Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 54

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silda spune:

Draga Divina(sper ca-mi permiti sa ma adresez tie astfel),

Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste aceste momente tare triste pentru tine si familia ta!Iar DD sa lumineze bunicutzei tale calea spre rai!

Te rog sa ne ierti daca, asa cum spui tu, ne concentram prea mult asupra ta, dar nu putem ramane indiferente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Mersi mult Krelia... pe faza...ca de obicei

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silda spune:

Pt Rexanne:am citit acum ceva timp intr-o revista pt mirese ca atunci cand iti alegi rochia de mireasa este bine sa nu mergi cu cineva gen prietena, colega de serviciu etc. Motivul era tendinta acestor persoane, in subconstientul lor, de a fi putin invidioase(nu intentional, repet). Nu stiu daca cumnatele intra in aceasta categorie, dar poate ar fi mai bine ca data viitoare cand te duci acolo sa iei pe altcineva, in nici un caz o persoana care se "implica" atat de mult ...Stau si ma gandesc cum ar fi reactionat daca rochia era a ei.
Sunt convinsa ca daca tu ti-ai ales rochia , aceasta este cea care cu siguranta te va face fericita in ziua nuntii.

Salutari la restul fetelor!
Andreea_trend, esti tare draguta si amabila!Multumesc mult pt ajutor si sfaturi!

I pup you-all of you!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Divine girl...cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Sincere condoleante.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata gagici...
Probabil o sa va intrebati ce dracu caut la ora asta pe aici ... singura... pai ... iubitzelul meu a plecat la Iasi si cum am vazut aseara ce naiba e pe acolo... acum stau cu inima cat un puricel pana nu suna sa-mi spuna ca a ajuns cu bine... offf

Si cum ieri nu apucai sa intru pe la voi o sa incerc sa raspund pe rand
A.cicel ai grija de tine si de BB, si asteptam sa ne spui dc e fetitza sau un baietel...
Dya ce se mai aude de paharele tale... sau nu vrei sa le arati... hhhmmm...
Sun... merg... merg ... cum sa refuz ... pup la fata zapacita
Rexanne nu mai fii supi pe niste lucruri care nu merita...
Jesia felicitari pt , s-o stapaniti sanatosi...

Divine... Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul lui buni a ta ... si fii tare...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Silda ... cat pot te ajut cu cea mai mare placere...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreiutza pai chiar ma miram. Si la cum e vremea, nu ma mir ca n-ai somn.
Cat am stat cu catelul, ne-a nins si ne-a udat, de vai de capu nostru. Dar parca nu-i asa frig.
Neata fetelor,
O zi de vineri faina sa aveti...chiar si cu vremea asta. Poate se indreapta...ca deja...
Va pup

Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, buni lui Divi!

Mergi la inceput

Vremea ca vremea... da a mai plecat si un pic obosit
Stau ca pe ace... nu mai am stare...
Am fost si noi afara... si mai mult de 5 min nu am stat... ca ne inghetase coditza

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele, si eu pe aici.
De fapt acu-s gata de plecare, astept sa vina ranitul ca azi mergem la scos de fire.
Problema maaaarrrreee si "tragedie" asijderea
Face monsieur pe dumnealui...la figurat...sper ca nu si la propriu.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am uitatceva...

Divine, imi pare rau pt. bunica ta. Stiu cum e. Eu mi-am pierdut bunica cea mai draga acum 3 ani...si tot ma mai apuca plansul din cand in cand.

Sa se odihneasca in pace toate bunicutele.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput