Aspirante optimiste -189

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutate la toate!
Am intrat doar sa va salut, sa va doresc o saptamana usoara si pe toate!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

mi-au venit rusii,fetelor.asa ca ma pregatesc pt luna viitoare.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

sa aveti o saptamana frumoasa si insorita!!!!!!1

carmen, offff ce as vrea sa-mi vina si mie rusii. de vineri tot ma inteapa ovarele si..... nimic, nimic. Am asa o stare de inconfort.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi, si o buna saptamana va doresc sa aveti.
Bun venit noilor fete care au intrat in gasca noastra, si felicitari celor care au reusit minunea.

Lachi,imi pare f rau pt tine, am bucuram atat de mult pt reusita ta.....Suntem alaturi de tine, si speram ca , cat de curand sa fie cum trebuie.

Eu astept rushii, care trebuie sa vina azi sau maine, si sigur vin ca deja primele semne vad ca si-au facut aparitia.

Va pupic pe toate dulce...dulce

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

NEATA,

Sa aveti o saptamana frumoasa si usoara
Felicitari noilor gravidute

Lachi, imi pare tare rau

Bun venit noilor aspirante

Eu sunt tot racita dar oricum este mai bine decat saptamana trecuta, tocmai m-am intors de la analize, mi-am facut si restul de analize (clamydia, mycoplasma, ureaplasma, pap's)

Va doresc o zi buna si mai intru dupa ce termin de citit tot ce ati scris in weekeend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna dimineata fetelor!
Sa dea Domnul sa avem parte de o saptamana plina de liniute duble!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Buna dimineata tuturor si felicitari noilor gravidute!
Lachi: imi pare rau..
gheorlan: eu sunt pacienta profesorului Marinescu de un an si jumatate. Vineri am stabilit ca in aprilie voi face a 8 a inseminare dupa care daca nu iese, ne vom pregati de FIV. Putem discuta oricand doresti tu si pe yahoo messenger. Id-ul meu e amirage_78. astept un semn de la tine.
LoredanaG:bine ai venit! Iti doresc sa treci cat mai repede la gravidute!

O zi cat mai buna,
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

'Neatza fetelor !
Va doresc o saptamana frumoasa.
Eu am inceput-o de la prima ora cu analize (LSH ,Ig Clamydia , TSH ,etc .) si sotul Spermograma .
Sapatamana viitoare sunt programata la ECHO (in ziua a 8 a).

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata. Va urez o saptamana minunata si sa aveti grija de voi. Eu raportez: mi s-a depistat un chist de mare frumusetea, ca atare tratamentul recomandat este AC Yasmin 2 luni de zile. Trec asadar pe tusa. Inca stau si ma gandesc daca sa mai continui sau nu in lupta mea. Poate ca a venit timpul sa renunt si sa las locul altora mai norocoase. Va doresc tot binele din lume si sa va dea Dumnezeu implinirea dorintelor cat mai repede.

Totusi nu ma stergeti de pe lista, poate dupa ce imi ling ranile voi putea sa continui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

cum sa renunti tabitha?acu vin la tine si te bat de nu te vezi!nu voi m-ati invatat ca nu trebuie sa ma las batuta?ca niciodata nu trebuie sa renunti?ce inseamna asta?revino-ti .fa tratamentul ala cu ac.si dupa aia continui lupta.sa nu te prind ca te lasi.si eu mi-am facut sperante desarte luna asta,dar acum e mai bine poate ca mi-a venit.macar stiu cum stau si ma pot pregati psihic mai ales pt luna viitoare.si nu ma las pana nu apar alea 2 liniute.asa ca fruntea sus.
e si maine o zi.
va pup dulce pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput