Dar ti-ai gasit dormea deja tun. La 2, 2.30 trezeste pe cine poti asa ca am plecat cu telefonul in buzunar sa nu cumva sa nu-l aud in poseta cu nr de telefon al prietenei daca cumva se trezeste printesa .. sa zbor repede acasa. Da de unde ajung la 5.30 intr-un suflet la 6 abia reusesc sa o trezesc.
si noaptea mai nou se trezeste numai o data.... cemai pentru mine nici in cele mai frumoase vise nu m-am putut inchipui ca poate fi si asa de bine dupa asa copii rai cum au fost astialalti doi mai ales David.
In rest mi_e asa de drag de ea de numai pot, parca ar fi primul meu copil, defapt nu pot face diferente intre ei dar poate ca e cea mai mica, si ca imi pare poate putin rau ca pe ea nu am putut sa o iubesc de la inceput de cand am aflat ca exista, la fel ca pe ceilalti doi! Am fost o proasta... ce mai!!
Gata, m-ati facut curioasa mai rasfoiesc albumele cu toate ca mai de fiecare data il deschid! si la culcarica cu mine!!!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ingrid S spune:
Moni, cred ca Diana nu se baga peste Marco, am inteles ca e luat deja
Iar in ce priveste sotzul, doar n-o sa-i sterg poza acuma, dupa ce m-am chinuit cu netul. Lasa...ca toate sectantele sunt dulci, ne-am nimerit o gasca faina, fetelor! Numai ca nu ajung ele asa rpd in Timisoara...e o distanta cam mare..
[:-)))
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
INGRID ce stii tu...de ce crezi ca s-au roscatzit toate prin zona? Sa puna mana pe vreun sexos!
Si la ora asta isi fugaresc sotii sau invers de nu intra prin zona!
Eu ma intreb unde-i TEOLINDA??? A disparut brusc! Are telefon?
Si fetele sin USA ne-au parasit
DIANA,BOMBO,FLORININI ALOOO! Dati un semn!
MARAKI nu ti-a plecat SCUIPARICICA?
Sotul iar vrea fugareala,dar m-am pus pe listat
si si-a luat jucariile (ziarele) si a plecat.Dar mai spera
...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Moni, al meu a fost la meci, urmeaza sa vina acasa. Daca bebe doarme asa de bine, poate ne mai invartim si noi de-o chestie. Desi sunt cam in urma cu somnul, cred ca am intrat in faza de oboseala cronica, in care nici nu mai pot dormi.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Al meu e bosumflat
,trebuie sa-l impac cumva ... mai incolo!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

J G spune:
Fetelor am mai pus niste poze, Giova daca nu te uiti te sparg.
Mai Monica nu mai lasa sotul ne-fugarit. Profita... si gandeste-te la mine care inca nu am ok-ul si nici curaj sa incerc!! Recunosc ca mi-e frica de mor.
Nico nu gasesc poza cu tine si acum evident ca mor de curiozitate sa vad cum arati, hai nu ma fierbe!
A... ca tot va suparati... uite si eu: la sfarsitul ultimului mesaj va ziceam ca daca nu se schimba atmosfera nu va spun de ce m-am culcat tarziu azi-nopate... BAI SI NU MA INTREABA NIMENI NIMIC??? ADICA CHIAR VA LASA RECE? Pai acu' chiar ca nu va mai spun!!! 
J si Carla (05.02.2006)
monica70 spune:
JANINA daca nu zici nu ma uit la poze
Santaj!
De ce n-ai ok-ul?
MONI si
DIANA (01.01.2006)