Copilasi nov-dec 2004 (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

quote:
Originally posted by eveline

Corina bineanteles ca tinem pumnii stransi lui Yannis....si bineanteles si pentru Andrei cand va trebui....saracuta de tine, imi imaginez ce ai in suflet. Daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui...

Ana si Bianca-iubita

Eveline, multumesc mult, o sa va tin la curent, deocamdata nu stiu cand mergem la Bucuresti....inca nu m-am hotarat la ce doctor sa mergem, avem 2 variante...sa mai treaca iarna asta...
Imi sunteti de folos ca existati. Va

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele. N-am mai intrat de cateva zile pt ca si la noi e cald si frumos si profitam deja de primavara. Saptamana asta il am pe David cu mine (nanny a lui e concediu) si iar parca nu fac fata nazbatiilor lui.
Try, parca vorbeai de David cand spuneai de Alex ca-i plac fetitele mai mari...numai ca David de cand merge in colectivitate a inceput sa se joace si cu baietei de varsta lui pe care inainte nici nu-i baga in seama...mai mici decat el inca nu a avut ocazia sa vada asa ca nu stiu cum s-ar purta cu ei...

Dana si mie imi placea caruciorul ala sport (aici se numeste Zapp Quinny), dar pt ca mi se pare scump si fara prea multa ultilizare in viitor, prefer sa-i iau o tricicleta...oricum David nu mai are stare in carucior...Am vazu-o pe Iris cu Jessie, se vede ca ii plac copiii mici, ce scumpite sunt, parca-s surori...

Am vazut si frumoasele Bobitzei, adevarate albastrele...Amina si ochisorii aia albastri...

Felis, Mihaitza pt progrese si pe mami pt ca-l iubeste si e mandra de el...

Aime, Vladutz chiar are ochii verzi sau caprui deschis?...oricum e frumos si zambaretz de numa'...

Din seria cazaturi, mentionam o cazutura afara pe asfalt unde ne-am ales cu un ciobuletz minuscul in palmutza...m-am speriat si ajunsa acasa tot incercam sa-l dezinfectez, iar el plangea saracutul de usturime, cred...apoi tot imi dadea palmuta sa i-o pup sa-i treaca...ofofof, dar cand iesim afara tot asa alearga de abia ma tin de el, iar in carucior nu mai sta decat 5-10 min maxim...chiar, ai vostri mai vor in carut afara?

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Mai,oare mai vine primavara si la noi???Citeam ca la unii(Dama de ex.)e deja cald..vreau si eu!In Bucuresti e tare urat!!!!!!!!Dupa vantul de ieri,urmeaza lapovita de azi..cine stie maine ce mai e
Mariuca e bine acum,multumesc de incurajari!M-am speriat groaznic si nu-mi iese din cap sa merg sa-i fac analiza de hepatita C,asta de cand un doctor mi-a spus ca nu ar fi trebuit sa alaptez...Sotul meu zice ca-s nebuna,chinui copilul..dar ce sa fac?Macar sa-mi iasa din cap!
In rest..stam in casa,se plictiseste groaznic si e nervoasa..ma scoate din minti si pe mine..asta e!
O zi buna!

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata fetele!

la noi...tot iarna...doamne ce grozavii am vazut si in Bucuresti si in tara, unde a nins, unde sunt inundatii...of,of,of...

danette, am vazut puiutele, tare-s dragute, Risi pare asa protectiva, parca stie ca e mai mare . Mey sa stii ca si vladut e interesat de copilutzi mai mari, are o verisoara de 5 ani Malina, se impaca f bine, se joaca asa frumos amandoi, bine ca Malina se simte cumva sefa si ii e tare bine, mai ales cand ii dau responsabilitati de genu': sa aiba grija de el cand doarme (s-a mai intamplat cand eram in vizita sa-l pun sa fara siesta acolo...), sa-i dea bibe cu lapte (adora lucrul asta...) sa-l duca de manuta, etc...

dama, Vladut chiar are okii verzi, am crezut ca vor ramane albastri dar se pare ca nu, noi avand amandoi okii verzi, ce si-a zis baiatul...tre sa mentin culoarea

cookie

Bits si pe voi....ce bine ca mai seamana si cu mine puiul asta mic

de Fulgutz mai stiti ceva?

