Aspirante de Ploiesti exista?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ei, Georgiana...lasa curatenia si apuca-te de . Se spune ca perioada propice pentru e dimineata. Relaxeaza-ti sotul dupa serviciu si pune-l la o munca mai placuta decat si . Sa vezi tu, cand vei fi o sa le faca el cu placere ca sa te menajeze pe tine. Noi cand mai bem o ? Mai facem o strigare pentru fetele din Ploiesti?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragelor, va !
Andreea - ce a fost mai greu, adica inceputul, a trecut: sot OK, trompe OK...deci, pe baricade!
Spor la sau sau cum va place si bafta la tuturor!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

quote:
Originally posted by aniast72

Ei, Georgiana...lasa curatenia si apuca-te de . Se spune ca perioada propice pentru e dimineata. Relaxeaza-ti sotul dupa serviciu si pune-l la o munca mai placuta decat si . Sa vezi tu, cand vei fi o sa le faca el cu placere ca sa te menajeze pe tine.

Andreea

Merci mult, m-ai facut sa rad numai ca nu am putut sa il pun la "treaba" pentru ca am plecat intr-o vizita si...dar e bine ca stiu acum perioada propice, nu?

Georgiana

Mergi la inceput

O saptamana usoara si frumoasa pentru toate!
Adiutza, Adel_ivan, Loredana: voi ce mai faceti?? Nu ati mai dat un semn de multa vreme, sper ca sunteti bine!

Georgiana

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o steluta, ce draguttttt!
Noapte buna!

Georgiana

Mergi la inceput

Georgiana, la cat mai multe stelute.
Ploiestencelor, sa aveti o saptamana placuta, insorita si o zi de luni cat mai frumoasa.

Andreea

Mergi la inceput

Ploiestiul se pare ca a adormit... Desteptarea, fetelor. Sa fie vremea de vina?

Andreea

Mergi la inceput

Saluutttt!!
Andreea: uite ca raspund la apel! Prezent!
Eu sunt intr-o pasa cam nasoala: de la rusii astia care au venit in vizita pe nepusa masa, vremea asta, nici timp nu prea am avut...si altele de zi cu zi.
Dar se vede treaba ca e liniste pe aici, nu am intrat cateva zile...si totusi nu am pierdut nimic pe aici. Esti singura "in viata" pe aici
Fetelooorrrrr, unde sunteti??? Un semn de viata!!! Sa incingem aici atmosfera, cu un subiect nou, cu niste sfaturi, cu ceva... sa se vada activitate!!!
Intreb: cine imi recomanda si mie un salon de cosmetica bun... unde am mai mers eu mi s-au parut preturile destul de piperate si nu am fost multumita!
Va pup pe toate si astept raspunsuri!

Georgiana

Mergi la inceput

Georgiana, adevarul e ca vremea asta imbie lumea la somnolenta... Lasa ca vine ea primavara cea adevarata si atunci sa fezi numai
Referitor la salonul de cosmetica, eu merg la Venus, la Galeriile Comerciale. Depinde ce anume te intereseaza. Ca sa nu intram aici in amanunte, scrie-mi un PM si iti dau toate detaliile.

Andreea

Mergi la inceput

Abia am terminat de citit la" Ne dorim...." si ideea cu oglinda sa stii ca o sa o incerc si eu...

Georgiana

Mergi la inceput