Miresele anului 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 55
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
A-cicel sa va traiasca finii, sa fie intr-un ceas bun, si tu sa fii o nasica cu burtica foarte mumoasa, asa cum ai fost si miresica.
Mersi frumos
19+
POZE
Alynutza spune:
Divine, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta!
BlueEyes, scuze ca n-am fost pe faza, plecasem deja spre casa cred, bine ca a fost Krelia pe faza. Eu merg maine la expo, programul e azi de la 13.00 la 20.00, maine de la 10.00 la 20.00 si duminica de la 10.00 la 18.00. Mai multe infos gasesti pe www.expomariage.ro
dyadya spune:
Neata fetelor! Azi e ziua berbecutului meu!! Asa ca mancare si mai ales bautura pentru toata lumea ca facem cinste!!! Si uite, de acum pana in nunta avem amandoi 26 ani!!! Psihologica treaba!! Nu de alta, dar la 3 saptamani dupa nunta, mireasa face 27!! Dar cand ne-or intreba nepotii cati ani aveam cand ne-am luat, pot sa raspund cu toata gura ca "amandoi 26"!!!
Diverse pentru nunta
krelia spune:
Buna dimineatza si soare mult si bogatie si tot ce va doriti voi.... sa aveti in sufletele!!
...ca afara...si in alte parti....mai subtire
Pusi
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Dya sa-ti traiasca si sa fiti fericiti! La multi ani!
Cumatra iesi bre din butoiu ala...hai ca ai cel putin doua nebune, care tot "trag" de tine!
Catalin? Freia? Veve?...nu va suparati, pls! Ne inchideti si pe noi, va rog?!?(la nebuni). Si doamna Freia...mai strig mult dupa domnia voastra? Mi-e si dor si imi fac si griji. Hai da un semn..pls, pls...
Pup u all
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
krelia spune:
Feteli, va astept aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71862
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006