Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Dau si eu cu subsemnatu ,acum am reustit sa o adorm ,toata ziua a fost maraita ..mi-a papat din ora in ora ,cand scuipa tetina din gura cand o vroia ,m-a inebunit ...mi-am incalzit ciorbitzaa de 2 ori ,ca se racea cat incercam sa o impac ba la san ,ba tetina .Ce repede trece timpul ,parca acum eram la maternitate si azi ma trezesc din vis ca defapt maine Andreea implineste o luna ,nu pot sa cred ..parca am dormit in tot timpul asta ...cand defapt am stat mai mult treaza!
Fetelor voi ce stiti de botez facut in post ,se poate face sau nu ?
Si care e faza cu molifta ,cand trebuie facuta ,la cat timp ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetelor!
Am bagat si eu putin nasul pe aici.
Citesc si eu ce ati postat.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARIA eu stiu ca botz se poate face in post,iar molifta se face la 6 saptamani! La multi ani Andreei!
URSULINA si eu sunt pe aici am mai pus 7 poze sa fac cifra rotunda si ma enervez ca nu le mai pot rearanja,nu ma lasa yahoo-ul asta

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-eu is aici, vroiam sa merg 1h la somn, ca apoi treb sa pape si apoi sa ma mulg si sa bag 1h de gym.
Ursulina, LILI si Irina-cica sunt "away"-oare?Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor mi-am calcat pe inima si am fost in vizita la socrosenie.

Am plecat la baita.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA bine ca arunci bomba si pleci!Ia treci 'napoi si povesteste! Termina iute cu baia!
DENISA somn usor!
Mai aranjez niste acte un pic si plec la nani ca vad ca sunteti ocupate
Noapte buna!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Monica,da de ce trebuie aranjate pozele ?Important e sa le vedem ,hai nu iti mai face inima rea acolo ,noi vrem sa le vedem
Ursulina ,de ce ne intarati doar ,de ce nu ne povesteti cum a fost ..sper ca nu v-ati (prea tare )
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor a trebuit sa ma mulg, daca bebe a papat dupa 2 ore. am scos dintr-un san 150 ml de laptic. e la congelator acum. pastrez pt. zile negre.
Dana bafta cu site-ul. abia astept sa intru maine.
irina esti la sexos, cred. tu i-ai pus numele la fiu-tu dupa asta?
Ursoaica cum a fost in vizita la soacra?
Ingrid ma bucur ca esti ok si ai unda verde la .
Maria, Denisa .
fug si eu la sexos, pana face Clau dus.
si pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Asta seara am sarit de baie nu i-am mai facut ca era maraita si stiu ca voia sa manance, asa ca i-am dat direct papa si a adormit imediat.
Mersi fetele care ati intrebat ce i face ochiul, se pare ca este ok, nu e nimic deci a fost alarma falsa. Asta sa imi fie invatattura de minte, oricum am jurat ca nu-i mai tai niciodata unghiile cand e treaza. Ca desteapta de mine am mai facut odata o boacana din asta cu lamaia, cand sughita am citit pe aici ca i dati o pic de lamaie si am facut si eu asa. Cateodata se oprea, altadata nu. Si odata nu stiu cum i-am picurat mai multe picatuiri si i s-au dus direct pe gat ca a inceput bietul copil sa se inece si sa urle, eu nu mai stiam ce sa-i fac, am crezut ca poate i-a intrat o samanta de la lamaie, si vreau sa va zic ca era sa fac pe mine de frica. Cu noroc si-a revenit dar de atunci never-ever nu-i mai dau lamaie , cand sughite .
Ma duc sa pregatesc o salata de fructe sa pap si mai revin pe aici.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bre, semnez si eu condicutza da' mai stati un picushor ca papanashu n-are inca chef de somn

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput