Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Vad ca inca nu a aparut schimbul 2 . Noi azi am avut o zi relativ buna, a adormit cateva reprize. In schimb vreau sa o invat sa adoarma singura seara in patut, am inceput de azi , dar faca succes . Am lasat chiar si becul aprins dar nu a fost chip, plangea . Asa ca dupa 10 min de incercari, am luat-o din patut si am pus-o cu mine in pat si a adormit imediat . Smechera gagica .
E o scumpa, gangureste si zambeste , iti vine sa o maninci.
Rali, imi pare rau ca nu papa Anastasia . Nu stiu ce sa iti zic , incearca sa insisti mai mult cu ea, saracuta .
Bine, am plecat sa imi fac baie ( a se citi despaduchiat )
Revin

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit l-am hashait pe fratelo de la PC si va anunt ca-s prin zona.Dar daca nu aparetzi bag somnic! Cine-i prezent?

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA e cu sexosul acum.

GIO bine ca ne-ai zis... noi oricum scriem. Acum am vazut ca mi-am mai luat o steluta.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gagici hai ca scriu si eu repede cat e pauza la sexos. Vin eu dupa sexos asta dc mai e cineva sau dc nu gasesc altecav de facut sau vazut( lost).
Daniela frumoasa intentia dar eu nu ma bag eu am ales acolo raman chiar dc nu mai m ai vrea cuscra, nora, fiimiu. Eu mor cu ei de gat.
Hai ca vin eu ...cand pot.

Mergi la inceput

Hai ca se reuneste secta paduchioaselor acum MONI. Lasa somnu' ca imediat te apuca mulsul si oricum te vei trezi. Mai bine propune un subiect.. ca i-auzi ce zice GIOVA ca oricum nu ne mai contorizeaza astia ca scriem mult si prostii pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- prezent, ce face Di, tu nu bagi muls?
Ana-sora lui Francesca adoarme uneori singura in patutz dar de cele mai multe ori in timp ce papa ultima masa,iar ziua e ori in swinger ori in bouncer si somn dupa cum vrea el.
Giova si Ingrid-pupici la bebeii vostri!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Deci la inventar lipseste MARAKI,URSULINA...
IRINA lasa-l naibii de sexos! Care-i ala totusi,ca nu le am cu telenovelele de la "Betty cea urata" incoace ...
TEOLINDA vrei sa devi stalpul schimbului 2?

Mergi la inceput

Si eu am pus aceeasi intrebare Moni... cica e Mario Cimaro vestitul sexos.
Nu vreau sa iti iau locul.. sa devin eu stalpul dar mi-ati bagat "microbul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, mi-a zis doctoritza ca daca ii da 0,2 ml e ca o vitamina si ca se da preventiv ca a avut cheagurile pe creier. Alea s-au format din cauza cordonului si a lipsei de oxigen, da cica sunt comune si se resorb in prima luna de la nastere, si asa s-a intamplat, mai e un punct mic. Ea mai lua si vit B tot pt asta. Nu are nimic fetitza, dar intrebam de Tanakan ca totusi, na..mi se pare cam puternic pt ea.
Teolinda, Denisa si din partea mea!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Ce sa contorizeze ca aici sunt mame false: de gogosar,de papanas etc.
DENISA Diana doarme de la 21,sa vedem la cat se trezeste! Ma enerveaza ca i-am dat o salopeta cu maneci 3/4 si s-au tras si mai tare asa ca-i cu mainile goale ridicate deasupra capului.I le-am acoperit de vreo trei ori cu ceva,dar evident ca degeaba Daca pun o patura ii acopar moaca ... nu stiu ce sa mai fac ?!?
In rest azi s-a holbat la atatea tanti care au fost prin zona,le-a mai si zambit...De 'vorbit" mai mult cu mine dimineatza,am impresia ca ma striga sa o bag in seama.A! Si cu papagalul ala a inceput sa discute,iar de carusel a parut foarte interesata vreo 15 minute dupa care a apucat-o plansul,era obosita ca a dormit doar vreo 5 ture de cate 15-20 minute azi toata ziua!

Mergi la inceput