Andreea ce face Mariuca?

va si mai vb

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Corina, ai deschis cumva un subiect cu tema "Hipospadias"? Vrei sa-l deschid eu? pentru ca am mai deschis doua subiecte pana acum si... vad ca nu e mare smecherie.
Ma rog si eu pentru micutul care se opereaza azi, si sa dea Dumnezeu sa iasa bine operatia. Si sa treaca repede! Iar mamica sa fie puternica si optimista! Va iesi bine, o sa vezi!
Spre primavara, cand o fi mai cald afara, trebuie sa mergem si noi din nou la control si sa vedem ce mai trebuie facut, pentru ca puta noastra tot nu e "ca la carte"

Felis, eu tot nu stiu cum sa fac sa imi vad toate postarile la un loc. Am facut ce mi-ai zis, dar... Poate imi explici pas cu pas tot procesul... daca ai timp!

Pupici pentru toate fetele si pentru toti puii!!!!!!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,da e bine acum....sper sa fi fost ceva trecator.Am vazut Vladut blondutz si ochios!
Vit.D se face in fiecare luna?mie parca mi-a zis sa-i fac pauza 14 zile,apoi face 3 zile cate 1 injectie si..dupa nu am mai inteles exact

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, pai e bine stiut ca fetitzelor le place sa se joace cu bebelusii, nu?
Sa faca pe mamele...

Dama, Zapp Quinny este caruciorul, mie imi place ideea ca-l pot face rucksack! si ma gandeam ca poate inca 1 an, 1 an jumate' il mai pot folosi. Am mai vazut unul tot la Mothercare ceva mai ieftin adica in jur de 75 Pounds, care cantareste doar 4 kg... e insa putin mai mic.
Aici nu gasesc triciclete faine, sunt modele si culori urate.

Iris este mare "scriitoare"... scrie tot ce prinde, inclusiv pe frunzele plantelor... ii place la nebunie si e asa haoiasa cum isi potriveste creionul/pixul in manutza... a incercat cu ambele maini dar totusi se pare ca dreapta ii este la indemana, daca o intrebi ce deseneaza raspunde : APUPU - ceea ce insemana ca e un iepuras... format din km de linii in toate sensurile

Este intr-o faza "lipicioasa", isi lipeste obrazul de al meu si ma strange tare de dupa gat cu manutzele in timpul asta zicand: IAI-IAI... adica draga-draga
Ma topesc sincer... nu cred ca pot reda ce simt si de fapt nici nu cred ca am simtit vreodata in viatza mea ceea ce simt cand ma dragaleste asa... e unic!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dragele, va trimit un pupic de sub zapada!
Danette, Iris e o scumpa, chiar ca ar trebui sa te gandesti foarte serios la o agentie de modele, nu glumesc.
Si din cate am citit pe aici vis-a-vis de carucioare, se4 pare ca acel model ce l-am vazut eu de la Baby Care ce se strange rucsac si are vreo 4,5kg, si costa 3.050.000 lei ar fi OK....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by andreap

Vit.D se face in fiecare luna?mie parca mi-a zis sa-i fac pauza 14 zile,apoi face 3 zile cate 1 injectie si..dupa nu am mai inteles exact

Andreea, inainte de descoperirea Vigantolului, vit D se facea o data pe luna (in cazul in care nu-i dai Vigantol, of course)...se dadeau 5 zile de Ca gluconic si in ziua 5 sau 6 se facea o doza (soc, zic eu) de vit D. Daca se da Vigantol, zilnic, in doze mici se face astfel incat sa acopere doza de la o singura injectie de D. De asta am zis ca oprirea Vigantolului timp de numai 2 saptamani si 3 D mi se pare mult, dar or sti ei doctorii astia mai bine despre profilaxia rahitismului. Si eu as face ca tine, referitor la analiza ptr hepatita, doamne fereste, da sa fii linistita ca n-are nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetelor... e a nu stiu cata oara cand Mihai imi adoarme singur, la ora de somn a copiilor cu radio ItsyBitsy... Am calcat de ale lui si de ale lui Cornel si dupa ce calcam voiam sa ii dau sa pape: nu am mai avut cui!... L-am si strigat, i-am facut si poze cu blitz de aproape... NIMIC... Normal ca il las sa doarma...

Corina... sper ca Yannis a iesit cu bine din operatie... Bineinteles ca o sa fim alaturi si de tine si Andrei

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput