Szeged - 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua dragelor.

Sunt in viteza si obosita, am mult de munca, asa ca va spun doar 2 vorbe:

Tabi, lasa mama pesimismul, da-l incolo ca face rau! cum poti sa vorbesti asa, ca te dai la o parte si etc...!!!da' ce, crezi ca te lasa cineva sa faci asa ceva?!! nu e cazul sa renunti, un chist nu e mare lucru! asta e! o sa iei 2 luni AC si gata! o sa vezi ce repede trec 2 luni! si pe urma o iei de la capat cu incercarile si o sa fie bine!
eu te-as sfatui sa iei si Tinctura de muguri de zmeur , face foarte bine la chisturi si nu afecteaza luatul in paralel al AC!

Mi-Ka, Isabellas si Auburn, abia astept sa-mi dati vesti bune despre voi de la Szeged!

Va pe toate si va urez o saptamana insorita si calda!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

andicu: merci pt. pontul cu tinctura. Sper sa imi revin, ca sa pot sa va sustin in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

THABITA, capul sus, esti o luptatoare si trebuie sa fi asa in continuare - asa cum te stim noi. Nu esti singuar care lupti, noi suntem alaturi de tine si tu de noi, toate avem aceeasi dorinta, doar ca la unele se implineste mai repede si al altele mai tarziu - asa ca multa multa rabdare si optimism. Si eu am facut un chist in octombrie, am luat o luna Yasmin, am sangerat toata perioada cat am luat, dar chistul s-a retras. Deci nu mai fi suparata, poate e mai bine asa ca iei o pauza de 2 luni si nu te mai stresezi din cauza sarcinii, devi mai linistita si mai plina de forta pentru ce urmeaza.

Asi bafta la laparo si sa nu-ti fie teama, nu ai de ce!!!

Eu azi am o saptamana de la laparo si am fost in oras la pranz - m-am rasfatat si eu si e asa de frumos afara, o zi adevarata de primavara

Intalnirea de la Szeged cum a decurs???????? Sa ne spuneti si noua ce ati barfit

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Cum a fost "sueta"? Mi-ka, Isabellas si Auburn astept DETALII!!!!

Tabitha nu ai voie sa abandonezi! Trebuie sa continui!!!
Lucrurile nu sunt intotdeauna in vointa si sub controlul nostru, de aceea trebuie sa avem speranta!
Capul sus si mergi mai departe!!!TREBUIE SA REUSESTI!!!

Fetelor , oare ce mai face Rh?Sper ca vacanta la Roma ii prieste.

Eu am emotii pentru miercuri.Va pupacesc

Mirabella 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu ti-am trimis PM si e-mail. Stai linistita ca daca ti-ai facut programare se stie ca vei merge. Tu mergi deja cu toate analizele pe care ti le-a cerut? Eventual, inainte cu vreo cateva zile de a merge la consulatie sa suni sa vezi daca a ramas valabil, sa nu fie plecat. Eu asa faceam intotdeauna cand mergeam la consultatii in alt oras, ca sa nu merg pe degeaba. Tu cand ai sunat pe ce limba te-ai inteles cu cei de acolo? Stiau engleza?

Tabitha scumpa, cred ca esti necajita. Daca tu doresti si crezi ca te ajuta sa iei o scurta pauza (cat timp iei AC, eventual), dar sa nu renunti. Si eu am facut chist in urma stimularii cu Clostylbegit. Si eu am fost suparata si am plans, si am facut pauza timp de 3 luni, apoi am reluat tratamentele. Mie mi-a disparut chistul fara nici un fel de tratament.

Mirabella astept sa vii cu vesti bune miercuri.

Mi-Ka cum a fost azi?

Liana unde esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, ti-am raspuns la PM. In engleza am vorbit cu toata lumea, ca ungureste nu stiu o boaba!nu te mai stresa ca o sa fii si tu ca mine! repede!nu trebuie decat sa-ti iei inima in dinti si sa iei legatura cu cei de la clinica.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crinuta sunt aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pussi, Mirabela 11, Crinuta71: va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Ciao la cele mai bune gagici!!!
Sa va spun cum a fost ieri: din pacate sueta nu ne-a prea iesit, pentru ca am intrat fiecare - eu, izabella si auburn- la consultatie la ore cam departate si cam mai tarziu cu cate o ora jumatate de ora la care era programate si nici macar o nu am reusit sa facem. Dar partea frumoasa este ca am reusit totusi sa ne cunoastem toate trei si sa stam putin de vorba .

auburn, eu am intrat in cele din urma doar pe la 13.30 - ora Ungariei - la dr. pentru ca am facut un pic de scandal ca stau de atata timp sa astept si am plecat pe la ora 14; m-am gandit ca nu mai m-ai asteptat doua ore.
Succes pe maine si pe vineri si sa ne vii cu vesti bune de data asta!!!

Tabi, vezi ca io te bat ...sunt totusi doar doua luni, nu doi ani,si ai sa vezi ca vor trece repede. Acu' te ineci ca tiganu' la mal? Ai asteptat atata timp si nu mai poti astepta 2 luni?
Cat vei lua AC sa te linistesti si sa nu te mai stresezi si poate intre timp se intampla si minunea.Daca nu, peste 2 luni tot aici vom fi si o sa o luam impreuna de la capat. Pricepusi, maica? Na ca dupa ce te batui, iti dadui si o pupa

Ieri a fost bine la eco, fasolica al meu crescut imens, este mare si frumos dupa cum zice dr, de la 5 mm acum doua saptamani a crescut la 19 mm ; ne-a aratat dr. caputul, piciorusele si inima cum ii bate.Se vede ceva si pe pozicile pe care mi le-a dat, sper ca dupa amiaza sa le pot pune pe forum.

crinuta71, te-ai programat? Uite asa stau pe tine , pana te programezi.

Pup la toate

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi-Ka: multumesc

Mergi la inceput