Aspirante peste 30 ani - cap.7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Carmen Razvan face bine !

Aissa

Liana bine ai revenit!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mikiaici sunt. Iti trimit un e-mail.
Lianadaca mai intarziai un pic, fetele se pregateau sa cumpere niscaiva biberoane.
Dacicicasa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Fetelor unde pot sa mai pun si eu niste intrebari de analize? La FIV 65?
Va pup pe toate
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mirela, ce fel de analize? Te pot ajuta?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Multumesc fetelor!Sunteti de milioane!!!
Am 5 SAPTAMANI SI 2 ZILEEEEEEEEEEEEEE..................

Nu va doresc altceva decat sa vi se intample acelasi lucru si cat mai repede.
Bineinteles ca am plecat cu punga de medicamente de la doctor dar nu mai conteaza.Sper sa fie ok pana la capat.
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Avalon, am facut analizele hormonale de ziua a 3-a la Medicover(au iesit bune) si am de facut in ziua 21: progesteron-ul si CA125. Numai ca ziua 21 va pica intr-o duminica si am programare la dr. (tb sa ma prezint cu toate analizele) inainte sa mai apuc ziua 21 din CM-ul urmator. Asa ca ma intreb daca as putea sa fac analizele in ziua 20 (CM-ul in ultimele 4 luni a venit la 26-27 zile).
Si inca ceva, stiti cumva pentru ce este analiza CA125? Am citit pe net ca e o analiza pt depistarea cancerului ovarian. M-am speriat rau de tot azi cand am citit. E adevarat ca sunt suspecta de un chist dermoid sau endometriozic (de vreo 2,5 cm). Poate de asta mi s-a dat sa fac analiza asta?
Imi creste inima cand vad ca sunteti asa saritoare.

Va pup si somn usor,
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dacicica inca o data

mey da chiar vroiati sa'mi luati biberoane???

poate ca nu'i timpul pierdut??????nu??????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dacicica: . Sarcina super usoara si bebe sanatos sa-ti dea Dumnezeu. Si trage f. bine piciorul, sa te urmam si noi in curand.

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

melule

"La multi ani!!!" sa fiti iubiti si fericiti si sa vi se implineasca visul...azi e nu?? sper ca nu am uitat

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Dacicica iti urez sarcina usoara si toate cele bune, dar nu am inteles de ce ai plecat cu punga de medicamente de la doctor.Poate gasesti ceva naturist in locul medicamentelor.

Liano....cum adica "poate ca nu-i timpul pierdut....".Deci tot ne pregatesti ceva?

Va pup fetelor si ma bucur ca existati, iar eu v-am gasit si va "citesc" aproape in fiecare zi.Un suflet aproape färä sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mirela cu siguranta din cauza chistului ti s-a dat sa faci analiza asta.Daca ai ciclu de 26-27 de zile poti face analiza progesteronului in ziua 19-20.Succes sa iasa bine analizele!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput