Aspirante de Ploiesti exista?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Georgiana

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Week-end placut!!!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

bine v-am gasit fetilii. eu sunt din ploiesti . si am nunta in curand. si sunt la fel ca voi o proaspata aspiranta. la anul ne-am gandit sa avem si noi un bebe ne dorim mult de tot sa ramanem insarcinati...

ziua nuntii

Mergi la inceput

voicu_bebi, bine ne-ai gasit si bine ai venit. Sedere scurta la aspirante... Dar nu te vad pe lista Aspirantelor optimiste...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Voicu_bebi: bine ai venit in grupul nostru!!! Ne bucuram ca esti alaturi de noi, si ce vad... ? ...o viitoare mireasa?? Sa fie intr-un ceas bun, CASA DE PIATRA, tot ce este mai frumos si apoi, cat mai repede Pentru orice problema, intrebare, orice, sa stii ca suntem aici sa te ajutam oricand. DE, noi am trecut prin asta!
Scuze, cred ca am scris gresit, cat mai insarcinati.... Ce mi-a placut asta cu "insarcinati" Imi da de gandit, de ce sa ne agitam numai noi, sa faca si ei mai multe!!! NU?
Eu sunt momentan cu niste musafiri cam urati si nesuferiti abia astept sa plece.
Noapte buna!

Georgiana

Mergi la inceput

fetele,ma bucur ca ma primiti cu bratele deschise. noi vrem sa avem un bebe acuma cat suntem tineri. eu una stiu ca am doar 21 ani dar imi doresc tare mult un bebe , si am zis ca e mai bine la anul mai ales ca avem si nunta anul asta. eu am mai ramas o data insarcinata ,deci stiu cum e cu simtpomele si abia astept sa fiu din nou insarcinata si imi doresc prima sa am o fetita. va pup dulce pe toate! am vazut ca ati avut o intalnire.cand urmatoarea? weekend placut la toate aspirantele din ploiesti!

ziua nuntii

Mergi la inceput

Tuturor "Florilor" un sincer LA MULTI ANI, cu bucurie, fericire, sanatate si implinirea celei mai arzatoare dorinte cat mai repede!
O zi frumoasa...asa ca voi florilor!
PASTE FERICIT!

Georgiana

Mergi la inceput

Urez tuturor ploiestencelor si nu numai, o saptamana deosebita si plina de evenimente frumoase.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aniast72

Ploiestiul se pare ca a adormit... Desteptarea, fetelor. Sa fie vremea de vina?

Andreea

Bunaaaa, este cineva pe aici????
Nu inteleg ce se intampla...ce este linistea asta pe aici? Nu mai intra nimeni? De ce oare??? Sau sunteti prea ocupate
Veniti macar cu un salut!

Georgiana

Mergi la inceput

fetele,vad ca am ajuns pe pagina 3. de Paste ne ducem la nasi,si azi la cumparaturi.
vad ca sunteti tare ocupate. stiti vreun ginecolog bun in Ploiesti ca eu nu am posibilitatea de ma deplasa la Bucuresti. mai ales ca voi cam aveti experienta cu doctorii astia. va pup si o zi cat mai frumoasa!

ziua nuntii

Mergi la inceput