Iubirea si atractia sexuala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Sotul tau a fost sincer. Sinceritatea este binevenita in orice tip de relatie.

Ti-a dezvaluit una dintre cele mai intime parti ale interiorului sau, ceea ce mie mi se pare o dovada de dragoste.
Ti-a spus adevarul. Adevarul nu distruge, nu e o forma de dispret, dimpotriva.

Un mic sfat ajutator: nu-ti fa griji inainte ca motivul acestora sa apara in realitate.
Vei economisi o multime de timp si-ti vei proteja neuronii. Ti-o spun cu toata responsabilitatea, in totala cunostinta de cauza.

Alt mic sfat ajutator: foloseste o atitudine relaxata atunci cind judeci o situatie/problema/persoana.
Relaxarea vine din control, controlul vine din putere, puterea vine din cunoastere.
Primul pas a fost facut: sotul tau te-a ajutat sa incepi sa-l cunosti.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cred ca te consumi degeaba. O discutie cu sotul n-ar fi o idee rea. Spune-i tot ce simti si analizati problema. Nu lasa relatia dintre voi sa se schimbe in rau din aceasta cauza.
Nu cred ca dupa ce ne casatorim nu mai simtim nici un fel de atractie pentru sexul opus. Cind merg cu sotul meu pe strada si vad o tipa sau un tip bine comentam impreuna. Sint constienta ca exista femei mai atragatoare ca mine la fel cum sint si barbati mai atragatori decit sotul meu (la fizic ma refer). Asta nu inseamna ca noi nu aratam bine sau ca trecem peste o anumita limita. Una este sa te uiti si alta sa "actionezi". Noi raminem la prima faza. Eu am incredere deplina in el si el in mine si stiu ca oricit de bine arata Ricky Martin , e doar un tip si atita tot. Sotul meu e cel pe care il iubesc si alaturi de care vreau sa imbatrinesc.
In concluzie, linisteste-te, discuta cu sotul calm si fara reprosuri si mergi inainte.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

Pacat ca te-ai distantat de sotul tau atunci cind a fost sincer.mare pacat!
Exista femei si barbati care pot separa sexul de iubire si exista cei care nu o pot face.
Sotul tau este clar, din cele scrise de tine, genul care NU separa una de alta, si tu ii ceri sa fie mort din punct de vedere sexual?Daca ar fi, nu ar fi atras de tine..
Ai grija sa nu-l impingi la fapte.Mindria nu-si are locul aici.

Ma intreb cum, daca il iubesti asa de mult, poti sa-l refuzi si sa "simti" ca nu-l mai iubesti?
este furia ta mai puternica decit dragostea pt el?In cazul asta, esti sigura ca l-ai iubit cu adevarat?

Probabil regreta ca a fost sincer...si nu va mai fi si nici nu stii ce pierzi!
ai grija si nu te juca cu focul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

...si iata si barbatul dorit! (adica cerut sa-si spuna parerea).
Atractia catre sexul opus este normala. Mai ales daca vorbim de exemplare reusite, pentru ca omul, spre deosebire de alte fiare, are si aceasta pretentie.
In ultimul timp, in tara noastra in special, farmecele femeilor sunt puse in evidenta as zice chiar ostentativ. Hainele sunt din ce in ce mai mici, mai stramte, corpul este golas...dar nu de tot, exact cat sa te incite (ceea ce odata obtineai cu lenjeria intima).
Asa ca nu vad nimic aiurea sa-ti iasa ochii cand o jumara, pe jumatate goala, iti trece prin fata ochilor.
Manifestarea de dupa privit conteaza. Daca visezi cum arata in anumite pozitii, nu-i bai, dar daca dai din coate ca sa prinzi un loc in fata la baldachinul frumoasei, atunci ai o problema, cel putin. Sa zicem nevasta.
Prietenul tau a gresit ca ti-a marturisit ceva ce, iata, celelalte fete stiau deja. Pentru ca pur si simplu nu se cade sa rasucesti cutitul intr-o rana de indragostit.
Nici mie nu mi-ar conveni ca nevasta mea mult iubita sa-mi spuna ca s-ar mai tavali cu unu', cu altu', dar nu o sa o faca niciodata, ca tine la mine, avem copii...
Dar am sa stiu, in sufletul meu, ca, desi sunt barbatul ideal pentru ea, nu sunt cel mai aprig armasar de pe pamant.
Am insa o nedumerire: pentru ca am o parere excelenta despre fetele de pe acest forum, ma intreb cand o sa renunte sexul frumos (adica voi) la idei precum cea despre reflexul masculului la vederea caprioarei, spre deosebire de ele care nu au pofte decat daca iubesc, gasesc un mediu adecvat, sunt in siguranta, nu ploua si nu bate vantul...etc...
Mai fetelor, am vazut la viata mea atatea femei in calduri care nu dau doi bani pe teoriile voastre, incat ma gandesc ca...ba nu, mai bine ma opresc.
Stiti, dupa ce am afirmat de vreo doi ani, aici, ca suntem atat de diferiti, ce credeti? Am citit ca, de fapt, sunt atat de multe asemanari intre sexe si, procentual, atat de putine deosebiri, incat tot ce s-a crezut pana acum este total fals.
Ce ziceti?

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Draga Doareu,

Trebuie sa te bucuri ca sotul tau este sincer cu tine. Ai prefera sa-ti spuna ca tu esti unica si toate femeile frumoase din lume nici nu-l 'stirnesc' macar? Incearca sa-i spui ca te deranjeaza ca este 'prea' sincer cu tine si vei vedea ce reactie are. Si vei mai vedea daca preferi sa nu iti spuna ce gindeste. Eu una am inteles ca sinceritatea este foarte importanta intr-o relatie. Am mai inteles ca este imposibil sa te uiti doar la o singura persoana. Fii sigura ca si tu in timpul apropiat vei vedea si alti barbati, nu doar pe sotul tau :) Doar asa, te vei uita, nu numaidecit cu consecinte anumite. Asta inseamna ca sotul tau sa nu mai aiba incredere in tine si sa fie dezamagit?

Trezestete si nu te mai gindi la prostii, mai bine gasesteti o ocupatie interesanta care sa te scoata din aceasta incertitudine.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Hai sa nu fim ipocriti. Cui nu-i place ce-i frumos. Nu e foc daca se uita. Parerea mea e ca a gresit spunandu-ti. Mie nu mi-ar place sa-mi spuna sotul, desi stiu ca mai arunca cate un ochi, si cand il vad zic "e tare, nu?" si radem amandoi.
Da ce, noua nu ne plac unii actori, cantareti, s.a.m.d??? Sa fim seriosi.
Totul e sa ramana la faza de "holbat".
Dupa, e altceva.

serbare 8 Martie

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

acest subiect doare :) . acum cateva luni am avut si eu o problema asemanatoare, dar invers. il iubesc pe prietenul meu, urmeaza sa ne casatorim peste cateva luni, dar uneori ma mai trezesc visand... cand am realizat chestia asta m-am speriat si am facut o criza, daca il iubesc sau nu, daca intr-adevar vreau sa ma marit sau nu, poate ceva in subconstient imi spune sa nu o fac, poate e vreun semn, poate... poate... dupa ce m-am framantat o vreme am facut consiliu de gasca (eu, o prietena si un amic foarte drag mie) si am concluzionat: il iubesc, vreau sa ma marit cu el si nu am de gand sa il insel, faptul ca mai am si eu cate o fantezie sau alta e doar "o realitate a vietii". atata vreme cat nu il insel si raman la stadiul de fantezie totul e ok.

daca as fi aflat ca el mai are fantezii sau se mai simte atras si de alte femei inainte sa imi pun eu problema asta as fi facut mare scandal. acum daca as afla cred ca as zambi si i-as da un pupic.

asta-i viata, nu o putem nega. foarte important mi se pare sa nu ne mintim pe noi si sa nu ne imbatam cu apa rece.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
Rufus:
Mai fetelor, am vazut la viata mea atatea femei in calduri care nu dau doi bani pe teoriile voastre, incat ma gandesc ca...ba nu, mai bine ma opresc.

