Simptome!!! - 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu sunt Z 20, dar am simptome ca mi-ar veni CM, deja incep sa fiu nervoasa si stresata, mi s-au intarit sanii si ma dor, si plus ma inteapa si burta! Mie imi e frica sa sper de aia incerc sa ma conving ca o sa imi vina ciclu ca sa nu fiu dezamagita cand imi va veni!
Dbunny bine ai venit printre noi sa speram ceea ce iti doresti se va indeplini cat mai repede! Si eu cu sotul meu avem : eu 27 si el 33 si incercam de aproape un an la proiectul bb pana la urma cum vrea D-zeu, eu mai astept cateva luni si daca nu iese nimic ma pun pe analize serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Anutza dragutza, ne asemanam in simptome! la faza cu petele in special . Tin sa precizez ca ma simt tare umeda(serios, tot timpu am impresia ca vin rushii, merg de 17 000 ori la wc sa verific treaba si nimic, sa fie asta inceputul sfarsitului ?emmmm, eu de obicei cu o zi inainte de venirea cm si o zi-doua dupa, am diaree, dar acum sunt constipata rau, ce sa mai cred ?
Atata m-as bucura sa fie unu mic.
Pupacei la toate si sa avetzi o zi buna in continuare
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

carla: pai tu ai simptome de Cm inca din Z20? dar cat e la tine CM? eu iti tin pumnii s afie BB

Dbunny: in a cata zi de CM esti? si la tine sper sa vina ala mic luna asta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va urez sa fie bebelusi!!!!

Mergi la inceput

Carla si Chiquitita Multumesc de urari !
Bubuleana: sunt in ziua 27. De obicei vine la 25 sau 26. numa ca luna asta is ricita bine.Ovarele me cam dor de vreo saptamana, dar vad ca ciclul se lasa ashteptat. Promit sa ma abtzin de-a da banii pe teste pana luni - ar fii ziua 31. O singura data mi-a venit la 31 de zile in toata istoria vietii mele, si era din aceasi cauza... racita cobza !Bag neshte stranuturi de sa scutura rinichii-n mine. Sa nu mai vb de mucilagii pana la genunchi
Va pupacesc cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dbunny, bine ai venit printre noi! Ce sa-ti spun, eu cred ca ai toate motivele sa speri (desi esti racita), si sa-ti spun de ce: in primul rand, daca ramai insarcinata, secretia este ceva mai abundenta (datorita progesteronului), de aici senzatia ta de 'umed'; apoi sa stii ca si eu cand am ramas tot asa, aveam senzatia ca vine cm din clipa in clipa... si nimic, simptomele seamana foarte mult. Nu stiu cum rezisti sa nu faci un test, pe mine m-ar manca palmele...
Bafta multa tuturor, sa veniti cu II!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Sa te auda Dumnezeu avalon
Chiar ca ma mananca palmele si inca mult, sa fug la farmacie si sa-mi iau un test pt maine dimineata, dar am mai patit odata asta... dupa 5 zile de intarziere mi-au venit rusii, s-apoi am plans cu sughituri 2 zile prin dulapuri ( prin dulapuri ca sa nu ma vada sotzu ca tare trist se pune si el.Daca Dumnezeu vrea o sa fie cu picioruse si daca nu... luna viitoare ne-om ruga mai mult pt piciorusele astea mult asteptate.

PS.Speram ca piciorusele sa fie lungi ca ale lu mami nu scurte ca ale lui tati. asa de zebra cucuiata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai ca m-ai facut sa rad cu zebra cucuiata

La noi e invers faza cu 'piciorusele'...

Esti haioasa rau ... Bafta la test, sa fie si sa aiba picioruse cum vrei tu!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dbunny: zau ca nici eu nu inteleg cum reusesti sa nu-ti faci test
esti tare curajoasa!
eu imi fac atat de des teste si m-am obisnuit atat de mult sa vad o singura liniuta incat nu ma mai dezamagesc deloc .. m-am obisnuit

sper ca e cu picioruse si cu ochisori la tine; sa ne spui si noua maine cum ti-a iesit testul, daaa?

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata si va doresc o zi splendida.
Dbunny,bine ai venit si mult noroc in tot ceea ce-ti doresti
Bubuleana,cum mai esti?Se fac simtite simptomele?Ai mai facut un test?
Carmencyta,stii deja daca e bebe sau nu?Hai mai da si tu un semn ,ca eu va fac galerie si va tin pumnii stransi de tot

Mergi la inceput