Mamici de martie-aprilie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
Cat spune:
Salutam si noi mamicile si burticile!
Felicitari proaspetelor mamici! Sa va traisca bebeii si sa fie cumintei si papaciosi! Iar voua, refacere cat mai rapida! 

Catrinel
pe aici sunt scumpa, numai ca n-am mai apucat sa scriu. Aveau dreptate fetele cand au zis ca nu mai ai timp primele saptamani, la mine cred ca vor fi primele luni...cu doua puiutze, fiecare cu nevoile ei..., nu e simplu, cad lata de oboseala dar e o senzatie asa de placuta.
Serj, voi cum sunteti? Ce mai face Ambra cea scumpa?
Ariadnasi la noi e la fel programul la 2-3 ore papam, asa ca trebuie sa fiu permanent in priza. Stii si tu prea bine cum e... 
Kim asa am poreclit-o pe Liutza dupa modul in care suge cand e foamea mare, mare - Barakuda. Citisem undeva cum erau clasificati bebeii dupa stilul de supt: barakuda, visator, adormit.
Adriana , nu stiu daca cuvintele noastre iti pot usura durerea, cred ca iti este tare greu dar sa stii ca noi toate ne gandim la tine si ne rugam pentru voi si pentru sufletelul Sarei- Michelle.
Sa va intareasca Dumnezeu si sa va dea putere sa mergeti mai departe!
Tina,tu ce mai faci scumpa? Cum merge cu ceaiul, il poti bea? Scuze ca nu ti-am mai dat nici un semn dar in ultimele zile nu mi-am mai vazut capul
.
Loriana sa nu renunti la alaptat! Daca micuta ta e lenesa la supt mai bine ii dai cu biberonul laptele tau, e mai usor pentru ea sa suga din bibe decat de la san dar nu-i baga lapte praf! Parerea mea. 
Astazi a implinit si Anna Lia o luna , am serbat-o si ne-am bucurat tare ca e totul bine, a pus foarte bine in greutate are 3600 gr acum si papa foarte bine tzitzi. Am fost astazi sa-i facem certificatul de nastere romanesc la Consulat in München si a fost tare cumintica pe drum si acolo.
andra_simona spune:
SALUITARE LA TOATA LUMEA
INCA O VESTE BUNA.POLIXENI-FELICITARI PT BEBELIN SA VA TRAIASCA SI SA VA ADUCA NUMAI SI NUMAI BUCURII.

Eu va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeee,toate
,si va aduc si eu o veste buna.AZI AM FOST LA DOCTOR SI SUNT FERICITA,grasunica mea este bine,iar doct mi-a spus ca este deja pregatita,asa ca sa fiu si eu ca poate sa vina in orice moment.De abia astept sa-mi tin si eu puiu in brate.
TINUTZA-ce facem iubita?ne luam la intrecere?![]()
![]()
Oare cine o sa fie prima????????????Te pup dulce si iti multumesc ca ai grije de noi ca o adevarata mamica si ne tii la curent cu toate vestile.
Ce ziceti fetelor,la sfarsit dupa ce nastem toate,incingem o bauta?![]()

Nastere usoara urmatoarelor fete,si bebei sanatosi si frumosii.
Pispirica spune:
Ce faceti fetelor, dormiti? Eu n-am nici o sansa. De cateva ore bebelina mea e foarte agitata, nu pot sa respir de lovituri si zmotoceala ce-mi da. Si de atata agitatie a apucat-o si un mare sughit. am incercat sa dorm pe toate partile dar nu e chip. si mi-am zis macar sa-mi las huzbandul sa doarma ca eu n-am nici o sansa.
o fi asa agitata ca stie ca mergem la doctor? sau vrea afara? ca dupa parerea mea inca nu e cazul de iesit afara ca e cam frig
.
pfoui ce burta zmotoceasca am
si evident ca m-a luat si tremuriciul care ma apuca pe mine in fiecare seara. 
somn usor! 
_
Anamaria 37+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
kim spune:
Vin si eu de pe coclauri, ca mult am mai batut drumurile si astazi...
La doctor bineinteles ca totul se anunta super bine (cunoasteti refrenul), la voiosia cu care misca bebelina n-am treaba, caputul e la fel de bine plasat pt iesire (la iesire se simte caputul si nu fibromul!), de ingrasat aproape nu m-am mai ingrasat, am pus "doar" apa (retentie) pe maini si picioare, mi-a facut analiza de strep B super finut, nici urma de sangerare (ei, de ce tin eu sa nasc cu dr. mea si nu cu oarescine), ba mi-a mai dat si trimitere la echo sa ma linistesc!!! si de acum incolo oricand va vrea sa vina fata e bine venita, ba cica imi va induce nasterea (desi nu e cea mai buna solutie) daca nu mai pot nici cum sa ma descurc cu contractiile nocturne.
Ei, si am fost azi la ultimul curs prenatal, la care am vb eu mai mult ca moderatoarele, asa ca ar fi cazul sa ma duc la culcare...
37 fix
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
[yawn] am ajuns acasa la 5:30, si am tras un somn pina la 8, ce bine a fost!
Tinutza,
pai mai am de cumparat si pt bebe, si pt mine: mai vreau inca un sutien de alaptat, vreau si o perna de alaptat, apoi o veioza pt camera bebelinei, unghiera pt bebelina, ceva jucarioare... si altele de care nu-mi amintesc acum ![]()
Cat,
la multi ani pentru papusa Anna Lia! (mereu imi spun ce nume frumos!). sa creasca maaare, sanatoaaasa, si... mai vrem poze ![]()
andra_simona,
vad ca aici e concurentza mare
nu va mai ingramaditi asa, ca noi astea care nastem mai pe la final de aprilie o sa raminem singurele cuc pe forum. ce, crezi ca nu stiu ca voi o sa fiti din ce in ce mai ocupate cu puiutii si n-o sa mai aveti timp de noi? asa ca lasa, nasteti si voi pe rind ![]()
Pispi,
si io la fel patesc de ieri: atit ziua cit si noaptea, bebelina mea se suceste, se-nvirteste... nu stiu ce face, dar mi-a facut burta de zici ca-i din plastilina. plus ca aproape ca simt in ce zile pune mai mult in greutate. deja, imi compar burta cu cocoasa unei camile, pentru ca daca ma asez in pat si ma las putin pe o parte, burta imi fuge rapid in directia aia (si cam doare). nu mai zic de osul pubian, ma apasa acolo de nu mai pot.
Kim,
super vesti! nu mai zic ca te invidiez ca o sa mai faci un eco. acum esti deja safe, ai intrat in saptamina 37, deci poti sa nasti linistita, daca te simti pregatita sa iti faca inducere (desi eu as astepta pina e bebelina hotarita sa iasa).
Eu astept sa inceapa la tv o emisiune numita "American Inventor", care e un fel de "American Idol", numai ca e cu inventatori. cica se duc la preselectie oameni cu tot felul de inventii traznite, de te crucesti ce-s in stare sa creada ca ajuta omenirea
pupici 
34+4
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
nshiro spune:
FELICITARI Noe si Polixeni
Sa va creasca puii mari sa fie sanatosi si sa va umple sufletul de bucurie!
Noi suntem bine, azi implinim doua saptamani, inca ar fi trebuit sa fim in burtica la mami da na... e bine si afara...ne place sa ne linciorim cate o ora la san, ne place la baita, dormim bine si mami se declara multumita.
rocsana si bebe maria
mihaser spune:
Ceau fetele!
M-am trezit cu gatul in pioneze! 

Ieri am iesit afara fara caciula si fara esarfa si azi trag ponoasele...am deja 2 ceaiuri la activ. Baiatul meu e foarte agitat nu stiu daca mai vrea sa stea mult in burtik!
Kim crede-ma te-as fi pomenit si pe tine, insa m-am gandit sa nu te superi ca te dau nascuta cu cateva zile mai devreme...tinuta zicea ca i-au schimbat DPN-ul in 2 aprilie si de asta am adaugat-o...Adevarul este ca dupa ultimele masuratori DPN-ul meu a fost schimbat in 31 Martie. Dar eu stiu ce o sa fie?!!
Aida de ce intri asa tarziu in concediu? Chiar nu se pot descurca fara tine? Oricum la 36 de saptamani e destul de greu sa mai mergi! Crede-ma! 2 saptamani...inseamna enorm de mult acum pe ultima suta.
M-am uitat la pozele tale si am ramas cu rosiile alea pe retina si pe cerebel! Am rosii...dar nu ca alea din gradina 
Cat La multi ani pentru Anna-Lia! Sunteti deja domnisoare!
Nshiro i-am aratat pozele sotului si mi-a zis sa nu mai cumpar lucruri colorate ca lui i-a placut japoneza imbracata in alb
Nu-i asa ca aveti si hainute colorate?
Ma bucur ca sunteti bine! Sa cresteti mari si frumoase!
Azi vine si mami meu la mine si o sa stea pana pe 15 aprilie cu mine 24 din 24. Asa ca m-am linistit!
Pupici tuturor!
37+
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Aida,cum de mai suporti sa mergi la serviciu?Ca oricum,gandurile iti sunt cu siguranta in alta parte...
Mihaser,venirea mamei tale inseamna rasfat maxim,papa bun si liniste,sper.Doar eu nu suport sa vina nimeni(adica mama sau soacra),ci prefer sa stau linistita si sa-mi fac ce program vreau si ce papica vreau.Mai nou,observ ca ma enerveaza sa fac conversatie si urasc sa sune telefonul.
Tina,acum cand stim si vocea din spatele numelui si mutritei,trimitem mai multi

.
Si...ramane cum am stabilit,in ceea ce priveste cazarea(stii tu.)
ANDREEA GEORGIANA +37 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
nshiro spune:
Mihaser
majoritatea hainutelor sunt colorate. In poze e imbracata cu hainutele de la spital.... doar ultima rochita, cu care am luat-o acasa e a noastra...
rocsana si bebe maria
mihaser spune:
Andreea G asa e...si eu vreau sa fac ce-mi trece prin cap...dar cum in ultimul timp am facut numai prostioare...mai bine ca vine mama...ma mai pondereaza un pic...cu toate ca e greu cu o berbeaca ca mine, dar s-a obisnuit saraca...
Nshiro asa i-am spus si eu! oricum la voi spitalele arata si sunt dotate super! nu prea am reusit sa ne dam seama daca sunteti acasa sau la spital ![]()
Pupici!
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos