Pacientele Dr. Tutunaru (3)
Raspunsuri - Pagina 9

mary14 spune:
Buna fetelor !
As vrea sa fac laparoscopie la dr T , imi spuneti si mie cum sa iau legatura cu el?
Va multumesc si va !
Mary

lauravoinicu spune:
Mary , eu zi ca cel mai bine te programezi la o consultatie la el la cabinet si sa stabiliti detaliile.

motzunica spune:
Mary, suna-l pe dr T la tel: 0723/999939 si spune-i ca vrei sa faci laparo pt ca ai facut destule investigatii pana acum, si te va programa imediat in functie de CM-ul tau ( operatia se face inainte de ovulatie). Eu asa am procedat si de la telefonul pe care l-am dat si pana la operatie au fost 3 saptamani.
Daca mai ai nevoie de detalii, da-mi PM.
Succes!

motzunica spune:
Silvana, tin pumnii in continuare sa creasca foliculii si sa te intorci cu bb la purtator!
Amely,

Madutz spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Madutz, tu de ce faci pregnyl? Ai facut stimulare? L-ai intrebat daca e cazul sa faci injectia?
Draga Bubu - luna trecuta, cand dragutul de folicul a ajuns la 25, am facut pregnylul la recomandarea lui T

Luna asta nu am mai facut pregnyl, desi aveam un folicul de 22

Nu prea ma aventurez eu sa fac tratamente de capul meu - in primul rand nu ma pricep si apoi, daca am zis ca merg pe mana lui T, asa fac

Apropos, se poate vedea la ecograf daca foliculul nu s-a spart si s-a transformat in chist ?

mary14 spune:
Multumesc pentru informatii Motzunica , probabil ca o sa te mai deranjez maine cu cateva intrebari
Mary

Madutz spune:
A si am mai uitat ceva - va pup pe toate ! Si vreau sa fiti voioase
, da ?? Ca azi a venit primavara
in Bucuresti! Si e timpul sa va indragostiti din nou
! Asta-i ideea, fetele, asa ca lasati vorba si treceti la treaba
!

madaluta spune:
lauravoinicude ce ti-a zis Tutu k nu ramai luna asta?de unde stie el? mie mi se pare k foliculii au crescut cat trebuie...Cine stie de unde sare iepurele...multa bafta...

marair spune:
Neata , fetelor!Va scrie cea mai matinala prietena a voastra...Ce trafic fu aseara, ce chef de vorba pe voi.Venii primavara asta....Bravo.Amelyte pupicesc dulce, fata dulce, si lasa, sa vezi tu cum o sa ne plimbam impreuna bbi la anul in parc.Laura, nu te lasa!Pentru tine cel mai important este sa fi sigura ca se sparg foliculii, si nu se transforme in chisturi.Asa ca bate-l la cap pe T si cu tupeu cere-i, daca e nevoie,sa vii pana vezi ca ti s-au spart.Iar de chestia ca nu ramai luna asta, numai Doamne-Doamne stie, nici T si nici tu, draga mea.Madutz,da, intr-adevar, foliculii care nu se sparg se transforma inchisturi si pot fi vazuti in ambele stadii la eco.Silvana,nu te descuraja.Foliculii astia se mai odihnesc si ei
.Mie mi s-a intamplat sa creasca 3 mm in trei zile, dupa care sa cresca muuult.In medie trb sa creasca 2 mm pe zi,dar, cum zise si Tutu, asta e statistica.Uneori D-zeu unei tipe cu folicul de 25 mm nu da bb, dar unei tipe cu folicul sub 20mm da.Asta e ...tocmai de aceea treb sa avem incredere si saa fim optimiste, dar tot ceea ce tine de noi sa facem.
Eu sunt tare dezamagita.Azi noapte m0-am trezit cu o durere groznica de burta , mai ales pe partea dreapta.Tare mi-e teama ca foliculul meu nu s-a spart, dar daca pana maine nu vine cm, ma duc cu tupeu la el si fac inca o eco.E chiar super-faza:stau cu durere de sambata de nu mai pot, ma doare maseaua de nu mai pot si nici nu iau nimic si poate nu s-a spart foliculul si ma chinui in zadar...Deci o sa ajung la T maine!Va pup si astept feed-backul vostru la atitudinea mea, dati cu rosii sau incurajati-ma...

marinar spune:
quote:
Deci o sa ajung la T maine!Va pup si astept feed-backul vostru la atitudinea mea, dati cu rosii sau incurajati-ma...
marair pai te primeste aa repede, nu mai faci programare?????? ca asa as vrea si eu...... tot nu mi-au venit rusii.
si eu va pup pe toate
marinar