Bebelusi de martie- aprilie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlutare dragi mamici!
LA MULTI ANI VLAD ANTONIU
noi am lipsit asa de mult fiindca David a fost si mai este inca bolnav.
a avut rosu in git si tusea ca un magar. am fost la un dr. particular fiindca cea de familie nu are program simbata si nici nu are celualar!!! ne+a dat amoxicilina la 8 ore si paracetamol. am luat eu sirop de tuse ca el nu a bagat de seama ca tuseste si ca mama +sa se plingea ca nu doarme noaptea copilul din cauza tusei si secretiilor. astazi e a saptea zi cu antibiotic, am mai fost la jumatatea tratamentului la dr si imi spune ca nu trebuia sa ii dau sirop ca nu era dela plamin. exact in acel moment tuseste si imi zice ca nu tusea asa la primul control. ce sa ii zic? ca nu are dreptate? superficial! asta e concluzia. dar astazi ma duc din nou la el ca m-a cheamt a treia ora( asta e bine ca altii nu te mai cheama) si ma duc sa vad ce imi mai spune.acum ii dau amoxicilina si nuu mai dau paracetamol ci Nurofen. pentru nas mi-a dat Colargol solutie si Pivalone 2% care nu au efect... am cumparat la sfatul farmacistei Nostamine si e f bun ( picaturi nazale si oculare). ii desfunda nasul. este prima data cind e racit rau si ia antibiotice.
voi ce parere aveti?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=848a&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! Vlad Antoniu - Coco. sa cresti mare si frumos.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Emilia Alexandra - Geta Sava.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI VLADUT!

La multi ani tuturor care poarta numele de TEODOR, TEODORA sau alte derivate!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Vlad. Sa cresti mare si frumos. Coco sa te bucuri de el si sa ne chemi la nunta!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

La multi ani Vlad! Sa cresti mare, sanatos, norocos, destept, frumos si sa ai parte numai de bucurii!

Cenia, imi pare rau ca David este bolnav. Nu stiu ce sa-ti zic cu siropul de tuse, la Victor rezultate bune dadea siropul de patlagina sau cel de pin (dar nu stiu daca merg la copii atat de mici). Mucosolvanul nu a avut nici un efect. Amoxicilina este cel mai indicat antibiotic in probleme respiratorii. Pediatrul lui Victor ii recomanda niste picaturi de nas preparate in farmacie sau picaturi Oftamezone-N (cu neomicina). Dar oricum sa stii ca orice tuse (din experienta mea iti spun) dureaza 2-3 saptamani. Important este sa nu fie latratoare (seaca)-adica sa aiba laringita, pentru ca asta poate evolua neprevazut. Sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

La multi ani Vlad.
Multumesc fetelor pentru urarile de sanatate.
Cenia, Calin are rosu in gat si de marti ii dau augmentin, 1.5 ml la 12h, ambroxol 10 pic. de 3 ori pe zi, ketof, seara, si nurofen i-am dat, acum nu-i mai dau ca nu are febra, eferalgan supozitoare, au aparut pentu copii, la fel cand facea febra. Foarte bun pentru tuse este ambroxolul, Calin are o tuse productiva, si din cauza ei a vomat de vreo trei ori pana acum. Nu stie sa o elimine bine si se mai ineaca cu ea, dar speram ca e spre bine. Cand a avut febra i-am pus cate un supozitor, la inceput paracetamol, apoi a cumparat Cristi eferalgan pentru copii, scrie pe prospect, maxim 4 in 24 h. Papica a mai redus-o ca si cantitate, dar nu-l fortez. I-am facut supita de pui, ca stii cum spun babele ca e "medicament" pentru raceala, ceai mai bea intre mese ca sunt necesare multe lichide. Sanatate multa puiului.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Vladut!!! Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit toata viata si mereu la fel de frumos ca acum!
Coco felicitari pentru mandretea de baiat

Cenia Multa sanatate! Nu stiu ce sa-ti zic de tratament, dar eu una nu ma grabesc nicioadata cu antibiotic, cu atat mai putin la asa zisul "rosu in gat", adica faringita. Daca tuseste ca magarul poate avea chiar o traheo-bronsita. Intr-adevar o sa dureze tusea minim 10 zile.Noi am avut rezultatele cele mai bune la bronsita cu aerosoli cu diverse amestecuri. Mai de efect si mai putin invazive. Vezi ce va mai zice medicul. Mi se pare cam incompetent daca abia cand a tusit copilul a auzit si el ceva, presupun ca-l ascultase inainte. Tin pumnii sa treaca repede!

Connie Multa sanatate si lui Calin!

Zuzu Abia astept sa vad camera lui Bubu!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Vladut! Iti dorim multa sanatate si sa cresti mare, iar parintilor tai sa le aduci numai bucurii!
Coco, sa-ti traiasca puiutul!

Multa sanatate si bolnaviorilor Calin, David si Raducu!

rrox, am intrat la Copilasi de martie-aprilie 2004 si, intr-adevar, Loriana e acolo pe listuta, deci nu e de-a noastra.

La noi, se pare ca ne dau tarcoale premolarii, desi incisivii inferiori laterali nu au iesit inca, dar asa se vede in gingiuta si, mai mult, degetelul e mai mereu directionat in acea parte. Nici nu papa cum o facea altadata, deja la branzica in combinatie cu fruct stramba din nasuc si strange gurita.
Sunt convinsa ca ati mai discutat, dar nu am bagat la cap la acel moment, asa ca va intreb ce iaurt le dati si in ce concentratie de grasime? Noi pana acum, am tot papat iaurt de casa, dar de vreo 2 saptamani, iese cam acru si nu-l mai primeste aproape deloc, oricat de foame i-ar fi.
O zi frumoasa in continuare si multi pupici!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

LA MULTI ANI, VLADUT!

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"

varsta lui Rares

Mergi la inceput