Simptome!!! - 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

carmencyta va iau daca e sa fie adevarat.. stai sa imi fac testul de sange ca parca nu imi vine sa cred ca liniuta aia mica si subtire e de la bebe real si nu din capul meu... am mai facut intre timp si un test barza si tot asa.. se intrezareste la lumina naturala o liniuta firava.. primul a fost ozone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Felicitari anutza!!!

O astfel de veste ne lumineaza ziua asta cam gri!

Dragelor, cine stie, polidinul poate fi pastrat la temperatura camerei? eu asa l-am tinut, in dulap, nu in frigider....

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Anutza esti cea mai tare din parcare !
Felicitari din tot sufletu. Amu ma pun cu lupa sa-ti cetesc toate sintomele
Sa ai grija de tine !si cand pleci la adu-ti aminte de noi
Fetelor hai sa ne punem cotu la treaba ca primavara-i la usa deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Mama ce schimbari mari au fost pe forum cit am lipsit eu vreo juma de ora

Anutza felicitari asteptam dimineata sa mai faci un test si sa vezi liniuta a doua si prin intuneric , numai bine si fuguta la mamici noiembrie-decembrie 2006

Da poate gaesti tu acum un test de acela mai sensibil care se poate face si cu urina de zi, banuiesc ca cel care l-ai facut tu test clasic.

Fetelor hai sa citim fuguta simtomele Anutzei

Aliona

Mergi la inceput

fetelor va multumesc din suflet pentru urari..
nu imi vine sa cred ce mi se intampla.. as pleca la mamici dar cu liniile astea pale parca nu imi vine
mai stau aici.. cel putin pana luni cand cred ma duc la test de sange.. sau mai fac teste d-astea pana imi iese a doua liniuta clara clara.. ca nu vreau sa fiu dezamagita daca e rezultat fals pozitiv
aliona simptoame sunt 2 acum: ma dor sanii si ma doare burta.. nu pot sa ma inchei la pantaloni.. ce sa iau? tratamentul ala de sustinere stiu ca mi-l da doctorul dar pana saptamana viitoare mie imi vine sa ma duc la farmacie sa imi cumpar utrogestan d-ala ca rau nu poate sa imi faca..
sunt ciudata.. acum ca am vazut a doua liniuta mi-e frica sa nu dispara.. mi-e frica sa nu il pierd pe bebe daca este.. ce sa fac? ce sa iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

fetelor,rugati-va si pt mine sa nu-mi vina rusii.
nu vreau sa vina.oricum o sa va spun luni dimineata,pt numai la serviciu am net.felicitari inca o data anutza(sper ca nu ti-am gresit numele.daca da iarta-ma ca am avut o zi de nastere la serviciu si,dar numai putin).
va pup pe toate si sa aud numai vesti bune cu bebei despre voi.
va urez un week-end placut si.
vb.luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Anutza: vezi ca am avut gura aurita???!!! de-abia astept sa ne dai confirmarea sarcinii in urma testului de sange...
iti tin pumnii!!!!

PS si eu sunt umflata ca un balon, nu ma doare burta insa sanii s-au marit mai sa-mi sara din bluza las' ca vin eu dupa tine repejor la

bubuleana

Mergi la inceput

asa sa faci,bubuleanasi sa ma iei si pe mine dupa tine.
momentan nu ma mai doare deloc burta.lucruri ciudate se mai intampla pe aici.si daca nu ma iei acum,vin eu luna viitoare dupa tine.nu scapi tu de mine,sa stii.

Mergi la inceput

bubuleana eu nu mai credeam ca ce simt eu sunt simptome de sarcina.. asta din cauza ca eu ma simt insarcinata de 6 luni.. si testele au fost negative.. mintea mea mi-a produs simptome la greu pana acum asa ca nu mai credeam in ele.
cu toate astea pot sa iti spun ca sanii ma dor cu totul si cu totul altfel.. ma dor in continuu ore intregi.. inca nu s-au marit.. eu banuiesc ca daca sunt insarcinata sarcina nu are mai mult de 2 saptamani.. si burta doare cand mai tare cand mai incet.. ba in stanga ba in dreapta.. cand mai tare cand mai incet cand deloc si nu pot sa ma inchei la pantaloni ca ma strang.. si ma doare..

va scriu maine dimineata dupa ce imi fac testul.. sper sa fie 2 liniute si maine... si a doua tb sa fie mai puternica ca sa o iau in seama.. va rog tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

ce rau imi pare ca n-o sa pot vedea rezultatul decat luni dimineata,anutza.dar sigur e pozitiv,asa ca ma bucur de pe acum.

Mergi la inceput