Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 3
J G spune:
Fetelor sunt varza de nervi si de oboseala. Cred ca am avut cea mai de kko zi de nastere ever. Carla a urlat aproape toata ziua, a dormit doar o ora dupa-amiaza. Nu se mai calma nici la san nici in brate. Acum cica a adormit dar nu prea cred. O tine asa de cateva zile (si nopti). Nu stiu ce sa mai fac. Daca mai dureaza mult ma duc la doctor ca e prea de tot. Mi-e mila de ea dar imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Chiar vroiam sa va intreb care dintre voi mai aveti probleme cu colicile? Si ce le mai dati?
Ana bine ca te-ai linistit cu ochiul.
MAraki nu mai zici nimic? Cand te duci la pediatru cu Angelo? Sper sa fie totul OK!
Ursulina sper ca nu te-ai enervat cu socrosenia.
Giova ce super-productie de laptic ai! Bravo!
March ma bucur ca te-ai mai linistit!
Inredibil ce zi horror am avut. Nu-mi revin. Daca si la noapte face show cred ca ma mut la mama la Ploiesti sa am ajutor ca o iau razna de tot. Puteti sa va imaginati toate injuraturile pe care le stiti si sa considerati ca le-am spus eu. ARRRRGGGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
J si Carla (05.02.2006)
teolinda spune:
Gata.. a adormit

JANINA - imi pare rau ca ai avut asa "distractie" azi. Baga Bonissan.. mie asta mi s-a parut cel mai eficient.Baga cate 15 picaturi inainte de fiecare supt ca nu-i fac rau pt ca sunt pe baza de plante.
URSOAICO- faci caterinca de noi? Ia treci aici si zi ce-ai facut in vizita azi.
MARIA - ti-a raspuns bine Monica... asa ca te asteptam sa ne chemi la botez
.
GIO - te-ai calmat baby?
IRINA - lasa dracu' sucurile la robot... sa traiasca Nestle si cu Hipp.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
ANA - data aviatoare da-i suc de lamaie intr-o lingurita sa vezi samburele mai bine
. Si asta e si ideea cu lamaia.. sa se inece un pic sau sa traga aer sa opreasca sughitzu'
.
LILIANA
si
teolinda spune:
DENISA mai esti? Sau ai plecat deja la sala? Super misto pozele cu Emma si eu sunt super indragostita de camera Emmei. Abia astept sa vii in Romania sa-mi aduci si mie abtipilde (sau cum s-o scrie) pt camera papanashului
.
Vad ca s-a cumintzit printzesa ta si te lasa sa-ti faci treburile. Acum poate pleca linistita mama ta ca te lasa cu o fetitza cuminte.
LILIANA
si
teolinda spune:
Mda.. iar babanai de una singura pe-aici.
Moni n-ai terminat cu actele? IRINA gata sexosu' s-a terminat episodul. ANA nu mai zici nimic? MARAKI tu mai dai pe-aici? URSULINA - ai culcat-o pe Raisa?
LILIANA
si
Ingrid S spune:
Teolinda, nu esti chiar singura. Desi cred ca ma duc la culcare ca azi nu prea mi-am facut portia de somnic![]()
Ana, eu nu-i dau lamaie. O tin in brate si daca nu-i trece incepe ea si urla. Se opreste sa vada daca i-a trecut si daca nu, iar incepe, iar la a doua tura de urlete sigur nu mai aud nici un sughit. Oricum, se opreste de la sine, nu trebuie sa bagi nimic in ei, eventual da-i ceai.
Giova, e super ok, atat de ok, incat m-a intrebat ea daca m-a taiat. Mi-a venit sa rad..
Va las, ca urla bebele.
Ingrid S si
Diana
teolinda spune:
INGRID - deci VENIT POSTAT PLECAT
... tot singura m-ai lasat
.
Noapte buna si somn usor .
LILIANA
si
irinadum spune:
Eu sunt cu maimutza in bratze care vrea sa doarma.Vad ca in afara de Rosalinda nu mai e nimeni.O trag o inspectie dupa ce termin pe aici.
Ana_m spune:
Noapte buna gagicile, plec la culcare caci pic de somn, vorbim maine.
Somn usor
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
teolinda spune:
IRINA dupa ce termini... vb pe mess ca aici nu mai este nimeni azi. Eu va spun din seara asta.. maine seara imi iau liber
ca e ziua de masaj
.
LILIANA
si