Simptome!!! - 8
Raspunsuri - Pagina 6

bubuleana spune:
carmencyta, tabi: sa dea D-zeu sa aveti gura aurita si sa fie BB dar nu numai la mine ci la noi toate
bubuleana

carmencyta spune:
fetelor voi ce ma sfatuiti?sa mai fac vreun test sa nu mai are rost?repet ca sunt in ziua 31.ar iesi daca sunt gravi?poate celelalte teste le-am facut prea devreme si de asta au iesit asa

Anutza_26 spune:
Astazi la mine e z48.. m-am saturat de asteptat.. inafara de scurgerea aia maronie de 2 picaturi de acum 3 zile nimic..
Ma doare burta in partea de jos dar nu intr-un fel anume.. ba ma strange tot ce pun pe mine.. stau descheiata la blugi ca ma strang acolo si numai acolo.. ba mai simt cate o strafulgerare prin burta ba in stanga ba in dreapta.. dar parca m-am obisnuit cu durerea de la anexita aia.. numai ca aia ma durea mereu acum ma doare numai cateodata.. ma doare burta si cand stau pe scaun si mi-e frica sa nu cumva sa nu imi fi trecut nenorocirea aia de anexita.. sambata ma duc iar la eco sa vada dna doctor cum am reactionat la tratament.. sper sa ii placa ovarele meele..
pt ca nu mai vreau injectii ca ma dooorrr
sanii ma dor si pe mine.. azi parca mai putin si numai pe la suprafata asa si sfarcurile.. ieri si alaltaieri de durere imi venea sa imi rup sutienul de pe mine.. si aseara mi-a fost si putin greata dar asta pt ca au venit niste prieteni la meci si m-a pus sotu sa fac o gustare romaneasca in cinstea lu' dnu becali cu mamaliga si carnati de plescoi de oaie... si mirosea toata casa a oaie si a ceapa si a branza tot de oaie de-mi venea sa vomit..
nu mai zic acu nimic de bebe.. nu mai sper sa fie simptome de sarcina.. ca prea am sperat in trecut si m-am intristat aiurea.. al naibii CM cand stie ca nu-l astepti atunci vine si cand vrei sa vina se lasa asteptat.. golanul.. acum ma simt superdezorientata pt ca nu mai stiu cand am ovulat ultima data nu stiu daca ar fi mai corect sa zic ca sunt in ziua 3 si sa zic ca alea 2 pete mici au insemnata ziua 1.. sau in ziua 48 in asteptarea asta interminabila..
Eu sunt o persoana agitata.. nu prea am rabdare.. si asteptarea asta ma terminaaa

Tabitha spune:
carmencyta: daca iei un test de calitate, gen Clear Blue, eu zic ca ar trebui sa ai incredere in rezultatul aratat, daca azi esti z31.
Anutza: eu as considera ca inca nu a venit CM. Cine stie...

carmencyta spune:
multumesc tabi.chiar o sa merg la farmacie sa-l iau.poate la farmacia asta o sa gasesc clear blue.pot sa-l fac acum sau treb sa astept pana maine dimineata?

bubuleana spune:
carmencyta: da, ia Clear Blue si fa-l cu urina de dimineata ca e mai concludent chiar daca pe el scrie ca poate fi facut la orice ora. Acest test nu lasa urma de indoiala, pe cand barza cam lasa... Dar vezi ca, daca cumva, prin cine stie ce minune ai ovulat mai tarziu (ai spus ca ai CM neregulat) iar conceptia s-a realizat dupa Z18 atunci nici un test de urina nu poate identifica hormonul de sarcina in Z31. Pe de alta parte pete maronii pot fi de la implentarea ovulului in peretele uterin sau pot anunta venirea rushilor. Acum sper sa fie varianta 1
Anutza: daca tu nu mai speri, las' ca sper eu in locul tau sa fii Chiar rezisti asa fara sa faci un test de sarcina desi ai o intarziere asa mare?
bubuleana