Am fost dansatoare
Raspunsuri - Pagina 6
iileana spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
NU a pus nimeni semnul de egalitate intre "doctora" si "dansatoare"...
A fost un exemplu ca nu sunt doar dansatoarele care se dezbraca in locuri "PUBLICE"...
Elena
Nu, Elena, a fost ceva mai mult. A fost un exemplu despre cum tu nu poti depasi o prejudecata, desi altor participante la discutie le ceri acest lucru. Mi-e foarte clar ca ai o idee preconceputa si totalmente gresita despre nudism/naturism, tu cunosti fenomenul doar din afara, din auzite, de dincolo de gard si de aceea il incarci cu nuante de imund, de imoral, si te oripileaza in asa masura. Crede-ma pe cuvint, nu ai dreptate!
Ei, aceeasi greseala o facem, probabil, si noi, cele care discutam despre dansatoarele de club fara a sti cu adevarat despre ce e vorba, fara a fi avut vreodata tangenta cu ocupatia asta.
Sfatul tau cu necunostinta de cauza:
quote:
Originally posted by Elenalove27
si ar fi bine sa nu vorbim in lipsa de cauza.
ar fi bine sa urmat de toata lumea. Chiar si de tine.
Clau a postat la aceasta sectiune pentru ca o interesa un raspuns profesionist la problema ei, nu parerile tuturor trecatorilor. Si, zic eu, l-a primit. E vorba de opinia Principesei.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
clau2toma spune:
Buna fetelor . Sa stiti ca am citit toate mes voastre si sa stiti ca nu am vrut sa creez un subiect care sa atraga certuri intre membrii acestui forum Sau poate ca asa se vede de la mine de pe calc .Oricum vreau sa va multumesc la toti pt parerile voastre ,chiar daca unele dintre ele nu sunt in leg de cauza .Cred ca m-am gandit si la ceva citind mes voastre Cred ca o sa-i arat lui Tomita la televizor dupa ce o sa ne intelegem mai bine comunicativ {ca acum la 2 ani nu se poate si nu intelege nimic} ,cate o dansatoare ,o balerina ceva de genul asta si o sa-i zic ca asta a facut si mamica lui Cred ca dupa asta nu cred ca ar trebui sa-mi mai fac griji nu-i asa? Eu si acum dansez si lui Tomita ii place .Dansez si cu el ,danseaza si el si vorba voastra daca l-as lua mai din timp sa-l pregatesc nu cred ca as mai avea probleme cu el mai tarziu ca doar stiti si voi ce idei preconcepute exista in legatura cu aceasta meserie {si aici nu ma refer la dansatoare tip balerina ci la dansatoarele care danseaza la bara prin diverse cluburi de noapte} . Eu la asta ma refeream .Dar poate are cineva si alte opinii ? Va rog mult sa nu ma judecati gresit si sa-mi spune-ti inca o data ca este prematur ca sa am problema asta pe cap de pe-acum dar adevarul este ca am inceput sa ma gandesc la lucrul asta inca de-acum 2 ani de cand l-am nascut pe Tomita si uitati ca deja au trecut doi ani ,iar gandurile mele sunt tot mai acute .
Claudiasi puial ei Tomita
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by iileana
Clau a postat la aceasta sectiune pentru ca o interesa un raspuns profesionist la problema ei, nu parerile tuturor trecatorilor. Si, zic eu, l-a primit. E vorba de opinia Principesei.
Clau a postat la Discutii generale si a fost mutat aici dupa aceea.
A vrut raspunsuri generale nu raspuns profesionist.
Elenalove27 spune:
iileana ,vezi tu ,aici este buba!
"Ei, aceeasi greseala o facem, probabil, si noi, cele care discutam despre dansatoarele de club fara a sti cu adevarat despre ce e vorba, fara a fi avut vreodata tangenta cu ocupatia asta."...
Dansatoarele au fost facute in mare parte "PROSTITUATE" ca meseria de dansatoare este cea mai nerusinata meserie!
Am scris in mesajul precedent ,ca am lucrat in bar, cu fete care dansau sa plateasca "studiile" (si acum tipa este stomatolog).
"Mi-e foarte clar ca ai o idee preconceputa si totalmente gresita despre nudism/naturism, tu cunosti fenomenul doar din afara, din auzite, de dincolo de gard si de aceea il incarci cu nuante de imund, de imoral, si te oripileaza in asa masura. Crede-ma pe cuvint, nu ai dreptate!"
pe cuvint! , nu te pot crede.
Revin cu ce am vrut sa exprim prin acel stupid EXEMPLU intre fetele care danseaza in baruri pentru a avea bani sa termine "studiile"(si fetele nerusinate care danseaza pentru ca adora meseria) , si bineinteles DOAMNELE care expun corpurile goale la NUDISTI,ca le place sa fie bronzate peste tot.
Deci , pentru ca EU am dansat in tinerete este o rusine !!! iar pentru doamnele care merg la plaje la nudism ,nu este o rusine!(chiar daca sunt si persoane simple, nu numai doctori sau stomatoligi).Am dat exemplu fosta vecina DOCTORA ca ea mi-a venit in minte pe moment, dar sunt si persoane simple care le place sa faca plaje la NUDISTI.Nu am comparat dansatoare cu doctora , a fost doar o exprimare fara sa realizez ca doctora tot doctora ramane chiar daca ii place sa faca plaje la nudisti,iar dansatoarea ...rusine mare.
Accept realilatea asa cum este si nu compar dansatoare nerusinata cu doctora care merge si face nudism.
Deci asta este parerea mea , si NU am cerut altor participante la discutie sa fie deacord cu parerea mea.
Fiecare avem dreptul la pareri iar parerea mea este si va ramane la fel.
Dansatoarea nerusinata tot aia ramane, iar doctora tot doctora ramane.
VIKINGA , accept invitatia ta doar daca faci cinste cu un botoi mare de bere nemteasca
Elena
lily spune:
Recunosc, am avut prejudecati legate de meseria de 'dansatoare' a unor fete plecate in alte tari...Nu stiu de ce, de catre cine am trait cu impresia ca nu e ceva cinstit, ca a 'dansa' presupune si altceva...mai degraba e acoperire pt cea mai veche meserie din lume. Dar daca ar fi asa? O mama care a dansat si al carei copil afla (de la ea/de la altii) este mai putin mama din cauza asta?
Insa una e sa dansezi intr-un local ca sa te intretii si alta e sa mergi la plaja la nudisti...
Cite ar dansa pe degeaba, numai sa fie vazute de tipi bine, de ex? Poate aici intervine problema de moralitate-ok, arat bine , accept sa dansez, sa fiu admirata in toata splendoarea corpului care se misca in ritm de lambada sau vals sau altceva, DAR nu pretind nici-un ban.
Mie mie se pare ca unele fete plecate in Japonia sau alte tari vor sa impuna o anume parere despre ele-sint de admirat ca s-au descurcat! dar pretul platit a fost unul anume.
Ca sa obtin o diploma, o licenta in economie ,medicina, IT etc platesc de asemenea un pret!
Orice pe lumea asta se plateste.
Insa e bine sa nu regretam nimic,vorba unui cintec f frumos.
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
enn spune:
Clau,
judecind dupa succesul unor filme ca Chicago sau Moulin Rouge, eu cred ca baietelul tau te va considera si va fi mîndru de tine.
Ai încredere în tine si încredere în el si va fi bine.