Simptome!!! - 8
Raspunsuri - Pagina 2

Tabitha spune:
Buna dimineata, simptomaticelor! Vad ca forumul merge mai bine in dimineata asta, asa ca poate vom avea mai multa miscare pe aici. Va pup si va doresc o zi splendida.

chiquitita spune:
Gata, l-am gasit si eu dupa ce m-am facut mai intai de ras!!! Ma scuzati, da?
Tabitha, mesri de lamurire!!!
Anutza, bine ca ai scapat de anexita.
Am primit si eu tratament cu Zanocin si Flamexin pt anexita. A mai luat cineva ? Sunt bune? Doua luni asta fac, asa ca aman momnetul.
Va pup

kateryna spune:
Neata fetelor!
chiquitita, bine ai venit. Ai grija cu sarea ca parca stiam ca la Flamexin nu e bine sa consumi sare. Daca gresesc va rog sa ma corectati.
Nunta noastra

bubulina1 spune:
chiquitita, eu am metroeanexita si am luat Zanocin si Diclofenac 2 luni pana acum, in primele 4 zile ale CM. Mai fac o tura luna viitoare. Eu am facut si niste polidine, asa, ca nu strica si am luat si Branca Ursului care cica e foarte buna pentru anexita. Daca poti sa bei si Coada Soricelului, toata stima, eu nu am reusit...
Speranta moare ultima!

bubuleana spune:
buna fetele dragutele
cum va simtiti astazi???
?
?
la mine e Z21 - si nu am nici un fel de simptome!!! nici macar de-alea induse prin autosugestie
dar am o pofta mareeee de tot de o pizza buna
bine, eu mereu am pofta de pizza - de cand ma stiu pe toate fetele simptomatice si nesimptomatice si va trimit multe
bubuleana

chiquitita spune:
Bubulina1, a dat ceva rezultate tratamentul pana acum? Cu ceai, deocamdata doar stau in el, nu m-am incumetat sa beau dar m-am gandit si eu la niste polidine. Am mai auzit de Branca ursului dar nu stiu ce e.
Kateryna si eu stiam ca la antiinflamatoare in general trebuie sa eviti sarea, te cam umfli la fata; si asa am eu cearcane, o sa fiu un mic monstrulet...
Anutzaeu uneori numar si ziua cu petele, poate nu ar trebui, eu stiu?
Tabitha era destul de logic care e pg 2, dar na...ca sa mai zic acum...
Va pup!!!

Tabitha spune:
bubuleana: lasa, ca daca n-or fi deloc simptome, nici macar autoinduse, poate este sarcina.
chiquitita: nu te-ai suparat pe mine, nu-i asa?

chiquitita spune:
chiquitita: nu te-ai suparat pe mine, nu-i asa?
Tabitha
Si maine e o zi
[/quote]
Hai, mai Tabi, mai

bubuleana spune:
Tabi: nu-i asa?? asta inseamna ca voi avea o sarcina usoara fara greturi, dara stare de oboseala sau dureri de sani, nu??
hai zi ca se poate sarcina si fara simptome
uuffff draga mea, nici nu-ti pot descrie in cuvinte cum astept sa treaca astea 7 zile sa aflu daca sunt sau nu; stiu ca ma intelegi doar tocmai ai trecut si tu prin asta... nu prea ma pot concentra la nimik altceva... incerc sa ma detasez, sa ma relaxez, usor de spus greu de facut... ma gandeam oare testul beta-Hcg la cat timp dupa posibila conceptie e valid??
oricum pana la aflarea deznodamantului hai sa ne simtim bine
bubuleana