Aspirante peste 30 ani - cap.7
Raspunsuri - Pagina 5

Avalon spune:
quote:
Originally posted by Mirela_1
Avalon, am facut analizele hormonale de ziua a 3-a la Medicover(au iesit bune) si am de facut in ziua 21: progesteron-ul si CA125. Numai ca ziua 21 va pica intr-o duminica si am programare la dr. (tb sa ma prezint cu toate analizele) inainte sa mai apuc ziua 21 din CM-ul urmator. Asa ca ma intreb daca as putea sa fac analizele in ziua 20 (CM-ul in ultimele 4 luni a venit la 26-27 zile).
Si inca ceva, stiti cumva pentru ce este analiza CA125? Am citit pe net ca e o analiza pt depistarea cancerului ovarian. M-am speriat rau de tot azi cand am citit. E adevarat ca sunt suspecta de un chist dermoid sau endometriozic (de vreo 2,5 cm). Poate de asta mi s-a dat sa fac analiza asta?
Imi creste inima cand vad ca sunteti asa saritoare.
Va pup si somn usor,
Mirela
Asi ti-a raspuns exact cum ti-as fi raspuns si eu legat de analiza progesteronului, daca ai ciclul de 26-27 zile poti face relaxata analiza in ziua 19 sau 20. Progesteronul se face la o saptamana dupa ovulatie. Cat despre analiza CA125, poate ca te sperie, dar e mai bine sa elimini orice suspiciune, deci, da, e bine s-o faci, mai ales daca ai acest chist. Daca analiza va fi buna (ceea ce-ti doresc din tot sufletul!

Bafta si tine-ne la curent!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Tabitha spune:
Buna dimineata, dragi aspirante! Vine week-end-ul! Va pup pe toate, fara discriminare

asi spune:
Bebelushelor nimic nou pe la voi?
Eu azi ma programez pentru laparo.Va tin la curent.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Moniland spune:
Fetelor, a mai trecut o luna, si duminica ma duc iar la control.
Sper sa fie totul ok ca peste inca o luna sa incep din nou tratamentul pentru FIV.
Monica

Liana30 spune:
asi,, Moniland va tin pumnii va fi bineeeee!!!
gabi66 nu se stie ca pamantu din ce parte bate vantu
un w-e super va doresc si io
"Nimic nu-i imposibil!"

oana2000 spune:
buna tuturor,
mirela,asa cum ti-au spus si fetele,daca analiza ca125 iti iese peste valoarea normala inseamna ca e de la chist(posibil endometriozic),nu te gandi la cancer(asa cum am facut-o eu cand mi-a iesit analiza foarte mult peste val.normala ),aveam un chist endometriozic de 4,5cm pe care l-am operat laparoscopc in sept.2005 iar acum tocmai am terminat un tratament post-operator si sper tare mult la un bb(cel putin !)...sper ca te-am ajutat cat de cat
asi,iti tin pumnii pt.laparo
va pup pe toate si va doresc ceea ce toate ne dorim :un bebel !!!

irlandeza spune:
Bafta tuturor si felicitari gravidutelor
.Sa auzin din ce in ce mai multe vesti bune.Eu mai astept vreo 3 luni si ma reapuc de lucru
care sper sa aiba un rezultat bun
( din nou) dar de data asta cu final fericit
.
Dumnezeu sa ne ajute la toate.Va si un week-end placut tuturor.
irlandeza

Mirela_1 spune:
Avalon, Asi, Oana, multumesc pentru raspuns. Sunteti tare dragute. O sa fac analizele in ziua 20 si vom vedea. Va anunt de rezultate dupa.
Asi, te-ai programat pentru laparo? Pt ce o faci ? Si unde o faci?
Va pup pe toate, si va doresc un week-end placut.
Mirela

crinuta71 spune:
Fetelor, am intrat doar sa va pup.
Saptamana trecuta a fost cam aglomerata, iar acum am probleme cu calculatorul. A remediat ceva sotul, dar sunt probleme si la placa video, de aceea nu pot citi ce ati mai scris (ma dor ochii).
Va pup pe toate inca o data si sper sa pot intra si eu cat mai curand pe aici.
poze

Bianca B spune:
Buna dimineata aspirantelor.
Azi sunt mult mai optimista desi sunt Z2, dar dupa ce am aflat cate gravidute au aparut saptamana asta mi-am revenit. Am trecut sa va salut si sa va spun ca "nimic nu-i imposibil" stiti voi cine spune asta, nu?
Bianca