Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
eveline spune:
Iaca mi-am facut si eu un piculet de timp si am mai pus ceva poze in album....iata-le.
Ana si Bianca-iubita

Corina75 spune:
[quote]Originally posted by Daniela_Gina
Corina, ai deschis cumva un subiect cu tema "Hipospadias"? Vrei sa-l deschid eu? pentru ca am mai deschis doua subiecte pana acum si... vad ca nu e mare smecherie.
Ma rog si eu pentru micutul care se opereaza azi, si sa dea Dumnezeu sa iasa bine operatia. Si sa treaca repede! Iar mamica sa fie puternica si optimista! Va iesi bine, o sa vezi!![]()
Spre primavara, cand o fi mai cald afara, trebuie sa mergem si noi din nou la control
si sa vedem ce mai trebuie facut, pentru ca puta noastra tot nu e "ca la carte" ![]()
Draga Daniela, multumim ca esti alaturi de noi...tocmai am vorbit cu Alina, era terminata saraca de emotie si durere, 2 ore a durat operatia, s-a ingrozit cand si-a vazut baietelul numai tuburi-tubulete...si cand se trezesc din anestezie fac urat de tot mai sa-si scoata perfuziile..ooooooff Doamne 

nu mai pot de mila lor....dar ce sa facem? Trebuie sa trecem si prin asta....
N-am apucat sa deschid subiect despre hs, n-am avut nici timp, si m-am gandit ca totusi suntem putine mamici pe DC in situatia asta, probabil vreo 6-maxim 10 (??). Stiu sigur ca sunt cazuri multe in tara dar nu au acces la internet....nici eu nu stiam ca exista asa ceva si atat de des (1 caz la 300 nasteri...) pana cand n-a venit Andrei pe lume.....
Dar putem incerca, totusi, sa postam un nou subiect...
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
FELIS spune:
Am adunat intr-un album pozele pe care i le-m facut cd a adormit singurel...
Sunt facute la somnul de dupa-masa (la cel de seara nu mi-am permis
) A adormit singurel!..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by eveline
Iaca mi-am facut si eu un piculet de timp si am mai pus ceva poze in album....iata-le.
Ana si Bianca-iubita
O adevarat domnisoara

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Corina75 spune:
Felis,
multi, multumim....le ai si tu pe ale tale.....sa stii ca sunt 100% de acord cu ce a scris Daniela zilele trecute....Mihaita nu putea avea o mamica mai buna...si tie sa-ti dea Dumnezeu putere sa te bucuri de el....e un scump
Eveline, tocmai ma uitam la Bia ta, ce dulceata frumoasa...daca nu mi-ar fi asa de frica s-o iau de la capat mai -mai ca as mai face un bb....doar sa fiu sigura ca e fata.....
...ca ce m-as face cu 4 'golani'
in casa....?
Daca ma uit bine..cred ca s-ar intelege f bine cu Andrei, ar cauta impreuna in masina de spalat....
Corina si bb Andrei
24.11.2004
Corina75 spune:
Felis,
multi, multumim....le ai si tu pe ale tale.....sa stii ca sunt 100% de acord cu ce a scris Daniela zilele trecute....Mihaita nu putea avea o mamica mai buna...si tie sa-ti dea Dumnezeu putere sa te bucuri de el....e un scump
Eveline, tocmai ma uitam la Bia ta, ce dulceata frumoasa...daca nu mi-ar fi asa de frica s-o iau de la capat mai -mai ca as mai face un bb....doar sa fiu sigura ca e fata.....
...ca ce m-as face cu 4 'golani'
in casa....?
Daca ma uit bine..cred ca s-ar intelege f bine cu Andrei, ar cauta impreuna in masina de spalat....
Mie imi place la nebunie poza 68 (nu ma pricep sa dau link pe ea...) cand are botic....iti vine s-o mananci....si cu balaceala sta bine...ce mai....ii fac curte ptr al meu...
daca nu cumva mi-au luat-o altii inainte....![]()
Corina si bb Andrei
24.11.2004
eveline spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Corina si bb Andrei24.11.2004
Felis multumim de apreciere, cand tu postai eu il admiram pe Mihaita cum face nani...

Ana si Bianca-iubita

Daniela_Gina spune:
Corina, eu am tot cautat pe net despre hipospadias, mai ales m-a interesat CE anume a determinat aceasta malformatie... Poate am gresit eu cu ceva. Ei bine, am gasit un www.farmaline.ro/sp.php?pid=2724&&84adc90e4a1a2dc49af66ebe1400840e=1735594225" target="_blank">articol in care se vorbeste despre un medicament - MEGACE - pe baza de progesteron. Nu e vorba ca as fi luat eu medicamentul in cauza, dar am luat UTROGESTAN in primele luni de sarcina, iar acesta este tot pe baza de progesteron. Articolul spune ca medicatia progestativa in primele luni de sarcina poate dubla riscul de hs la fetii de sex masculin, asa ca, pot sa zic ca am gasit o explicatie... Eu ma intreb de ce mai dau doctorii utrogestan, daca e adevarat ce se spune in articol...
Uite, daca nu se deschide link-ul, iti copiez aici avertismentul pentru MEGACE:
"Avertizare: Nu se recomand#259; administrarea Megace īn timpul primelor 4 luni de sarcin#259;. Medica#355;ia progestativ#259; a fost utilizat#259; īncepānd din primul trimestru de sarcin#259;, īn īncercarea de a preveni avortul habitual. Nu exist#259; dovezi conving#259;toare īn favoarea eficien#355;ei unei astfel de indica#355;ii de administrare a acestei clase terapeutice īn primele 4 luni de sarcin#259;. Mai mult, la marea majoritate a femeilor, cauza avortului este un ovul cu anomalii, asupra c#259;ruia nu ne putem a#351;tepta s#259; ac#355;ioneze agen#355;ii progestativi. Īn plus, utilizarea acestor substan#355;e, cu efectul lor utero-relaxant, la paciente cu ovule anormale fecundate poate duce la īntārzierea avortului spontan. De aceea, administrarea acestor medicamente īn primele 4 luni de sarcin#259; nu este recomandat#259;. Mai multe studii sugereaz#259; o asociere īntre expunerea intrauterin#259; la agen#355;i progestativi īn primul trimestru de sarcin#259; #351;i anomaliile dezvolt#259;rii aparatului genital la fe#355;ii de ambe sexe. Riscul de hipospadias, de 5-8% la 1000 na#351;teri la nivelul popula#355;iei generale, se poate dubla prin expunerea la aceste medicamente. Nu exist#259; date suficiente pentru a cuantifica riscul la fe#355;ii de sex feminin expu#351;i, dar, deoarece unele dintre aceste medicamente induc o u#351;oar#259; virilizare a organelor genitale externe la fe#355;ii de sex feminin #351;i #355;inānd cont de asocierea crescut#259; a hipospadias-ului la fe#355;ii de sex masculin, este mai prudent s#259; se evite administrarea acestor medicamente īn primul trimestru de sarcin#259;. Dac#259; se administreaz#259; Megace pacientei īn primele 4 luni de sarcin#259; sau dac#259; pacienta r#259;māne gravid#259; īn timpul tratamentului cu Megace, ea trebuie informat#259; īn leg#259;tur#259; cu riscurile poten#355;iale pentru f#259;t."
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Corina75 spune:
Eveline, revin sa-ti spun ca m-am indragostit
iremediabil de printesa ta..... asa copil frumos ....sa-ti traiasca!!!! Ne-am inscris la fani pe webshots....![]()
Felis, pozele cu Mihaita sunt super....ce frumos doarme, ca un ingeras...
Corina si bb Andrei
24.11.2004
aime spune:
Eveline, mey, ai o iubita de-ti vine s-o musti...tare mi-a placut de ea...cum stati amandoua asa atente, la calculator, cred (ca mai stim
) si ce frumos se joaca ea dragutza...si okii
aia mari iti vine sa-i mananaci...as mai avea complimente dar le pastrez ptr urmatoarele "sedinte foto"

Am vazut si somnorila Mihaita...doamne cat pot fi de suavi si scumpi si senini si ingeresti cand dorm (si nu numai)....si ce pozitii are domnu'...mami tre' sa stea cu okii ca pe butelie ca sa n-o ia la vale flacaiasul 
Daniela_Gina, uite si eu am luat Utrogestan, inclusiv pana in luna a 3a, doamne ce m-am speriat...ce scriu aia acolo...am fost norocosi. Tinem pumnii si ptr voi, sa treceti cu bine !!!!