Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
LINDA ba ai putea sa devi ca eu din 10 aprilie merg la birou si nu stiu daca ma mai tin bateriile ... iti dai seama 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
I-auzi IRINA ne face falseeee
.
MONI pai zi mersi ca rezista la 5 ture de carusel Diana ta.. ca Nicolas abia rezista o tura.Si cum la inceput pare f intersat si vesel in cateva minute se pune pe jaleeeee
. Vrea sa stau doar eu cu el de povesti si de cantece.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
DENISA azi nu m-am muls ca a facut-o Diana din ora in ora,iar acum cum doarme de trei ore ar fi cazul
Am de gand ca la 2 cand se trezeste sa-i dau ceai,sa pape mai mult dimineata la 5 de ex.si sa doarma dupa aia pana la 11 sa dorm si eu! Problema e cu ANDERSOANELE astea ca se prea umplu...Si as vrea si eu program de somn de la 12 la 9!!! La voi nu dau pe dinafara dupa atatea ore? CE faceti? Linda...?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Eh nu va bazati prea mult pe mine pt ca imediat ce da caldura... ne caram cu totul la curte
. Cica ne baga si gaze vara asta...daca nu punem centrala pe electric ca eu la bloc nu ma mai intorc sa fie clar. Faza e ca acolo nu am net
nu stiu ce o sa ma fac... cred ca ma bag in clubul celor care beau apa plata cu lamaie...(a se citi Zapp).
ANA - te-ai despaduchiat bre?
Hai Irina lasa-l pe sexos ca s-a terminat de multa vreme!
LILIANA
si
teolinda spune:
Pai la mine de la 22 pana la 8 iti dai seama ca se fac pietroi..noroc ca nu curg si ca papanasul se trezeste exact cand trebuie.Avem o telepatie functionala intre noi de nu-mi vine sa cred.
LILIANA
si
Denisam spune:
Eu zic c airian s euita al LOST, clar sau se fugareste cu marian!
Moni- pai nici eu intre 11 si 8 nu ma mulg, asta este, dar eu nu am ca tine probabil, asa de mult.Eu nu ma pling ca bebe doarme doar 5h pe noapte legate, sper ca acuma intre 2-3 luni sa isi regleze si somnul si sa bage mai mult de 150 la o masa.
LINDA- fa bine si baga-ti net la curte, ca e durere,desi nu cred ca in ro o sa am net deta 2 sapt cat stau la valcea la ai mei, in bucu va fi greu sa scriu..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Uitam cu adormitul...La noi dupa baie ii dau sa suga in pozitie culcat si de obicei adoarme la tzatza,iar daca nu e macar suficient de buiguita de cap sa nu mai comenteze cand o pun la locul ei.In cel mai rau caz ii bag suzeta si gata! Dar si ziua cand i-e somn ii bag suzeta in gura si o pun in patutz si daca ma rastesc putin la ea nu mai comenteaza
si baga somnic.Asta mai rar totusi ca mi-e lene sa parlamentez cu ea si prefer sa adoarma in carucior - o am sub ochi! Dar mai adanc doarme in patutz!
A! Uitam chestia asta se intampla acum de vreo luna incoace asa ca mamicile de bebei mai mici asteptati! Ca si eu am leganat-o noaptea pana imi pica nasul pe ea si ea tot se holba la mine in loc sa adoarma,iar daca incercam s-o las din bratze .... sirena salvarii e nimic pe langa ce scotea 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Si eu i-as lasa sa devina pietroi, dar de cand am patit-o cu mastita aia si febra 39 mi-e frica! Daca nu ma mulg acum o sa-i dau sigur sa pape la 2...Nu stiu ce sa fac!Acum nu-s chiar atat de plini ca-n alte seri...
Si oricum tot degeaba ca ea nu suge precis decat din unul si ce fac cu celalalt,tot la muls ajung.Ca papa putin noaptea si dimineata...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

miraklucker spune:
Hai ca vad ca iar va intindeti pana dimineata!
.
eu va urez noapte buna si sedere placuta in continuare!!! eu merg la culcare. abia am reusit sa va citesc si sa vad pozici!!!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
teolinda spune:
Moama MONI ce cuvinte de incurajare le-ai transmis bietelor mamici de bebici mici, mici. Mai ca nu le-ai spus sa mai stea la coada
.
DENISA sigur trebuie sa facem ceva cu netu' ca dupa ce ca nu am cu cine lasa papanasul si trebuie sa ma ocup pe moment de cresterea si educarea lui .. asta mai imi trebuie sa ma fac "proasta si neinformata"
.
IRINAAAAA - tradatoare mica ce esti![]()
LILIANA
si