Simptome!!! - 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor Mi-am facut un test. unul cu 3 linii. Au iesit toate.Oi fii.Doamne Dumnezeule nu ma lasa...Am citit raspunsurile anterioare si vazusi ca exista teste de caca... Am dat 10 euro pe al meu, dar erau si cu 13 si cu 15.Oare de ce l-am luat pe cel mai eftin ?
Tabitha capu sus. Nu te lasa. Nu renuntza. Daca eu sunt, sa sti ca a venit dupa 20 de luni de ashteptare !
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

bubuleana.. totusi .. daca s-a pozitivat asa de repede s-ar putea sa fie bun testul ozone.. trebuie vazut la ce concentratie de hcg se pozitiveaza fiecare.. eu din cate stiam testul ozone ar trebui sa fie mai sensibil decat barza.. dar nu am cifrele aici sa iti zic.. la ozone vezi ca scrie pe prospect iar la barza tb sa vedem pe site.. dar eu nu pot.. ca la mine fiecare pagina de net e o provocare pt calculatorul asta "destept" si risc sa nu imi mai pot face treaba la serviciu.. asa ca o sa ma uit diseara sa iti spun..
oricum.. nu iti face mari sperante.. nu visa prea mult.. mai asteapta cateva zile si fa-ti un clear blue..
eu deja urasc testele ozone.. sunt proaste! si asta din cauza ca dau rezultate fals pozitive.. e cel mai rau lucru pe care il pot face..
cea mai mare bataie de joc fata de femeile consumatoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Anutza: tu imi dai sperante!!!

ai dreptate!!! la mine merge net-ul fff bine si am gasit ca ozone e sensibil doar la 10mIU HCG pe cand barza de-abia la 25 mIU!!!

deci mai am o sansa!!!
maine dim fac iar un test - de data asta Clear Blue - despre asta ce stii ca eu n-am gasit nimic ref ca cantitatea de Hcg la care e sensibil - doar ca se face de-abia din prima zi de intarziere a CM si eu nu am rabdare pana atunci ...

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetele, imi pare rau sa aud ca atatea ati avut "surprize placute" cu OZONE. eu de suparare le-am scris un mail . nu stiu daca o sa ma bage cineva in seama dar...macar m-am mai descarcat.
Dbunny asta nu am mai auzit...auzi, 3 linii?!?! o fi un nou tip de testare si nu-l stim noi. ce aiurea!

Mergi la inceput

bubuleana eu iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

bubuleana, hai, hai sa fie! ca deja scrii cam de mult la subiectul asta. glumesc cu scrisul dar sper sincer sa fie de bine

Mergi la inceput

Tabitha la mine faptul ca nu am fost insarcinata luna asta cand ma asteptam sa fie a fost ff neplacut... nu stiu cum e sa fie asa de ani de zile, dar vreau sa spun ca iti apeciez taria si puterea de a merge mai departe si sper ca in curand sa ti se intample minunea pe care o dorim cu toate

Mergi la inceput

bubuleana prea multe despre sensibilitatea testelor clear blue nu stiu.. am facut unul luna trecuta si mi-a iesit negativ pt ca nu eram insarcinata. eu am citit f mult pe forum despre el ca nu da gres niciodata. si sa stii ca fetele carora le-a iesit testul clear blue pozitiv chiar erau insarcinate.. nu am citit nimic de fals pozitiv despre testul asta.. dar intradevar trebuie facut in ziua in care tb sa iti vina.
sambata dimineata am facut 3 teste.. un ozone un barza si un dr sigur... ca sa fiu eu sigura.. si ai vazut ce mi-a iesit.. acum ma potolesc putin.. mai stau cuminte cateva zile.. diseara ma duc la doctorita mea la eco sa vada daca mi-a trecut anexita..

Mergi la inceput

bubuleana prea multe despre sensibilitatea testelor clear blue nu stiu.. am facut unul luna trecuta si mi-a iesit negativ pt ca nu eram insarcinata. eu am citit f mult pe forum despre el ca nu da gres niciodata. si sa stii ca fetele carora le-a iesit testul clear blue pozitiv chiar erau insarcinate.. nu am citit nimic de fals pozitiv despre testul asta.. dar intradevar trebuie facut in ziua in care tb sa iti vina.
sambata dimineata am facut 3 teste.. un ozone un barza si un dr sigur... ca sa fiu eu sigura.. si ai vazut ce mi-a iesit.. acum ma potolesc putin.. mai stau cuminte cateva zile.. diseara ma duc la doctorita mea la eco sa vada daca mi-a trecut anexita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

bubuleana: iti tin pumnii sa iasa pozitiv testul.

Dbunny: iti urez din toata inima sa se confirme sarcina. Noi la vara avem 6 ani de cand incercam...

Mergi la inceput