Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 13

alexia28 spune:
Tabitha, imi pare tare rau dar in nici un caz nu trebuie sa renunti la lupta. Dar ce vroiam sa te intreb: chistul asta s-a descoperit la laparo...ca eu nu prea cunosc, sau a aparut dupa ce ai facut laparoscopia. Te pup si te rog frumos sa-ti revii repejor
Fetelor, va intreb si eu, cate zile de abstinenta sunt necesare pt spermograma, pt ca sotul meu are programare sambata?

bubulina1 spune:
alexia28, pentru spermograma este necesar repaus de 3 zile, fara cafea si fara tigari (sau cat mai putine) si de asemenea cat mai putin alcool.
Tabi, tu cate luni ai facut stimulare?
Speranta moare ultima!

Adhnana spune:
Tabithanu se poate sa renunti. Asa gandesc si eu de fiecare data cand nu reusesc. Ma gandeam ca suntem in aceeasi situatie, ma refer la faptul ca amandoua facem IAD.
Hai sa incercam sa mergem mai departe. Trebuie sa vina soarele o data si pe strada noastra. pe mine optimismul tau m-a facut de multe ori sa-mi revin, asa ca acum iti trimit eu putin optimism ca la mine azi doza e mai mare
Succes cu tratamentul si asteptam vesti bune.
Adhnana

Tabitha spune:
carmencyta: vine o vreme in care trebuie sa stii sa te opresti, sa nu continui o lupta care e deja pierduta. Vezi la noi problemele sunt multiple: sotul are azoo, eu aveam trompele infundate, sindrom aderential pelvin, hidrosalpinx stanga. Poate ca a fost un semn de la D-zeu ca trebuie sa ma opresc, ca poate nu am facut bine ca am apelat la IA cu donator... Nu stiu ce sa ma zic. Deocamdata stau si incerc sa imi revin, sa fac ordine si curatenie in viata si gandurile mele. Poate voi continua (asa cum ma stiu f. bataioasa), dar e la fel de bine posibil sa zic: GATA, imi ajunge. Vreau sa traiesc. Sau poate ma voi indrepta mai repede decat mi-am propus initial spre adoptie
Alexia: in ian. am facut laparo - nici urma de chist. In febr. am facut IAD - nici urma de chist. In ziua 2 a CM din martie am facut o eco: mi s-a zis ca am 1 folicul de 13/18 mm pe stanga. Dr. de la Bucuresti, careia i-am comunicat rezultatul ecografiei telefonic, mi-a zis ca e imposibil sa fie folicul asa de mare in z2 si ca probabil e chist. Cu toate astea mi-a zis sa fac stimulare. Am facu si in ziua 9 era de 30 mm. In ziua9 am facut eco la Bucuresti, la Giulesti. Dr. a zis ca e clar ca-i chist si ca tre sa iau AC Yasmin 2 luni de zile si apoi mergem pe ovulatie naturala, daca se resoarbe chistul. Asa ca... Nr. zile de abstinenta necesare: 2-5
Bubulina: eu am facut 1 luna stimulare in nov. dar am avut ovulatia pe partea pe care stiam ca e infundata trompa, asa ca am renuntat sa fac IAD in acea luna. Acum, in martie, a fost a doua luna de stimulare.

Tabitha spune:
Adhnana: Iti multumesc din suflet. Mai ziceam si la alt subiect. Am 3 fiole de menogon ramase de la ICSI. Nu e pacat sa expire? Asa ca poate mai incerc o IAD
Ramane de vazut daca imi revin sau nu din supararea de acum. Multumesc pt. optimism, chiar am mare nevoie

dana p. spune:
Dandana, am vazut ca intrebai de doctori de la Giulesti care sa faca amniocenteza, eu stiu ca face dr.Dinu Albu, sau daca vrei du-te la Tutunaru ca si el face, si toate fetele au fost multumite de el iar analizele te trimite sa le duci la Genetic Lab.El este prieten bun cu dr.Lorand.
Dana
Poze

carmencyta spune:
tabitha,eu nu am stiut niciodata chestia asta:de unde stii pe ce parte ovulezi?care sunt simptomele?
sfatul meu este sa nu renunti.speranta moare ultima.

Tabitha spune:
Alexia: esti o dulce Oricum nu scapati de mine, chiar daca eu renunt la proiect. O sa stau in coasta voastra sa va urmaresc si sa va imping sa mergeti mai departe
Carmencyta: numai monitorizarea ecografica iti poate spune pe ce parte ovulezi, caci acolo se vede daca foliculul dominant e pe dreapta sau pe stanga. Mai sunt si intepaturile pe care unele fete le simt la momentul ovulatiei, dar asta nu functioneaza la mine