Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Vad ca inca nu a aparut schimbul 2
. Noi azi am avut o zi relativ buna, a adormit cateva reprize. In schimb vreau sa o invat sa adoarma singura seara in patut, am inceput de azi , dar faca succes
. Am lasat chiar si becul aprins dar nu a fost chip, plangea . Asa ca dupa 10 min de incercari, am luat-o din patut si am pus-o cu mine in pat si a adormit imediat
. Smechera gagica
.
E o scumpa, gangureste si zambeste , iti vine sa o maninci.
Rali, imi pare rau ca nu papa Anastasia
. Nu stiu ce sa iti zic , incearca sa insisti mai mult cu ea, saracuta
.
Bine, am plecat sa imi fac baie ( a se citi despaduchiat
)
Revin
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
In sfarsit l-am hashait pe fratelo de la PC si va anunt ca-s prin zona.Dar daca nu aparetzi bag somnic! Cine-i prezent? ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
IRINA e cu sexosul acum
.
GIO bine ca ne-ai zis... noi oricum scriem
. Acum am vazut ca mi-am mai luat o steluta
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Gagici hai ca scriu si eu repede cat e pauza la sexos. Vin eu dupa sexos asta dc mai e cineva sau dc nu gasesc altecav de facut sau vazut( lost).
Daniela frumoasa intentia dar eu nu ma bag eu am ales acolo raman chiar dc nu mai m ai vrea cuscra, nora, fiimiu. Eu mor cu ei de gat
.
Hai ca vin eu ...cand pot.
teolinda spune:
Hai ca se reuneste secta paduchioaselor acum MONI. Lasa somnu' ca imediat te apuca mulsul si oricum te vei trezi
. Mai bine propune un subiect.. ca i-auzi ce zice GIOVA ca oricum nu ne mai contorizeaza astia ca scriem mult si prostii pe deasupra.
LILIANA
si
Denisam spune:
Moni- prezent, ce face Di, tu nu bagi muls?
Ana-sora lui Francesca adoarme uneori singura in patutz dar de cele mai multe ori in timp ce papa ultima masa,iar ziua e ori in swinger ori in bouncer si somn dupa cum vrea el.
Giova si Ingrid-pupici la bebeii vostri!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Deci la inventar lipseste MARAKI,URSULINA...
IRINA lasa-l naibii de sexos! Care-i ala totusi,ca nu le am cu telenovelele de la "Betty cea urata" incoace ...
TEOLINDA vrei sa devi stalpul schimbului 2? ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Si eu am pus aceeasi intrebare Moni... cica e Mario Cimaro vestitul sexos
.
Nu vreau sa iti iau locul.. sa devin eu stalpul dar mi-ati bagat "microbul".
LILIANA
si
Ingrid S spune:
Giova, mi-a zis doctoritza ca daca ii da 0,2 ml e ca o vitamina si ca se da preventiv ca a avut cheagurile pe creier. Alea s-au format din cauza cordonului si a lipsei de oxigen, da cica sunt comune si se resorb in prima luna de la nastere, si asa s-a intamplat, mai e un punct mic. Ea mai lua si vit B tot pt asta. Nu are nimic fetitza, dar intrebam de Tanakan ca totusi, na..mi se pare cam puternic pt ea.
Teolinda, Denisa
si din partea mea!
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Ce sa contorizeze ca aici sunt mame false: de gogosar,de papanas etc. 
DENISA Diana doarme de la 21,sa vedem la cat se trezeste! Ma enerveaza ca i-am dat o salopeta cu maneci 3/4 si s-au tras si mai tare asa ca-i cu mainile goale ridicate deasupra capului.I le-am acoperit de vreo trei ori cu ceva,dar evident ca degeaba
Daca pun o patura ii acopar moaca ... nu stiu ce sa mai fac ?!?
In rest azi s-a holbat la atatea tanti care au fost prin zona,le-a mai si zambit...De 'vorbit" mai mult cu mine dimineatza,am impresia ca ma striga sa o bag in seama.A! Si cu papagalul ala a inceput sa discute,iar de carusel a parut foarte interesata vreo 15 minute dupa care a apucat-o plansul,era obosita ca a dormit doar vreo 5 ture de cate 15-20 minute azi toata ziua!
MONI si
DIANA (01.01.2006)