Am fost dansatoare
Raspunsuri - Pagina 5
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by iileana
Din pacate nu ma pricep sa-i dau un raspuns competent lui Clau, dar am o nedumerire oarecum off-topic. Si anume ce legatura are vecina Elenei cu problema in discutie?quote:
Originally posted by Elenalove27
ce sa mai zic de o fosta vecina care era DOCTORA si mergea si facea plaje la NUDISTI !!! ...aaaaa pai asta o facea ca dehh vroia sa se bronzeze peste TOT ...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Daca citeai de la inceput, nu mai aveai nedumerirea asta.
In subiect, majoritatea au spus ca dansatoarele se dezbraca si vai cata rusine din partea lor ca isi expun corpurile prin baruri pe bani.
Eu offtopic am dat un exemplu ca nu numai dansatoarele se dezbraca )sunt si alte ARTISTE care se dezbraca fara sa fie platite sau sa aibe meseria de dansatoare.
Elena
copiloi spune:
quote:
Din pacate nu ma pricep sa-i dau un raspuns competent lui Clau, dar am o nedumerire oarecum off-topic. Si anume ce legatura are vecina Elenei cu problema in discutie?quote:
ce sa mai zic de o fosta vecina care era DOCTORA si mergea si facea plaje la NUDISTI !!! ...aaaaa pai asta o facea ca dehh vroia sa se bronzeze peste TOT ...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Wow! Ce usor punem semnul de egalitate! Daca o "doctora" a facut plaja la nudisti, e tot aia, nu?
Ce simplu se uniformizeaza lumea !!!
Alina
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by copiloiquote:
Wow! Ce usor punem semnul de egalitate! Daca o "doctora" a facut plaja la nudisti, e tot aia, nu?
Ce simplu se uniformizeaza lumea !!!
Alina
NU a pus nimeni semnul de egalitate intre "doctora" si "dansatoare"...
Va rog sa cititi cu atentie si nu intrati si aruncati cuvinte asa cum va vine...
A fost un exemplu ca nu sunt doar dansatoarele care se dezbraca in locuri "PUBLICE"...
Elena
copiloi spune:
Elena, daca toti si-ar edita mesajele asa cum ti le editezi tu (aproape fiecare mesaj de-al tau e editat) schimband pe ici colo, crezi ca s-ar mai intelege ceva?
Alina
Elenalove27 spune:
Draga mea, ma bucur ca exista butonul de editare ,deoarece scriu cu foarte multe greseli (dehh nu mi-a sa dansez sa imi platesc "facultatea")si incerc cat de cat sa corectez la greseli asa cum ma pricep eu , dar nicidecum sa sterg din parerea mea personala...
hai sa nu lungim subiectul cu alt fel de pareri !
Numai bine
Elena
Elenalove27 spune:
ce anume nu intelegi ? adica am sters eu ceva !!! sau ce adica vrei sa spui ?
daca te deranjeza "editarea" , de ce nu "faci reclamatie" sa fie scos butonul cu editare!
Elena
copiloi spune:
Butonul editare trebuie sa existe, dar sa fie folosit asa cum trebuie. Tu iti editezi mesajele nu dupa cateva minute, ci dupa cateva ceasuri.....si asta nu ar fi atat de rau, pe cat e faptul ca iti editezi mesajele dupa ce deja lumea ti-a raspuns!!!
Si, in mare parte, nu ai editat pentru corectarea greselilor gramaticale, ci pentru reformularea raspunsurilor.
Este ultimul raspuns pe care ti-l dau la acest topic......oricum am fost off topic.....
Alina
Elenalove27 spune:
de ce nu dai EXEMPLE! ...ce am sters si unde !
Editez dupa cetava ceasuri !!! se poate ca atunci cand am scris sa fie noapte la mine si sa merg direct la culcare , iar a doua zi de dimineata sa intru si sa vad greselile... sau am scris cand aveam copilul in barte si dupa ce am mers sa il linistesc la jucariile lui am revenit ...
Nu cred ca trebuie sa iti dau explicatie tu chiar vrei sa iti pun totul pe tava ca sa intelegi.
Eu cred ca ai chef de cearta si nu ai cu cine sa te certi.
Am raspuns sincera la toate subiectele si in special la subiectele cu "dansatoarele" ...Eu nu ma vad in stare pentru a reformula raspunsurile...asa cum zici tu ...mai bine dovedeste unde am schimbat sau reformulat raspunsurile si atunci iti dau dreptate!
Si ca sa fiu topic , parerea mea ,asa cum am sustinut si pana acum, daca copilul nu te intreaba ce ai facut in tinerete nu ii spune ,iar daca te intreaba spunei adevarul pe larg si gata.
Elena
Elenalove27 spune:
Uite ca acum am editat dupa 1 ora,ca sunt la servici si nu am timp sa vizualizez inainte sa trimit mesajul.
Elena
vikinga spune:
Elena ce cauti mai aici, hai hai fuga la lucruri mai bune, ca viata e frumoasa si-i pacat sa ne bagam in certuri din astea fara rost. Hai la o bere nemtzeasca, fac cinsteClau eu zic, ca vb aia am trecut si eu meteoric prin meseria asta, ca trebuie intii sa te impaci cu tine insati. Si apoi sa educi copilul sa invete sa respecte toate meseriile si toti oamenii care muncesc legal si care nu fac rau nimanui. De la cele mai umile slujbe la cele cu pretentii, de la gunoier la doctor, trebuie sa stie ca in spatele oricarei meserii stau oameni. Oameni care au suflet, care-si iubesc familia, care muncesc cum pot ei pt a le fi bine celor dragi si lor, oameni pe care nu o meserie ii imparte in buni si rai. Buni si rai sunt oameni peste tot.Bineinteles ca ne dorim ce e mai bun pt copii nostri, vrem ca ei sa aiba o viata cit mai frumoasa cu joburi cit mai bune, o munca care sa le aduca satisfactii pe toate planurile. Si cind va fi mare si te va intreba, mai bine ii zici adevarul. E calea cea mai simpla si cea mai cinstita. Eu una nu am nici o problema cu asta. Nu m-as ridica artificial pe o statuie, ca am fost cea mai sfinta, cea mai cea, numai pt a-i fi un exemplu. Eu sunt un om normal cu bunele si relele mele, pe care le accept si mi le asum, iar pt copilul meu sunt o mama buna, care-l iubeste si ar face totul pt el. Am sa-mi educ copilul sa respecte si sa admire oamenii din jur pt ceea ce sunt ca oameni si nu pt meserii. Ca aia cu meserii de vaza sunt buni, iar mai stiu ce muncitori nimicuri. Si in primul rind am sa-i ofer posibilitatea sa aleaga ce e mai bun pt el in viata. Posibilitatea de a nu fi fortat de nu stiu ce situatii sa faca compromisuri cu el. Cu o baza, cu o radacina stabila, un copil va inflori si va ajunge un matur care-si va respecta parintii indiferent de ce joburi au avut cindva.Si o sa fie bine!Sanatosi sa fim!Nu te mai chinui, numai faptul ca te framinti atit imi da siguranata ca esti o mama buna de care copilul va fi mindruVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)