Cata dreptate ai...numai ca aici pe forum sunt mai mult fete cuminti, iar alea de-s "in calduri" se dau si ele de cuminti pe aici...really...cunosc una pe-aici ( nu aici, la acest subiect, ci aici pe forum), cunostinta veche, se da de femeie maritata, cu ochelari de cal, dar numai eu stiu ce-i poate pielea...
No ofense, dar EXISTA ...SI E MULTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Rufus
[br.....Am insa o nedumerire: pentru ca am o parere excelenta despre fetele de pe acest forum, ma intreb cand o sa renunte sexul frumos (adica voi) la idei precum cea despre reflexul masculului la vederea caprioarei, spre deosebire de ele care nu au pofte decat daca iubesc, gasesc un mediu adecvat, sunt in siguranta, nu ploua si nu bate vantul...etc...
Stiti, dupa ce am afirmat de vreo doi ani, aici, ca suntem atat de diferiti, ce credeti? Am citit ca, de fapt, sunt atat de multe asemanari intre sexe si, procentual, atat de putine deosebiri, incat tot ce s-a crezut pana acum este total fals.
Ce ziceti?

poze multe cu noi

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Preocuparea mea permanenta este sa indepartez orice prejudecata din viata mea.
Asa cum am scris si in mesajul anterior majoritatea (daca nu chiar toate) temerile si prejudecatile vin din necunoastere.

Chiar daca e vorba de dragoste, viata de cuplu sau invirtitul in cratita.
De la cel mai simplu lucru si/sau actiune pina la cel mai complicat/complicata totul se rezuma la cunoastere.
Mi-am petrecut mult timp despicind firul in paispe', din fericire pentru mine am avut contact cu experiente impinse la extrem si, din locul in care stau pot spune ca nu poti dobindi intelepciune din teorii. Dar teoriile au valoarea lor si iti pot fi de ajutor daca iti pastrezi ochiul mintii deschis.
Omul este supus unor factori extrem de complicati care mie imi reamintesc de matematica, functii, permutari, combinatii de "n" luate de cite "n" ori, reduceri la absurd etc.

In concluzie eu cred ca e periculos sa cautam similitudini in situatiile celorlalti si sa gasim solutii in solutiile altora.
Cind iubesc, iubesc, cind sint in calduri sint in calduri si nu am de gind sa-mi caut scuze sau sa ma autoflagelez. Pentru ce mi-o fi dat Dumnezeul meu minte suficienta cit sa ma pot intelege si sa spun: Gindesc(eu gindesc) deci exist (eu exist)!
Si daca sint capabila sa ma inteleg pe mine, caprioara, cu siguranta o sa-l inteleg si pe el, vinatorul care-si aluneca privirea peste caprioarele padurii.

In fond, matematica e atit de logica.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doareu spune:

Hmm... nu a fost chiar asa, nu mi-a spus-o asa, intr-o doara, la un suc. Eu am fost cea care a deschis "iluminata discutie" care s-a vrut a fi "relaxata, ampla si profunda". Stiti cum e cu curiozitatea.

Insa de cand suntem impreuna m-a facut sa cred ca sunt unica pentru el, chiar imi spunea la un moment dat, cu ceva vreme despre in urma, cum l-a transformat iubirea lui pentru mine. Imi povestea sincer cum s-a schimbat, odata cu mine, perceptia lui despre femei, cum dupa ce m-a cunoscut celelalte femei i se par "banale" in comparatie cu mine. Si asta am mai auzit-o in relatiile anterioare (din nefericire), chiar daca stiu ca nu sunt cea mai extraordinara femeie de pe planeta. (Sau cine stie! poate chiar ma cred asa!- AJUTOR! CHEMATI UN PSIHOLOG! - sunt dusa bine cu pluta). Poate ar fi bine sa fi avut un trecut mai "colorat", cu de toate, inclusiv dezamagiri din pdv sentimental, m-ar face mai cu picioarele pe pamant. Insa eu nu am cunoscut decat "roz" - si idealul mi-a fost puternic intemeiat pe cum am fost crescuta si pe trecut. De aici socul cand in urma discutiei, am aflat ce am aflat. Nu sunt cu picioarele pe pamant pentru ca nu am fost adusa niciodata de nimeni cu picioarele pe pamant. Nu stiu cum se face ca in trecut, dintr-un motiv neinteles si ciudat, am atras doar barbati care mi-au intarit ego-ul. Asa e, sunt foarte naiva.

Am mai discutat ieri, si bineinteles ca ne-am apropiat din nou cu pasiune si disperare. Ideea unei posibile despartiri ne-a facut pe ambii sa nu mai putem manca si dormi. Mi-a spus ca la un moment dat vorbeam mult prea mult despre un coleg de servici - chiar daca erau treburi legate de servici, si ca nu mai stia ce sa creada. In acea perioada avea momente cand "le observa" pe cele care se uiau la el (razbunare?). Adrenne, exact asa mi-a descris si el ca se intampla, nu ar face absolut nimic cu persoana respectiva chiar daca s-ar ivi ocazia. Spune el, nu persoana la care se uita il interesa, ci "faptul" in sine. Nu stiu cum va fi viitorul, vom vedea. Dar stiu ca atunci cand imi accepta, cu lacrimi in ochi, toate starile si toanele, cand ma iubeste chiar si atunci cand eu il resping, nu pot sa stau departe de el multa vreme. Stiu ca eu sunt cea care trebuie sa se trezeaca la realitate. Si repede.

Mesajele voastre ma ajuta foarte mult, va multumesc, fiecare dintre ele a avut cate ceva folositor. Am inceput sa am o atitudine mai relaxata. Rufus, ma bucur sa am si parerea unui barbat. Si eu m-am intrebat, poate la modul superficial barbatii si femeile sunt diferiti. Dar la modul profund, cand e vorba de iubire si de transformarile pe care le implica, oare chiar atat de diferiti suntem? Sensul doar e diferit. Si mie imi plac unii actori, bineinteles, sau alti barbati bine, e adevarat, ce e frumos e frumos. Dar atunci cand ii privesc nu imi aduc niciodata in cap senzatia de a avea sex cu ei, atunci cand iubesc pe cineva. Estetic doar imi plac, pur estetic. Si nu imi e frica sa privesc sau sa vorbesc cu nimeni. Insa cu toate ca apreciez ce e frumos, cand iubesc pe cineva numai persoana respectiva ma atrage sexual, ma face sa imi pierd mintile, si asta foarte natural, fara sa-mi impun absolut nimic.
Sunt un specimen, stiu. Si nu am de-a face deloc cu moralitatea si prejudecatile - le urasc pe ambele si nu sunt nici macar religioasa, mai mult decat atat, am o fire rebela si foarte pasionala - in toate aspectele. Nu mi-e frica sa fiu eu insami niciodata, sa spun ceea ce cred si simt. Si totusi, nu as putea sa fac sex cu nimeni altcineva in afara de persoana pe care o iubesc, nici daca m-as forta, corpul meu pur si simplu ar refuza. Nu stiu cum voi fi in viitor, deocamdata eu sunt asa, fie ca imi aduce bucurie, fie ca imi aduce tristete... Nu pot sa fiu nimeni altcineva decat eu insami.

Mergi la inceput