Copilasi nov-dec 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor vad ca eu primesc banii pe CIC cand vine si pensia in tot blocul...intre 16-19 ale fiecarei luni...astazi am primit banutzii...se pare ca la noi a fost ok....poate ati optat pentru card si atunci mai intarzie...cine stie...

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Jasmine,nu cred ca rezolvi ceva cu telefoanele.La telefon e mai usor sa-ti indruge o baliverna,sa te mai amane sau mai stiu eu ce ... Daca te duci direct la Posta si faci un pic de valuri,sa vezi ce repede se rezolva problema...Iti spun din proprie experienta...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Jasmine, dar in decizia pe care ai primit-o de la DM nu ti-au scris intervalul in care trebuie sa primesti banii?
la mine de ex. scrie ca intre 5-12 a lunii trebuie sa imi ajunga si pana acum au reusit sa respecte... adica eu i-am primit fara intarzieri...
ceea ce nu pot sa spun ca s-a intamplat anul trecut... cand banii veneau de la Casa de Pensii, eu fiind angajata in firma proprie stiam clar cand intrau banii in cont si vreau sa va spun ca intarziau la greu... sigur angajatorul era obligat sa de-a CIC intr-o anumita data ca si salariul indiferent daca banii intrasera sau nu.

Si eu ma gandisem la ZUZU si Fulga...merci de recomandarile voastre Daniela si Jasmine.

Andra eu tin minte perfect ca aveam durerile astea de care scrii tu...stiu ca te sperie.. dar sunt convinsa ca ti-ai da seama daca nu e ceva in regula..
hmmm.. imi amintesc ca erau f. speriata de dureri si am stat cateva zile cu fundu-n pat de teama in timpul asta luand utrogestan (am avut dureri pana cand a inceput placenta sa preia fuctiile corpului galben, pana s-a desprins corpul galben de fapt.)... imi mai amintesc ca la un moment dat am inceput sa am scurgeri mai fluide si imi imaginam eu ca e lichid amniotic... of Doamne... apoi drumurile mele lunare la Cluj si suita de contractii aferente soselelor din Romania... si in special din Ardeal (ca Guvernului nu-i pasa de infrastructura de-aici)..
ma intreb daca as fi asa stresata si la al doilea bb..

Otilia esti curajoasa si tu! sa-ti iasa planurile!

Aime am vazut pozele noi cu Vladutz... e un scumpic... mi-a placut in poza cu sticks-urile!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Noi am avut o saptamana incarcata si cu hoinareala multa pe afara...am facut si 2 vaccinuri in aceeasi zi, ne-am si cantarit si masurat si culmea avem numai 11,7kg (desi credeam ca mai mult), dar 84cm. Apoi am aflat si de ce am fost super maraiti si neastamparati toata saptamana, adica ne ies 4 masele si alea toate odata...deci numai bube rele...sau bune? in fine, am inceput sa ne imbogatim si noi vocabularul cu 2 cuvinte (daca le putem spue cuvinte) DADI (e David) si ne uitam la el in oglinda si-l pupacim si AVIA (avion pe care il aratam intr-o carticica)...cam atat ca ce e mult strica...
Nu am vauzut pozele inca, dar maine sper sa-mi fac timp sa ma delectez si eu...

Try, vreau sa-ti spun ca eu cand eram prim primele 3 luni de sarcina cu David, aveam dureri de burta cum descrii tu care durau cateva ore pe zi...la primul control care a fost la vremea aceea cand eram 7 saptamani, mi-a descoperit un mic hematom pe uter care era cauzat de fixarea lui bebe (aveam si usoare sangerari) si se pare ca pana s-a resorbit mi-a dat acele dureri surde...dr. nu mi-a dat nimic ca tratament...nu zic ca si la tine e la fel, dar cine stie... sanatate multa si tie si lui bebe mic...

Ah, uitam...am fost invitati si la o serbare a primaverii la gradinita si avem poze noi

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY ai grija mai de tine,please!sanatate multa!

DAMA am vazut pozele de la sarbatoarea primaverii,sunt tare frumosase.erati la o gradinita acolo?

noi am profitat de faptul ca tati a fost liber si l-am dus pe micut in Disneyland.nu va spun ce fericit a fost!statea si se uita atat de intrebator ca ne pufnea rasul pe amandoi.a papat popcorn si a lins acadele la greu.cel mai frumos moment a fost intalnirea cu Micky.l-a pupacit Ken si l-a tras de nas,iar in final nu se mai dadea dus.am pus si cateva poze aicihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/octyb/detail?.dir=aa31&.dnm=e1fcscd.jpg&.src=ph.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

OTILIA good luck!si noi am spus ca trecem la realizarea proiectului "bebe2" incepand cu aprilie.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti
bits nu se vad pozele cred ca nu ai facut public albumul

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

dar acum http://pg.photos.yahoo.com/ph/octyb/album?.dir=aa31

Paxelo multumesc!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
tryai grija de tine...multa sanatate
dama, am vazut pozeledavidutului frumushel
bitsla fel ca si paxi nu vad pozele
va pupacesc pe toate si pe copilashi si va doresc un we placut si linistit

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Felis,nici eu n-am vazut pana acum nici un ban pt CIC.Eu n-am umblat de colo-colo,am dat telefoane.Povestea e aceeasi :ca banii au fost trimisi la OP1 de unde urmeaza sa fie trimisi la OP de care apartin eu,numai ca nu se poate spune cat va dura asta.La OP de care apartin mi s-a servit aceeasi placa : banii urmeaza sa vina de la OP 1 unde au fost trimisi de catre Directia de Munca dar…nu se stie cand.Nu e vorba de nici o greseala cu adresa,am pus-o pe cucoana aia sa-mi citeasca exact cu ce adresa figurez acolo.Asa ca stau si astept.N-am mai luat nici un ban de mai bine de 2 luni.

Dar in schimb am primit un plic recomandat de la Directia de Munca.Ce credeti ca scrie?Ca mi s-a aprobat plata indemnizatiei!Daaaa?????Ce dragut!Multumesc pt info!Si daca s-a aprobat (chiar era nevoie de scrisoarea asta?) atunci unde sunt banii?

Nu mai face drumuri degeaba,mai bine piseaza-i cu telefoanele.Uite aici lista cu oficiile postale si nr de telefon : www.posta-romana.ro/index.jsp?page=loc_oficiu&judet=B
Jasmine si Radu (26.10.2004)

Jasmine... eu am primit banii tocmai pt ca am facut drumuri. I-am luat ieri de la posta... Nu stiu daca ai citit ce am scris eu in cap trecut:
quote:
Fetele... acu am venit si eu de pe drumuri, in cautarea banilor de CIC Am fost la protectia sociala unde depusesem declaratia sa intreb unde e Str. Parintele Galeriu nr 6. Mi-au spus ca e fosta strada Venerei si de pe Mosilor ajungi in acesta strada
M-am dus la adresa indicata, mi-au dat nr de dosar, dar mi-au zis ca dosarul meu fusese trimis la oficiul postal 1 care trebuia sa ii redirectioneze catre of postal de care apartin eu (24)... Si sa intreb totusi la of meu postal inca od cu nr de dosar...
Am fost la of meu postal si diriginata (tot cea care aseara ii zisese sotului ca nu sunt banii veniti) i-a zis ca nu e nr de dosar inca venit la ei... sa ma duc la OP1... la PAlatul Telefoanelor... M-am dus si acolo: au gasit dosarul, dar banii fusesera redirectionati la OP 7 . AM asteptat cam 30 min ca nu reuseau sa dea telefonic de cele de la OP 7, ca in final sa nu-i gaseasca nici acolo... Le era pierdutra urma... Au ramas sa sune ele, cele de la OP 1 la toate oficiile postale sa dea de urma lor...
Ne-au sunat dupa 2 ore ca erau la OP 7 dar era gresita adresa: in loc de Aleea Dobrina era Aleea Dorina... LA tastat au pierdut un B... A ramas ca cei de la OP 7 sa ii redirectioneze la OP 24 de care apartin si de unde urmeaza sa ii iau...

Asa cum mi-au promis, mi-au trimis banii a doua zi la oficiul meu postal... Daca nu ma duceam nu ii vedeam... Eu zic sa te duci personal la OP 1, si sa intrebi unde sunt banii. Sefa de la OP 1 a sunat la OP 7 si le-a zis sa ii trimita la OP 24 si ieri Diriginta personal mi-a dat hartia iar sefa de servici a venit la mine si mi-a zis ca a sunat-o sefa de la OP 1 sa o intrebe daca mi-i da cu adresa gresita si ea a zis ca semneaza si mi-i da asa... Pot sa-ti zic ca s-au miscat f repede si s-au mobilizat toate, desi nu le-am dat nimic... Parerea mea e sa te duci personal al OP1...
Eu cd am fost la adresa aceea (de unde mi-a venit si mie adresa ca am dr la bani) mi-a zis sa ma duc la OP 1 sa intreb ce sunt cu banii si sa ii rog sa ii recarteze spre OP al meu, ca altfel daca mai astept ppoate sa ii recarteze inapoi si sa mai astept inca 2 luni... Deci nu e de gluma...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput