Endometru, ovulatie, monitorizari - 114

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

megbeng,am examen la igiena si la ;sunt examene obligatorii pt orice strain care lucreaza in sanatate pt recunoasterea diplomei.
Igiena,e usoara,de fapt e mai mult microbilogie si mai putin normele de igiena,dar legile sunt criminale,si a mari emotii desi invat de numa de o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Doamne, cat sunteti de dulcici! pai ce ma faceameu fara asa o galerie? BhcG costa la Giulesti doar 150.000 si rez il ai in aceeasi zi...
Am facut-o si pe asta...acum asteptam :)

Multumesc din suflet! Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ingeras, sa stii ca si eu ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Sper din suflet sa ti se implineasca visul! Si, vorba fetelor, ne trebuie si noua un motiv de petrecere, nu? ...
Melutzica, bafta la examene! Lasa emotiile, eu sunt sigura ca o sa treci cu brio si apoi o sa te miri ca ai consumat atata energie! Multa bafta si sa ne spui si noua cand scapi, da? Desi cred ca o sa fim deja mahmure de la petrecerea ingerasei
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Ingeras tin si eu pumnii.
Bafta fetelor care merg la examene, bafta celor care sunt la ovulatie si bafta fetelor care sunt in asteptare
Eu sunt cam in butoi zilele astea si nu va stresez si pe voi. Dar o sa-mi revin eu, cel putin asa sper.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Nu este sarcina, val este de 2.7...
Speram, dar iata ca nu a fost sa fie nici acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ingeras,
Uite pupici si

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bianca: imi pare rau ca nu ai trompa stanga, eu o am dar risc sa fac extrauternia pe ea, caci am avut hidrosalpinx. Dar risc. MAi mult decat sa mi-o scoata nu am ce pati. Am auzit de cazuri in care trompa dreapta, de ex. a aspirat foliculul de pe ovarul stang, asa ca sanse sunt si in aprilie, chiar daca sunt f. mici.

melutzica: bafta maxima la examene

cristinna: cum adica? Butoi? Sa nu aud. Ii dau foc si explodeaza, sa stii, pe bune

ingeras:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Ingeras o si
Ramsam unde esti? Vino repede cu noutati.
Tabitha de unde atata energie? Eu pentru toate sfaturile pe care le-am citit (mai bine spus tras cu ochiul)
Eu raportez z3. Peste 2 zile incep pima luna de stimulare cu clomifen. Dupa ovulatie se administreaza obligatoriu utrogestan?
Bianca B Iti povestesc ceva. Luna trecuta asteptam la Dr. si intru in vorba cu o doamna cam de 35-40 ani care, destul de suparata, imi spune ca acum o luna a suferit o interventie chirurgicala prin care i-au fost extirpate un ovar si trompa aferenta. Dr. i-a precizat ca va putea ramane insarcinata doar cu tratament asa ca .... de ce era suparata??? Ghici! Era . Mentionez ca mai avea 3 copiii mari acasa si ca nu intentiona sa pastreze sarcina.

Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tisneste un nou izvor al sufletului!

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am facut anlizele si au iesit foarte bune!Vineri ma duc sa vorbesc cu doctorul sa programez laparoscopia.Sunt atat de fericita ca au iesit bune mai ales prolactina de care imi era frica ca o sa fie mare.
Am vrut sa va zic ieri de analize dar am facut o criza de fiere urata de tot.Mi-a fost atat de rau de am crezut ca mor.Ieri toat ziua am stat in pat si am dormitat.Azi sunt mai bine dar tot timpul mi-e somn.

Am pus poze noi in albumul de la ziua lui Razvan.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Hello din nameti.
Va scriu sa va spun ca sunt in Z1 sau Z2 ca tot nu stiu cum se calculeaza. Sper sa ajung maine la Dr si sa-mi dea stimulare.

Va pup pe toate si va astept pe voi cu vesti mai bune.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput