Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
iuliana spune:
Si noi am ales ca eu sa stau acasa si tati sa mearga la servici. Nu imi pare deloc rau, mai ales ca merg si la scoala cite 3-4 ore 3 zile pe saptamina (imi schimb cariera...din prof. de chimie ce am fost in tara, ma fac nurse...asistenta medicala). De prostit nu ma prostesc pentru ca invat de imi sar capacele, mai ales semestrul asta cind mi-am luat 2 clase f. grele si la una am test in fiecare saptamina. Nu imi pare deloc rau ca stau acasa. As sta toata viata daca nu m-as gindi ca va trebui sa platesc college-ul la fete si daca nu am fi stresati ca tati isi poate pierde serviciul oricund si avem de platit rata la casa. Consider ca mai bine decit mine nu are cine sa aiba grija de fete. Nici mama mea si nici neam de neamul meu sau al altora:). In acelasi timp le si socializez, Emma merge la gradinita 3 zile pe saptamina cite 4 ore, celelalte 2 zile le duc la un playgroup, deci si Diana e socializata, Emma merge si la balet. De as avea eu timp sa ma plictisesc, dar de fapt nu imi ajung 24 de ore. Nu ma grabesc cu scoala, nu ma stresez sa o termin in viitorul an pentru ca inca mai vreau sa stau acasa cel putin pina Diana face 2 ani. Problema peste 2 ani va deveni si financiara, pentru ca va trebui sa platim scoala mea (full time), gradinitele fetelor (full time e vreo 1500-1700 pe luna pentru ambele), rata la casa si sa traim si noi. Deci nu ma grabesc si nu ma pling ca ma plictisesc sau ma prostesc. Problema e ca ma simt singura citeodata ca nu avem prieteni romani pe aici, ci la vreo 200 km, dar am reusit sa ma adaptez f. bine, ma socializez si eu cu mamicile la playgroupul la care mergem, merg si la scoala, mi-am facut si ceva prieteni (nu va ginditi ca e genul de prietenie ca in Romania:) cu vreo 2 vecine care au copii cam de virsta Emmei. Daca as fi fost in Romania, as fi stat 4 ani acasa fara probleme. Timpul cu fetele mele nu il poate inlocui nimic altceva, mai ales ca eu m-as stresa tare sa stiu ca altcineva are grija de ele si de aia nici nu am apelat nici la mama sau altcineva. E adevarat ca e greu fara nici un ajutor, nu am fost la un film de 3 ani, la restaurant mergem in fiecare saptamina, dar ma credeti ca nu as putea sa ma distrez fara sa le stiu linga mine? Nici cind am fost in Romania acum 2 ani nu am lasat-o pe Emma deloc de linga mine. Si nu sint posesiva, nu sint genul de mama care sa nu lase pe nimeni sa puna mina pe fete. Dar ce sa ii faci daca de cind s-au nascut au stat numai cu noi? Eu personal nu as putea sa imi fac concediile fara ele, nu as putea sa ma duc sa ma distrabalez si sa stiu ca nu sint cu mine, le-am carat tot timpul cu noi la petrecri, in concedii, oriunde. Asa sintem noi mai fraierei, dar spun cu mina pe inima ca nu imi pare rau absolut deloc. Timpul asta nu il mai intoarce nimeni.
Uneori imi spun ca sintem noi prosti ca le luam cu noi peste tot, dar asa a facut si mama cu noi si nu pot sa spun deloc virgula ca a facut rau.
Apreciez mamicile care pot sa faca inversul a ceea ce fac eu:). Cum sintem diferite, noi, mamicile, si deciziile pe care le luam sint diferite. Ce va doresc e sa fiti multumite cu deciziile pe care le luat!!!
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
iuliana spune:
Chiar ma inrebam de mult timp de ce va tot prescriu doctorii Fe la bebelusi. La nici una din fete nu mi-a dat dr. ceva de genul asta. Sint sanatoase, au luat f. bine in greutate, nu le-am facut niciodata analize la singe. Nici Ca nu mi-a dat, nici vit. D3, nici vigantol, absolut nimic. Doar fluor si atita tot. Slava Domnului, nu am avut nicodata probleme de sanatate cu fetele. Eu le-am dat formula cu Fe (Similac) si nu a fost nevoie de Fe suplimentar. Nu pot sa cred ca formula din Romania nu e suplimentata cu fier. Hai, inteleg de vignatol, pentru ca lunile cu soare sint mai putine decit aici, dar Fe? Poate ma lamureste cineva ca eu mi-am facut jdemilioane de nervi acum 2 ani cind am fost cu Emma la un control la dr in Romania si mi-a spus ca are inceput de rahitism si m-a stresat sa injectez copilul cu Vit D3 si sa-i dau Ca
. Si Emma e ditamai domnisoara sanatoasa care nu a avut niciodata probleme cu asa ceva. Are exact dimensiunile unui copil normal de virsta ei si nu are deformari de oase:).
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
mikka spune:
N-am mai apucat sa mai citesc din urma, asa ca daca s-au inchis subiectele si eu m-am trezit sa comentez, sa ma iertati!
Elisor, aveam impresia ca ti-am raspuns cu plecarea, da, plec cu Blueair (Fran, te tin la curent cu impresiile de calatorie) am dat pe bilet dus-intors 177E, cu taxe de aeroport incluse. Ma intorc cu masina.
Gusta, da, e in sud, data viitoare vin direct la tine
.
Danelutza, eu ii dau fierul pe o bucatica de biscuite, si n-am nici o treaba. Incearca si asa.
Andreea, esti meseriasa, mi-a placut faza cu chioscul de ziare
. Mey, fiecare da banului o anumita valoare, are propriile prioritati si se bucura dupa cum poate de ceea ce are. Si la mine indemnizatia este muuuult sub salariu, si de prin iunie o sa ma duc si eu la munca, dar nu cred ca prin asta ne neglijam copiii. Incercam sa facem ce credem ca e bine pentru toti, pentru copil (mai sta cu altcineva), pentru linstea psihica a fiecaruia. Plus ca ma pastrez pentru al doilea bb, care sper sa vina cat mai curand. Florentina, ce m-as bucura pe tine (nu stiu daca si tu te-ai bucura
)!
Cloreta, sa-ti povestesc de o faza aseara: stateam cu televizorul deschis, si au dat astia o melodie cu Laura Stoica. Asta mica s-a oprit deodata din jucat, s-a uitat fix la tv si a facut cu manutza 'pa'... mai, mi-au dat lacrimile... a fost o intamplare, e clar, dar asa m-a emotionat, chiar si acuma m-au podidit lacrimile.
Feteloooor, miine plec, si nu cred ca voi mai avea timp sa intru pe forum. Asa ca: sa va gasesc pe toate sanatoase, pe bebei misunatori, sa fie sanatosi si veseli mereu, si sa nu scrieti vreo 50 de pagini ca m-ati omoraaaat!

la toata lumea!!!
&Ioana
Margott spune:
Copii nu spun doar lucruri traznite
Sfintii: „Sfântul Gheorghe l-a omorât pe balaur că balaurul a început primul si l-a băgat pe sfânt în legitimă apărare” (Felix Roncea, 12 ani);
„Aura sfintilor arată afară aurul dinăuntrul lor” (Bogdan Topârceanu, 11 ani).
Călugării: „Sportivii trăiesc mai putin decât călugării, că sportivii mănâncă mult în fiecare zi si carnea le dezorientează viata” (Alina Zane, 8 ani).
Biserica: „Unii oameni aprind lumânări la biserică pentru aceia care trebuie să fie povestiti” (Teodor Zaica, 7 ani).
Rugăciunea: „Ne rugăm cu palmele lipite pentru că ele dacă stau asa, sunt ca o săgeată cu aripi de degete care se îndreaptă spre Dumnezeu” (Adrian Ionită, 9 ani).
Diavolul: „Dacă dracul va descoperi că, din greseală, a făcut un bine, s-ar concedia de ciudă, dar dracul nu face bine din greseală asa că nu putem vedea somaj de drac niciodată” (Tudor Matache, 11 ani);
„Kamikaze sunt patrioti ai diavolului” (Paul Păun, 10 ani);
„Drăcovenie înseamnă o prostie cu coarne” (Teodor Zaica, 8 ani).
Apocalipsa: „Apocalipsa va fi când va curge ultima picătură în paharul cu nervi ai lumii si va da pe afară” (Ruxandra Gutu, 15 ani).
Preotul:„Preotul e un fel de cosar al sufletelor” (Alexandra Ristea, 11 ani).
Asceza: „Dacă te abtii de la o plăcere îti iese o pildă” (Tudor Matache, 11 ani).
„Mătăniile sunt o gimnastică credincioasă” (Teodor Zaica, 7 ani).
Peisajul:„Peisajul este o caligrafie a lui Dumnezeu” (Adrian Ionită, 8 ani).
Îngenuncherea:„Întelesul asezării în genunchi când omul se roagă este ca el să devină mai micut” (Tudor Matache, 11 ani).
Icoanele:„Icoanele sunt portretele de familie ale lui Dumnezeu” (Ana Maria Badea, 13 ani).
Moastele: „Unii oameni nu putrezesc după ce mor pentru că trupurile lor au fost băgate în pământ cu cerul în ei” (Sabina Dallu, 12 ani).
Viata: „Chiar dacă tara noastră nu este în război, lumea zice că viata e o luptă, că oamenii se bat cu taxe mari, care le-au pus dracii, la lumină, taxele la gaze, apă si chirie, si cu alti dusmani si ăia care pierd războiul stau în frig fără lumină că sunt prizonieri” (Serban Andrei Ionescu, 9 ani).
Cerul: „Ca după ce murim să ne ridicăm la cer, trebuie toată viata să-i facem aripi sufletului” (Iulia Ghită, 14 ani).
„Zadarnic e să ai aripi, iar cerul usi închise” (Cassandra Halchias, 10 ani).
http://community.webshots.com/user/arcultro
andreeaatan spune:
Drum bun, Mikka si saluta Europa civilizata din partea mea!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Danelutza spune:
LA MULTI ANI Sergiu Mihai,Timeea,Freya,Adina

Mikka drum bun si... te astept pe la mine. ![]()
Ioanailincam visul tau mi s-a implinit mie, ma tzine soatza acasa. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
monu spune:
LA MULTI ANI Sergiu Mihai,Timeea,Freya,Adina!
sa cresteti mari si sanatosi si voinici si fericiti!
noi suntem bine. nu am nici un chef!
Florentina????? ce mai faci??????![]()
Rodica, ce face baiatul?
si
Alexia Ioana
patriciaRO spune:
Sergiu,Timeea, Freya, Adina
... Sa fiti sanatosi!
Omustata, pai asta este secretul mai la o reteta, sa pui si poze... Asa ca invata repejor sa le descraci, ca eu cred ca nu e greu. Ce aparat ai, ca iti zice fata...
Monicica, mai din Ro, le am icrele... Cand a venit mama mi-a adus un borcan mare si mai am cateva linguri, acum din el! Ideea este ca poti face din oricare gen de icre, nu conteaza, atata timp sa respecti instructiunile din reteta!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Beatrice banuii eu ca ai icre romanesti, ca astia in tzari le tzin ascunse.
Vorbesc prostii ca sint racita bocna, poate daca mai glumesc imi trece. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gusta spune:
Eu de dimineata ma invart si nu mai reusesc sa fac nimic.Sper ca azi sa reusesc sa termin de spalat si sa arnjez casa cat de cat daca nu de luni am timp.
Danelutza facem un club a celor pe care le tine barbatul acasa.Ca si pe mine ma tine
.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos