Bebelusi de mai-iunie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Asa e, fiecare isi cunoaste prioritatile si ia decizii in functie de ele, pentru mine prioritatea no.1 este Bianca, alt copil nu voi mai face si fiecare clipa traita cu ea e unica si ireversibila, de aceea nici nu am acceptat sa o duc la mami. Pe Andreas l-am lasat 9 luni la ea, dar nu consecutive, eram mult mai tanara si...exista o urmare. Bineinteles ca exista frustrari si financiare si profesionale, dar asta e...nu le putem avea pe toate, la ceva trebuie sa renuntam.

Monicica si de copiii romani are statul grija asa cum are statul german de copiii sai si cu mai mult de 150, chiar 240...numai ca sunt mii lei nu euroi si nu pana la 18 ani ci pana la 16. Iar cat da statul roman, putin peste 200 euro...nu e cazul de comparatie cand scutecele si altele pentru bb sunt la pret de UE sau chiar mai mult.

Loreen nu m-am gandit la ideea ta cu finaciarul, as putea incerca dar nu cred sa am sanse ca barbat'su a intrat la parnaie tocmai pt. fals in acte si alte minuni de-asta si cred ca sufla si-n iaurt.
"Taie" pe care il spunea Delia era pregatirea pt. tataie.

Florentina, Maya e un copil istet, as spune peste medie, face atatea lucruri, pe mine m-ai lasat masca.

Tedyy asa e fetele cu fetele, baietii cu baietii.

Multumesc pt. complimente.
Eu sunt innebunita dupa falcutele ei si toata ziua o "tuc" pana o inrosesc, uneori si plange din cauza asta.
I-am dat la pranz spanac cu ou si usturoi, mai dar ii putea gurita a usturoi si doar i-am pus un pic. Pana maine sper sa-i dispara mirosul ca are intalnire cu frumosul Filip, apropo am vorbit cu Androix si au ajuns cu bine, s-au cazat si maine ziua cea mare.

Ioana sunt curioasa de poza ce vrei sa mi-o arati

Florentina ce vesti ai?

POZE 8-9 LUNI

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sara buna! Vad ca nu sunteti pe forum, nu de alta, dar eu am fost cuminte pana acum si am invatat. Bineinteles dupa ce am culcat copchilul, care a revenit la sentimente mai bune si a adormit inainte de 9.30 si care nici nu a mai marait ca in ultimele zile. Un singur incident raportez, am pus-o in patut, am tras usa si am purces la bucatarie sa halesc ceva. Eram chiar incantata ca nu se mai aude nimic si in prostia mea imi ziceam ca a a dormit, cand aud niste zgomote care imi sugerau ca scapase suzeta (un fel de scancete, asa). Dau fuga (zic sa-i bag repede suzeta sa nu se trezeasca), cand colo Mogaldea statea in fund in capatul opus al patului si era vesela nevoie mare. O trantesc inapoi pe spate, bag suzeta si plec. Ma intorc peste 3 minute, era de-a dreptul bat in picioare pe patut. S-a dus linistea mea carevasazica. Inca ceva, am uitat sa va zic ca aseara iar a urlat ca apucata cand au fost fetele in vizita, e vorba de aceleasi care au fost acum mai bine de o luna si la care la fel a urlat in disperare. Ma rog, dupa vreo 10 minute s-a potolit, dar inceputul a fost cutremurator.
Elisor - asta e poza cu Ana si asta e poza cu Bianca. Mor dupa partea cu barbita si obrajii, dar priviti de jos in sus, forma aceea ca o acolada cu deschiderea in sus; mama le-as manca de barbita si de falci, nu altceva.
Flrentina - asteptam vesti. Hotarat lucru, trebuie sa-i iau si eu Anei catulii de la Baby Expo (la cel din toamna erau, dar atunci mi-am zis ca e prea devreme) poate se desteapta si ea. In orice caz, da semne ca recunoaste melodii, pentru ca are o ferma animalelor cu melodia Old MacDonald iar cand i-o cant eu se opreste din ce face si zambeste cu gura pana la urechi sau chiar ma acompaniaza
.
OlgaM - este visul meu sa ma tina barbatul acasa, dar ziua asta nu va veni pentru mine niciodata, m-am convins (sa nu uit sa joc la Loto ca cica iar e report mare). Sunt convinsa ca mi-as gasi preocupari cat sa nu ma tampesc de tot si oricum teama asta de pierderea neuronilor se pune prin prisma reintoarcerii la munca (de unde ai plecat zmeu si unde te intorci bou), or daca nu e cazul, la ce bun atata stres?
Aoleu, e aproape 12. Ma duc si eu sa mai citesc ultimele noutati pe forum si apoi la nani. Of, maine suntem singurele jumate de zi. Sper sa nu am parte de Mogaldea urlatoare. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana am vazut comparatia, ce sa zic, Falconetti sunt amandoua, dar a mea parca are putin, putin mai mult...frumoasa si Ana, multumim de complimente.
Fran multumim! As turba sa aud chestii din astea toata ziua, cel putin nu la birou, i se par amuzante sau chiar nu-si da seama cat de ridicol suna? Si eu sper ca Bianca sa fie linistita, asa am zis la inceputul venirii ei pe lume, in stinga si dreapta numai asta spuneam, dar imi trage niste accese de nervi de raman interzisa. daca ii iau ceva din mana incepe si tipa, apoi se arunca pe spate, iar daca e in scaunul de masa face ca Tarzan (dar cu dosul mainii) si se inroseste toata, asa ceva...
N-ai o poza cu dintii lui Iepu'?

No, ne retragem si noi la patut ca maine o luam de la capat.
Maine nu cred ca pot intra, sa fiti cuminti si sa va gasesc sanatosi cu mic cu mare!
Noapte buna!

POZE 8-9 LUNI

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

monicica, esti de-a mea cu Formula 1. Eu ma trezesc noaptea doar ptr. Patrick sau sa vad o cursa de Formula 1. Si noi sunte fani Formula 1 si Ferrari iar "inraiti" cred ca e un cuvant prea bland. De abia astept sa vad cu ce apar anul asta.

Un weekend cat mai placut tuturor.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

FlorentinaG, tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti tu.Asteptam rezultatul.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Elisor-am tot vrut sa-ti spun si am uitat. Mie mi-a spus pediatra noastra ca numai luna asta a avut la cabinet 5 copii din astia puturosi ca ai nostri. A zis ca-mi spune asta ca sa vad ca nu este deloc rar fenomenul. Si nu mai spune ca Bianca este intarziata ca am vazut lista cuce face si face foarte multe lucruri. De ex. Mayei nu-i reuseste ridicatul in fund de la orizontala ci numai daca este asezata pe un plan inclinat putin.

Florentina-ce-ai facut cu testul de sarcina. Vreau sa-ti zic ca euinca alaptez si nici pana acum nu am avut parte de "fericitul" eveniment. Cred ca sunt ultima pe lista. Asa ca le fac astora o vanzare la teste de sarcina....

Newmami am vazut din pozele voastre de-a lungul timpului (v-am zis ca citesc ce scrieti cam de la inceputuri) si am remarcat ca avem jucarii identice la copii. La noi leganul ala de la Fischer-Price a facut toti banii. Cea mai buna investitie. Pana acum o saptamana Maya a dormit numai in el la pranz. Acum nici nu mai vrea sa auda de el, dar ne-a fost foarte folositor 8 luni de zile. Iar Baby Einstein este mana cereasca pentru mine. Este singurul loc in care Maya sta si se joaca singura si mai pot sa fac si eu cate ceva.

Loreen-apropos de jucarii. Am si eu masa aia de la Leapfrog, dar nu pot sa zic ca o intereseaza pe Maya in mod deosebit. II place sa dea paginilie la carte, dar nu se omoara dupa aia. La fel are un telefon de la Vtech si nici dupa ala nu se omoara. Deliei ii plac?

Va las si noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Acum chiar ca am citit tot. Dar nu are rost sa va iau pe rind, ca ati scris mult prea mult si ar insemna sa ma intind prea mult. Am vazut ca discutati despre statul acasa. Eu stau acasa de 5 ani fara trei luni. Am mai facut cite ceva printre picaturi, citeva cursuri de limba, am lucrat la ziar si astfel am tinut legatura cu noutatile din meseria mea... dar nu se cheama ca am iesit in lume. Parca va mai spuneam ca nu am lipsit in cei cinci ani nici macar o seara de acasa, iar fetele mele nu au stat cu nimeni nici macar o ora, in afara de mine si de tati. Nu am cu cine sa le las, de platit pe oricine nu-mi permit, dar nici nu am curaj, bunici nu avem decit daca aducem (am adus si nu s-a terminat chiar bine intilnirea), la gradinita nu vreau sa le dau chiar atit de mici. Agata a mers la gradi la 2 ani, iar Tudora va merge din toamna, la un an si cinci luni, dar pentru primul an doar trei-patru ore pe zi si nu in fiecare zi. Dar gradinita este buna (fosta gradinita a Agatei) si nu vreau sa pierd locul. Au mare grija de ei, Agata a avut doar un singur accident in doi ani si ceva (s-a urcat pe o masa si a cazut lovindu-se destul de rau la buza). Deci, stiind de la inceput cum vor sta lucrurile si stiind ca vrem macar doi copii amindoi, am hotarit ca mama sa stea acasa (pentru ca cei mici au nevoie de mama ca de aer in primii doi ani de viata) si tati sa lucreze. Nu ma tine el acasa, ne tinem unul pe altul, fiecare cu munca lui. Am lucrat de la 18 ani, m-am intretinut singura tot de atunci si pina la 33 de ani am facut cam tot ce am vrut. Acum e timpul pentru facut si crescut copii, ca apoi e prea tirziu. Voi lucra din nou cind va veni vremea si pina la pensie. Nu vad nici o problema in acest lucru si mi se pare o chestie la fel de buna si de normala ca aceea de a te intoarce la servici, indiferent din ce motive. Ordinea prioritatilor este si la noi, in egala masura, copiii, noi, familia noastra si apoi serviciul – nici nu putem face chiar orice, ci doar ce ne place cit de cit, dar nici nu visam la cariere. La mine au fost si niste conjucturi favorabile hotaririi de a sta acasa cu copiii: plecatul din tara, inceputul in Canada, realitatea de aici, faptul ca sotul meu nu a putut folosi experienta de fizician si redactor din tara si ca a ales sa faca meseria mea, ca am hotarit acum ca nu putem ramine amindoi in aceeasi meserie, asa ca, mama si-o schimba, ca sa aiba mai mult timp de fete, acum, cind sint micute. Din toamna voi intra la scoala si imi voi lua doar cite doua cursuri, ca sa am timp sa stau cit mai mult cu fetele. Pina cresc ele, termin si eu scoala! Voi mai si lucra pe ici, pe colo cite ceva, nu stiu inca ce si cum... Financiar nu mai e cazul sa va spun ca nu o ducem stralucit, ne ajung de strictul necesar, dar nu ne freaca atit de mult, pentru ca stim de ce o facem. Nu simt ca ma prostesc, desi asta se intimpla acasa (m-am prins cind am vazut cit de greu imi pica fisa la bancuri... inainte ma prindeam printre primii ), ador informatia si ma informez din orice sursa, ador comunicarea si o fac in orice moment, loc, pozitie... desi nu mai e ca inainte, ies zilnic cu fetele si umblu ca un cal breaz, sint foarte plimbareata si asta imi da senzatia ca ma socializez, desi nu e chiar asa... Vorbesc cu fetele mele de toate si tot timpul si am senzatia ca sint la curent cu toate si ca nu-mi lipseste nimic... dar nici asta nu e chiar asa cum pare... Dar ceea ce e important este ca nu ma simt nici frustrata, nici proasta, fac ce fac din tot sufletul si in cunostinta de cauza. Desi nici asta nu e chiar asa, ca inainte de ciclu (cum sint acum), imi aduc aminte de toate si de toti si imi vine sa-i dau cu curu' de pamint: pe tati cu serviciul si sala lui, pe Agata cu personalitatea si mofturile ei, pe Tudora cu dintii si cu trezitul ei noaptea... Dar vine ciclul, ma linistesc si o iau de la capat, o mai duc o luna si ma simt superfericita si implinita. Si zau ca as mai face unu... si as mai sta si cu ala vreo doi ani acasa. De departe, este cel mai frumos, complicat, fenomenal, obositor si emotionant lucru pe care l-am facut vreodata! Nu mi-am propus sa recuperez nimic, nici nu as putea, am pierdut mult prea mult stind acasa, dar incomparabil mai putin decit daca nu as fi stat si categoric incomparabil cu cit am cistigat... Pur si simplu, cind voi iesi „in lume“ o voi lua incet de acolo unde sint si de la ceea ce am devenit si voi vedea ce voi face la fata locului. Parerea mea este ca nu conteaza ce hotarire iei, stai acasa sau te intorci la lucru... important este sa faci ceea ce simti, sa fii impacata definitiv cu hotarirea luata, frustrarea poate fi mult mai grava decit situatia in sine.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Sergiu Mihai,Timeea,Freya,Adina....sa fiti sanatosi strumfisorilor si sa ne vedem cu bine la an...

Is carpita rau de somn ca mi-a dat fii-mea trezirea la 3 din motivele ei personale pe care nu a vrut sa mi le impartaseasca...asa ca vreo 20 de minute ne-am sssiiit in miez de noapte...si dimineata la 7 evident ea era fresh ca o zambiluta...
Ieri mi-a zis vecina din perete cu mine ca o aude pe fii-mea plangand noaptea si ca trebuie sa-i dea lui fii-su drumu la nu stiu ce muzica sa adoarma la loc...apai am vrut eu sa-i zic vreo doua...pai ce puii mei vrea acuma sa omor copilu sa nu mai planga noaptea ?!Sa se mute la vila daca nu-i place la bloc...ca la cat plange fii-mea noaptea ...

Elisor m-ai intrebat si am uitat sa-ti raspund la intrebarea pisiceasca...bestia aia de matza care am dat-o afara nu s-a mai intors insa cand am venit de la munte ne-am procopsit cu o alta birmaneza...o frumusete si o cumintenie ireprosabila...am spalat-o si facut-o gigea si-mi vine sa o mananc...are 4 ani...numai ca biata e speriata de bolovanul ala de motan si de Delia binentel;es care urla ca disperata cand o vede,de bucurie evident insa mai degraba suna a tignal de razboi si biata matza fuge unde vede cu ochii...
Cand te intalnesti cu cuscra sa-i spui ca-i simt lipsa...si ca este dezlegare la papanasi sambata asta...

Olga M Delia trage de toate alea la masa numai cand are chef...ii place si ei sa intoarca paginile...iar cu telefonul se joaca tot asa cand are chef...ma bucur insa ca le baga in seama...ii place in mod deosebit cartea de la Vtceh...

Las ma Ioana si chiar daca maraie Mogaldea tot e bine ca stai cu ea...cand o aveam numai pe Bianca si veneu we eram in extaz ca puteam sa ma ocup de ea numai eu...nici la ai mei nu-mi venea sa o duc...mergeam de nebune prin oras,prin parcuri pe unde apucam...iar vara evident la 7,30 semnam condica pe nisip....imi placea la nebunie sa stau cu ea,numai eu...

Florentina

8 Martie la Constanta...
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata de la noi.

Loreen incep sa ma bucur ca nu sunt singura care a avut o noapte grea.Si Mara s-a trezit si am cautat ca vaca suzeta si nu o gaseam,ceva gen Androix dar s-a rezolvat .Dupa ce s-a rezolvat Mara ia venit rau lui tati si uite asa a fost super noaptea mea.

Pe mine nu stiu cat ma prostit statul acasa.In conditiile in care eu am stat si cat am fost insarcinata.Spun doar atata fiecare a avut o alegere de facut in viata ,un copil a venit ca a fost dorit si atunci fiecare imcearca sa ii ofere ce poate.Eu nu mi-as putea permite sa o duc inca pe Mara la cresa ca ce as castiga as da la cresa si sa aduc pe cineva sa stea cu ea cam tot aceeasi afacere.Sa va mai zic ca eu nici macar un post de munca unde sa ma intorc nu am,ca eu nu am nici un venit ca stau cu Mara acasa ca tati mi-a facut act de rezident aici si a girat pentru mine,dar nu ma plang ca va veni si timpul meu.Si sa revin la prosteala eu una nici macar plafonata nu ma mai simt am invata in timpul asta o noua limba care nu este usoara olandeza,stiu sa lucrez din ce in ce mai mult cu calculatorul si chiar daca stau acasa eu zic ca sunt cam pusa la punct cu toate.Vorba lui Nelia numai la glume imi pica visa cam greu.

Ma duc sa imi beau cafeaua si sper sa numai scriu prosti.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI Sergiu Mihai,Timeea,Freya,Adina!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput