Mamici de martie-aprilie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Tina_Welsh spune:
Salutarea Cat.Chiar ma gandeampe unde umblii.Te-am sunat ieri si nu mi-a raspuns nimeni.Ceaiul l-am terminat!
A mers bine!Are gust acceptabil!Ma bucur ca sunteti bine 

La multi ani Anna-Lia!

si de asemenea
La multi ani 

Maia si
Stefana!SA cresteti mari si frumoase!
Andra_Simona,da ma iau la intercere!![]()
!Ce bauta soro?Ca daca alaptam ne imbatam bebeii!Aia care pica lati si dorm morti pe front e bine..dar ceilalti care or sa oracaie toata noaptea de la bauta..mai bine o lasi balta!

Pispi,ce mai faci?Ce mai face zmotocica?
Aidutza,am inteles.Iti urez spor la cumparaturi!
Nshiro sa iti traiasca puiuta si sa creasca mare mare si frumoasa!
Andreea G, same here!

La multi ani
Ana-Maria(Tcelen) pentru cele frumoase 2 luni!

La multi ani
Markus(Mariana1976),
Madalina(Loriana27) si
Tudor Bogdan(Cameliada)!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
Salut fetelor!am vorbit aseara cu Laurici si cand i-am povestit ca fiecare dintre voi i-ati urat cate ceva...aproape era sa se apuce de bocit...aa si am uitat...Tina..te rog frumos sa ma scuzi k am uitat sa iti multumesc din partea Laurei ca te-ai gandit la ea si ca i-ai trimis mesaj...nici nu iti imaginezi ce bucuroasa era cand a primit mesajul de la tine!
Oricum, aseara Laura era cam suparata...a spus ca ii vine sa planga...daca nu ma insel pt ca nu naste si ea mai repede, pt ca sta de 2 saptamani in spital, si na..ii este greu fara nici unul din noi acolo, poate ii este si putin frica. A spus ca astazi merge la control la doctor si o va urca pe masa sa vada...cine stie:) oricum a spus ca aia mica nu vrea deloc sa vada luminita de la capatul tunelului:)))
Va pupa pe toate. Eu cred ca am sa mai adaug in albumul ei niste poze facute inainte sa plece la Iasi si niste poze cand am mers la Iasi in vizita la ea..numai sa am timp! Poliana
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Poli sta linistita.NU are de ce sa imi multumeasca.Placerea este de partea mea.Spune-i si tu,desi i-am trimis si eu sms,sa nu mai fie suparici ca nu ajuta nici pe ea nici pe bebita.Sa lase natura sa isi urmeze cursul ca vine ea cand e pregatita.Multe imbratisari!Te
si pe tine si multumim ca ne tii la curent!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
am pus acum 3 poze noi cu Laurici sa vedeti ce sexi era ea inainte sa plece la Iasi!:D probabil diseara am sa mai pun cateva!
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mihaser spune:
salutare!
Poliana multumim ptr stiri! Transmite-i Laurei ca ii tinem pumnii si sa aiba putintica rabdare ca nu mai e mult!
V-am vazut pozele...spune-mi si mie ce faceti voi fetele astea Din Piatra Neamt de sunteti asa frumoase...parca sunteti de la concursul de Miss? 
37+
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
La multi ani tuturor bebeilor
si
care au ajuns la o varsta...rotunda!Sa fiti sanatosi si sa va fericiti parintii!

Poliana
pt. ca ne tii la curent cu starea Laurei.Transmite-i sa aiba rabdare,pt. ca stie bebita cand este momentul sa-si faca aparitia.Bine era daca ar fi avut un laptop cu ea,sa-i mai tina de urat...

Dragele mele,bebita noastra a inceput sa se mai potoleasca cu zbenguiala,din cauza ca nu mai are loc,iar dr. ne-a spus ca zilele acestea va lua cel mai mult in greutate.Ma rog,asta simt deja...
Marti mergem la control,sa vada cum se prezinta colul si sa estimeze cam cat mai trebuie sa asteptam si,mai ales,daca mai trebuie sa asteptam.Personal as vrea sa nasc atunci cand simte ea ca...vrea sa ne vedem,dar daca dr. spune ca se impune provocarea nasterii,ascultam cuminti.
Pregatirile pt. primirea bebitei sunt gata,lucrusoarele spalate(de 2 ori chiar...)si calcate,perdeluta si draperia la locul lor,asteptam mocheta sa vina luni....Pana si balansoarul pt. alaptat a venit si promitem sa punem poze azi sau maine cu camera 99% gata.
In rest,nu prea mai am pofta de mancare,dorm in continuare groaznic,pisu...la greu si sforai...cu multa virtuozitate,spre disperarea lui tati,care ne ameninta in fiecare seara ca ,,va dormi la mansarda,, si sfarseste prin a se aseza tot langa fetele lui,care ,,cine stie ce pot pati singure in patic,,!
Sper ca sunteti bine si...zvelte,atat cat se mai poate!
ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ileana_marius spune:
NOE si POLIXENI felicitari pentru bebelusi! Multa sanatate tuturor. Refacere rapida!
ONSAMI La multi ani! pentru maine. Nastere usoara! (daca nu ai nascut deja). Sper sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta. 

Laura tinem pumnii sa nasti mai repede si usor.

Am fost si noi la dr. ieri, mi-a iesit o infectie in urina, dar a spus ca mai fac un test sa vada daca este vreo bacterie. Nici hemoglobina nu mi-a crescut, trebuie sa continui sa iau fier. Dar se pare ca bebelina este bine, i-am ascultat inimioara si e tot cu capul in jos.
Ileana
35+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca
Delia21 spune:
Laura Ioana,ma gandesc si ma rog pentru tine.Mi-e dor de tine!
Nshiro,frumoasa foc domnisoara voastra;venim in petite
Tinuta,ne spui si noua scumpa ce nume aveti pregatite pentru printisor/printesa?Noi suntem bine,la bebe i s-a vindecat buricu
,deci maine i facem prima baita adevarata,si tot pe maine mergem la bunica din partea tatalui pentru prima data.Am pus si eu 2 pozici cu burticul.....de care foarte sincer va spun ca nu mi-e dor http://community.webshots.com/user/lela3321 Va pup si revin[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
mari78 spune:
Emabine ai venit acasa cu bebe Mario !
Aida, tot respectul pentru tine. Eu nici macar 30 minute nu pot sa stau in fund pe scaun, la calculator, dar sa muncesc o zi intreaga...
Tina
si eu. Pai trebuia sa pun si eu poze, nu ?
Andra si eu tot pe 16 am fost la doctor si la fel, dna dr mi-a spus ca de acum pot sa ma astept oricand sa vina Teodora (noi doua avem acelasi DPN).Colul la mine este inca inchis, dar s-a scurtat...sper totusi sa mai stea o saptamana macar...
Mihaser, multa sanatate ! Sa bei mult ceai cu miere si lamaie, dar sa nu fie foarte fierbinte !
Nshiro, imi place la nebunie rochita alba a Mariei.Am vazut si eu ceva asemanator la noi, sigur o sa-i cumpar si eu Teodorei .
bebelusilor sarbatoriti zilele astea
Am primit si eu rezultatele la analize.A mai iesit cuiva glucoza serica sub limita minima ? Ca mie e a doua oara cand imi iese asa si credeti-ma ca mananc destule dulciuri
Va pup 
Mari 37+
kim spune:
La multi ani bebeilor care azi au implinit o luna sau doua : Maia si Stefana, Ana-Maria, Markus, Madalina, Tudor Bogdan, Ana Lia
Mihaser, te-am iertat
, oricum nu ma supar sa nasc mai repede odata cu voi. Tu fa-te bine si nu mai umbla fara caciula si fular pe vremurile astea.
Nshiro, tot zici tu de burtica, dar la cate sapt. ai nascut, la 37 si ceva, nu? cam cat am eu acum... eu tare mi-as dori sa nasc. Ai fi vrut sa mai ia in greutate japonica?
Poliana, transmite Laurei toata energia pozitiva de aici! E tare draguta in poze!
Aida, eu in locul tau m-as da pierduta intr-un concediu medical macar, sa ma mai odihnesc, sa ma pregatesc sufleteste pt ce ma asteapta. Aseara la curs mi-am dat seama ce pierdute in spatiu sunt atatea mamici care n-au avut timp sau macar curiozitatea sa se informeze, sa anticipeze niste chestii. Tu noroc ca ai avut acces la net, dar ia-ti un respiro, face milioane, iti zic eu.
Fetili, luni merg la echo!!! si am uitat sa va intreb pe cele care ati ajuns la 37 sapt, si pe voi va cheama in fiecare sapt la control?
37+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos